Bonus za nove stranke do 25 €!

Registrirajte se na spletni strani stavnice Bet365 in pridobite do 25€ bonusov za stave  na kateri koli šport! Ekskluzivni bonus dobrodošlice za športne stave. Velja samo za nove stranke podjetja.

Aktualna ponudba za vse nove stranke. Ustvarite račun in preberite darilo po prvem nakazilu.

  • Min. depozit: 10 €
  • Vrsta stave: enojna in večkratna
  • Kvote: več kot 1,20 (1/5)
  • Veljavnost: 30 dni od registracije

Če želite staviti bonus denar, morate skleniti stave, ki so enake/višje od začetnega depozita.

Pri registraciji na Bet365 se lahko veselite številnih ugodnosti in promocij. Eden izmed najprivlačnejših bonusov, ki vam jih ponujajo, so Bet365 promotions. Po opravljeni prijavi v svoj račun vam Bet365 ponuja možnost, da prejmete Bet Credits v višini vašega kvalificiranega pologa (do maksimalno 25 $). Kvalificirani polog pomeni, da nakažete vsaj 10 $ ali več na svoj račun ter postavite kvalificirane stave enake vrednosti, ki jih morate pustiti, da se rešijo. Ko izpolnite pogoje, lahko uporabite svoje Bet Credits za stavljenje, pri čemer ne tvegate lastnega denarja. Bet Credits lahko uporabite pri športih po vaši izbiri in v različnih vrstah trgov. Morebitne dobitke iz stav, postavljenih z Bet Credits, bodo dodali v vaše izplačljivo stanje, pri čemer se ne upošteva vložek z Bet Credits. Poleg tega lahko stavo financirate z mešanico Bet Credits in gotovine.

Če ob prvem pologu ne izkoristite ponudbe, jo lahko to storite kadarkoli v 30 dneh po registraciji svojega računa. Preprosto se prijavite v svoj račun, pojdite na meni Račun, izberite Moje ponudbe in kliknite “Izkoristi zdaj” za ustrezno ponudbo. Če opravite več pologov pred izkoriščanjem ponudbe, bo vaš največji kvalificiran polog štel za vrednost vaših Bet Credits (omejeno na 25 $*).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja