Bonusi

Za vse, ki želite pridobiti dodatno prednost pri športnih stavah, je ekipa Stave-si.com zbrala najboljši bonus stavnic. Ekskluzivne ponudbe za igralce iz Slovenije: darila ob prijavi, brezplačne stave, promocijske kode za dvig bonus, turnirji in promocije. Izkoristite stavniške bonuse in povečajte svoj dobiček!

StaveSI
Bonus Code
Novo darilo Bet at Home. Pridobite 50 % svojega pologa za spletne športne stave! Pogoji in pravila promocije.
Ekskluzivna promocija stavnice!
Sodeluj v žrebanju in si priigraj do 200 € brezplačnih stav vsak mesec.
Večstavna nadgradnja ali zavarovanje do 20 € - ekskluzivna promocija!
Ekskluzivni bonus pri stavnici William Hill za nove igralce. Sodelujte pri promociji na uradnem spletnem mestu stavnice.
Zbirajte točke in jih zamenjajte za brezplačne stave! Sodelujte v bonus programu na uradni spletni strani podjetja!
Stavite in pridobite tedenski popust do 1000 € Aktivni igralci lahko računajo na dodaten bonus v obliki vračila dela denarja od depozita.
Vsak petek prejmite 100% polog. Največji znesek bonusa je 100 €.
Prijavite se in prejmite velikodušno darilo za športne stave.
Vsak igralec bo na svoj rojstni dan prejel bonus od Estave.
Stranke Športne loterije imajo odlično priložnost za zadetek v vrednosti 10 evrov.

Vznemirljiv svet interaktivnih športnih stav odpira široko paleto priložnosti za današnje igralce iger na srečo. Vsak ljubitelj športnih stav lahko po lastni presoji izbere stavni klub, v katerem ga zanimajo stave. Hkrati lahko začetnik ob preučevanju sodobnega trga športnih stav naleti na vprašanja glede pravilne izbire pisarne.

Slovenskim igralcem je na voljo impresiven nabor spletnih operaterjev, ki so priljubljeni tudi v številnih drugih evropskih državah. Pri preučevanju uradnih spletnih strani vrhunskih stavnic izkušene stranke upoštevajo izbirna merila, kot so višina kvot in velikost zastavljene marže, raznolikost športnih smeri, širina pokritosti dogodkov v liniji in v živo, možnosti plačilnih sistemov za pologe in dvige dobitkov, razpoložljivost mobilnih aplikacij in seveda enake razpoložljive promocijske ponudbe bonus programa.

TOP stavnice z bonusi za športne stave

Kako naj igralec začetnik brez izkušenj s spletnimi športnimi stavami izbere pravo stavno platformo za nadaljnje igranje? Na internetu je velika izbira operaterjev, zato se mnogi izgubijo. Nov uporabnik mora pri ocenjevanju možnosti, da postane stranka določenega spletnega igralniškega kluba, upoštevati številne dejavnike. Vendar pa lahko zaupate strokovnjakom in najprej preučite oceno najboljših stavnic.

100% do 25€ Bonus dobrodošlice
4.5
50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 122€ Bonus dobrodošlice
5.0
Bonus €30 brezplačna stava
4.0
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do €100 Bonus dobrodošlice
4.0

Po mnenju strokovnjakov seznam priljubljenih stavnic vključuje tiste, ki svojim igralcem ponujajo najugodnejše pogoje za športne stave. Najbolj priljubljene stavnice ponujajo uporabnikom obsežen seznam športnih navodil, ugodnih ponudb, pa tudi različne promocije, dobra darila in promocijske ponudbe, ki vam bodo omogočile, da zaslužite prave dobitke iz bonus sredstev.

Ocena najboljših spletnih operaterjev, ki ponujajo različne promocije za nove in stalne stranke, vključuje naslednje stavnice:

 • Bet365;
 • Bet at Home;
 • 22 bet;
 • Unibet;
 • William Hill;
 • Betwinner;
 • Poker Star;
 • 1х bet;
 • E-Stave;
 • BWin;
 • Marathon Bet;
 • Betfair.

Kako do dobičkonosnega bonusa?

Vsakega igralca na srečo zanima vprašanje – kako dobiti darila, spodbude, nagrade in bonuse od spletnega operaterja? Prvi in najosnovnejši pogoj za sodelovanje v programu zvestobe katere koli licenčne stavnice je, da igralec ima odprt račun. To pomeni, da imajo v skladu s pravili uporabniškega sporazuma igralci, ki so se registrirali in ustvarili osebni račun, pravico do prejemanja promocijskih ponudb.

Pozor! Pravico postati stranka spletnega operaterja imajo osebe, ki so polnoletne.

Hkrati je vsak uporabnik ob izpolnjevanju obrazca za registracijo dolžan vnesti zanesljive osebne podatke, saj igralec v prihodnosti morda preprosto ne bo opravil preverjanja in ne bo mogel dvigniti osvojenega zneska z računa. Za prejem dobičkonosnega bonusa od stavnega podjetja mora igralec izpolniti številne pogoje, in sicer:

 • biti stranka operaterja;
 • potrdite e-pošto in/ali mobilno številko, navedeno v vprašalniku;
 • položite sredstva na stanje;
 • aktivirajte delujočo promocijsko kodo;
 • aktivirajte promocijo ali bonus;
 • pravilno osvojite darilo ali brezplačno stavo.

Vrste bonusov za stave

Sedaj morajo vodilni stavni klubi svojim strankam ponuditi obsežen program bonusov, ki bo pokrival interese novih igralcev in stalnih strank, da bi lahko ustrezno konkurirali na interaktivnem stavnem trgu. Če preučimo ponudbe programa zvestobe vodilnih spletnih operaterjev, je mogoče razlikovati med naslednjimi vrstami bonusov:

Sodeluj v žrebanju in si priigraj do 200 € brezplačnih stav vsak mesec.
Registrirajte se na spletni strani stavnice Bet365 in pridobite do 25€ bonusov za stave  na kateri koli šport! Ekskluzivni bonus dobrodošlice za športne stave. Velja samo za nove stranke podjetja.
Prijavite se in prejmite velikodušno darilo za športne stave.
 1. Bonus dobrodošlice.
 2. Promocija za prvi depozit.
 3. Ponovne  bonuse za drugo in naslednje pologe.
 4. Brezplačni bonus v obliki promocijske kode.
 5. Nagrade za aktivnost brez pologa.
 6. Povračilo denarja in povečano povračilo denarja, odvisno od statusa igralca.
 7. Zavarovalnine.
 8. Bonus točke za aktivnost in sodelovanje v programu zvestobe.
 9. Dodeljevanje statusov za zbrane promo točke.
 10. Bonusi za igranje v spletnih igralnicah.
 11. Delujoče promocijske kode, ki vam omogočajo, da povečate znesek pologa ali prejmete brezplačno stavo.

Bonusi dobrodošlice pri športnih stavah

Vsak zanesljiv in ugleden stavni klub, naveden zgoraj v članku, nudi bonuse dobrodošlice novim igralcem. Odvisno od bonus programa spletnega operaterja v formatu bonusa dobrodošlice so lahko novinci na voljo različne možnosti nagrajevanja, in sicer:

Promocije depozitov

Najpogostejša vrsta bonusa dobrodošlice je bonus, ki ga začetnik bolje prejme po registraciji računa in dopolnitvi stanja na glavnem računu. Pogosto mora novi igralec opraviti polog, da lahko prejme promocije dobrodošlice. Vsaka stavnica v okviru bonus programa določi, kolikšen mora biti najmanjši znesek vplačila, da je ta vrsta bonusa na voljo.

Poleg tega večina spletnih operaterjev začetniku omogoča aktiviranje promocijske kode med postopkom izpolnjevanja obrazca za registracijo ali takoj po tem, med finančno operacijo dopolnjevanja stanja. Takšni bonus kuponi vam omogočajo, da povečate darilni znesek denarja. Tako najpogosteje vodilne stavnice nudijo bonus dobrodošlice za prvi depozit v višini 100%, s pomočjo promocijske kode pa se lahko bonus poveča do 120-130%.

Ko gre za iskanje vrhunskega ponudnika stav, Bet365 predstavlja pravo zakladnico ugodnosti. S svojimi izjemnimi dobrodošlicami in bonitetami, ki jih lahko izkoristite, boste zagotovo našli tisto, kar iščete. Bet365 bonusi so kot ključ, ki odklene vrata do izjemnih možnosti stav, ne glede na to, ali ste novinec ali izkušen igralec. Ta izjemna platforma vam ponuja neponovljiv uvodni bonus, ki vas bo očaral ob registraciji in vam zagotovil prednost pri vaših stavah.

Bonusi brez depozita

Najbolj priljubljene in ugledne stavne platforme razvajajo začetnike s takšno bonus možnostjo, kot je brez pologa. Ta vrsta spodbude za nove stranke ne pomeni dopolnitve igralnega računa, da bi jo prejeli. Praviloma je po izpolnitvi registracijskega obrazca možno prejeti bonus brez pologa med potrditvijo določenega e-poštnega naslova ali telefonske številke boljšega. Če govorimo o velikosti brez pologa, potem je takšen bonus majhen znesek, ki se giblje od 5 do 10 evrov.

Freebet – kaj je to in kako ga uporabljati?

Freebet je eden izmed najbolj priljubljenih načinov za privabljanje novih igralcev. Brezplačna stava je virtualni znesek, ki ga stavniška družba zagotovi za sklenitev stave. V primeru dobitka igralec ne prejme celotnega zneska, temveč razliko med dobitkom in brezplačno stavo, torej virtualni bonus, stavnica vzame nazaj. Če stava ni odigrana, uporabnik ne izgubi ničesar.

200 EUR bonusa za nove igralce Bet at Home!

Novo darilo Bet at Home. Pridobite 50 % svojega pologa za spletne športne stave! Pogoji in pravila promocije.
Bonus koda StaveSI
Veljavno do:
*Samo za nove igralce
Ekskluzivna promocija stavnice!

Glavna prednost tega bonusa je pomanjkanje tveganja. Če sklenjena stava ne zmaga, igralec ne bo izgubil ničesar, saj ni dopolnil računa, ampak je dobil virtualni denar kot darilo od stavnice. S preučevanjem bonus programov različnih spletnih operaterjev lahko opazimo dejstvo, da v praksi obstaja več vrst brezplačnih stav. Na primer, nove stranke lahko prejmejo bonus za registracijo, redne stranke pa lahko prejmejo bonus za sodelovanje v promocijah in kot del programa zvestobe. Torej je vredno izpostaviti naslednje možnosti brezplačnih stav:

 1. Brezplačna stava za registracijo – promocija kot brezplačna stava za uporabnike stavnic, ki so pravkar izpolnili vprašalnik in postali stranke. Predpogoj za promocijo je registracija računa in njegova potrditev, včasih pa je potrebno dodatno položiti depozit v okviru limita, ki ga določi operater. Brezplačna prijavna stava je na voljo samo enkrat na račun. Če bonus “pregori” zaradi roka veljavnosti, potem ga ni mogoče ponovno prejeti.
 2. Freebet za polnjenje računa – brezplačna stopnja za nakazilo. Če ga želite prejeti, morate izpolnjevati pogoje promocije, med katerimi sta tudi minimalni znesek prispevka in obdobje, za katero ga je treba plačati. Pogosto je znesek brezplačne stave enak znesku pologa, tako da večji kot je polog, bolj donosen je bonus.
 3. Brezplačna stava za prvo stavo – spodbuda za igralce, ki so že dolgo stranke podjetja, vendar po registraciji niso stavili.
 4. Brezplačne stave ob sodelovanju v določenih promocijah – številni operaterji ponujajo brezplačne stave v določenih promocijah. Hkrati so pogoji promocij vedno drugačni, saj včasih morate položiti depozit, včasih morate staviti na določeno ekipo ali z določenim koeficientom.
 5. Brezplačne stave v okviru programa zvestobe – ugledni operaterji svojim uporabnikom ponujajo sodelovanje v programu zvestobe in pridobivanje točk ter napredovanje po statusni lestvici. Vsak posamezen dosežen rang daje igralcu določene prednosti in privilegije, vključno s pravico do brezplačnih stav.
 6. Brezplačna stava za namestitev mobilnega odjemalca – danes vrhunske stavnice svojim oboževalcem ponujajo blagovno znamko programske opreme, katere namestitev bo omogočila prejem brezplačne stave kot znak spodbude. Običajno ga je mogoče aktivirati samo v mobilni aplikaciji, ni na voljo v namizni različici spletnega mesta.
 7. Freebet kot opomnik – stavnice spodbujajo k igranju tiste stranke, ki se že dolgo niso prijavili na svoj račun. Takšna stranka po elektronski pošti prejme obvestilo, kjer govori o brezplačni tarifi.

Druge vrste bonusov in promocij

Bolj kot je raznovrsten bonusni program stavnice, več stavnic postane njenih strank. Tako je med ocenjevanjem promocijskih ponudb vodilnih stavnih klubov mogoče opaziti vse vrste promocij, tematske spodbude, posvečene športnim dogodkom in prvenstvom, pa tudi bonuse za dopolnitev računa in nadomestila za izgubljene stave. Najbolj priljubljene možnosti bonusov v okviru programa zvestobe vrhunskih stavnic vključujejo naslednje:

Zavarovanje ekspresa

Do 70 % dobitkov na akumulatorjih za več kot 80 tekmovanj in lig na glavnem računu brez stav! Aktualna promocija stavnice za danes.
Izplačilo stave kot dobitne ob odstranitvi nasprotnika zaradi poškodbe!
Pridobite povečanje zneska dobitkov na teniških akumulatorjih pred tekmo takoj na glavni račun! Ekskluzivna ponudba najboljše stavnice!

Stave na Bet365 prinašajo več kot le izjemne kvote in razburljivo spremljanje športnih dogodkov. Ta vodilna stavna hiša ponuja tudi posebne bonuse za multi stave, ki bodo zagotovo pritegnili vašo pozornost. S temi bonusi imate priložnost povečati svoje morebitne dobitke pri več stavah hkrati. Več stavnih dogodkov, več možnosti za zaslužek! Ne glede na to, ali se odločite za kombiniranje nogometa, tenisa, košarke ali drugih športov, bonusi za multi stave vam bodo omogočili, da povečate vznemirljivost in potencialne dobitke.

Ena izmed priljubljenih promocijskih ponudb vodilnih spletnih operaterjev je zavarovanje športnih stav. Najpogosteje je takšna promocija namenjena kombiniranim stavam, v katerih je določeno število tekem po izboru boljšega. Torej, če je igralec v kuponu izbral več dogodkov in je bil vsaj eden od rezultatov napačno napovedan, vam pisarna omogoča povračilo zneska stave.

Cashback

Vodilne stavne platforme svojim aktivnim uporabnikom pogosto vračajo denar. Gre za promocijsko akcijo, v kateri ima igralec možnost prejeti odškodnino za izgubljene stave. Tako stavni klubi določajo omejitve vračila denarja glede na število in vrednost izgubljenih športnih stav. Pogosto se vzame določeno obdobje poročanja – teden ali mesec. Več kot je neuspešnih stav, tem višji bo znesek odškodnine. Vračilo denarja se izračuna kot odstotek skupne vrednosti izgubljenih poslov.

Bonusi za ponovno nalaganje

Rebate bonus pri 22Bet

Stavite in pridobite tedenski popust do 1000 € Aktivni igralci lahko računajo na dodaten bonus v obliki vračila dela denarja od depozita.
Bonus koda
Veljavno do:
*Samo za nove igralce

Precej pogosta možnost napredovanja je bonus za ponovno nalaganje. Takšna nagrada je namenjena za polog, ki ga je dal boljši. Torej, večji kot je znesek dopolnitve, pripisan glavnemu stanju, donosnejši bo znesek bonusa. Običajno v okviru trenutnega sistema nagrajevanja vodilne stavnice svojim aktivnim uporabnikom zaračunavajo bonus za ponovno nalaganje v višini od 5 do 50 odstotkov zneska pologa.

Casino bonusi

Kot veste, si priljubljeni in iskani mednarodni spletni operaterji prizadevajo doseči široko publiko igralcev iger na srečo. Zato spletna mesta podjetij ponujajo razdelke za ljubitelje športnih stav, kot tudi menijske bloke z možnostjo obiska in igranja spletnih igralnic. Zbirka zabave iz zaupanja vrednih igralnih klubov vključuje licenčne simulatorje različnih tem.

Da bi pritegnili igralce, vrhunski operaterji ponujajo aktiviranje igralniških bonusov. Takšno nagrado lahko prejmete po aktiviranju promocijskih kod, med dopolnjevanjem stanja ali po uspešnem sodelovanju v promocijah. Obenem igralec prejme določeno število brezplačnih vrtljajev ali darilni znesek za igranje določenih simulatorjev.

Program zvestobe pri stavnicah

Trenutni program zvestobe si zasluži posebno pozornost v okviru preučevanja priložnosti, ki jih vodilne stavnice ponujajo svojim registriranim strankam. V njem lahko sodeluje vsak registriran uporabnik, ki ima aktiven račun, to pomeni, da stavni redno sklepa stave, vplačuje in sodeluje v promocijah. Vsak program zvestobe temelji na načelu zbiranja promocijskih točk za aktivnost in njihovega zbiranja za napredovanje po statusni lestvici.

Glede na število točk, dodeljenih igralcu, se določi uporabnikov rang. Trenutni program zvestobe vodilnih operaterjev običajno vključuje od pet do deset statusov. Višje kot je igralec napredoval po statusni lestvici, več privilegijev mu bo podelila stavniška hiša, in sicer:

 • individualni bonusi;
 • povečano vračilo denarja;
 • ugoden menjalni tečaj bonus točk za pravi denar;
 • povečana omejitev izplačil;
 • velikodušne promocijske kode;
 • sodelovanje pri žrebanju vrednih nagrad;
 • posvetovanja osebnih menedžerjev in tako naprej.

Osebni in VIP bonusi

Napredni spletni operaterji si vedno prizadevajo izstopati od svojih konkurentov. Zato je med preučevanjem ponudb v okviru bonusnih programov poleg standardnih promocij mogoče opaziti različne možnosti za ekskluzivne nagrade in VIP bonuse. Pod pogojem, da registrirani uporabnik sodeluje v programu zvestobe igralnega kluba, najuspešnejši igralci prejmejo edinstvene VIP bonuse. Višina plačila je v veliki meri odvisna od dejavnosti naročnika in statusa, ki ga je dosegel.

Vrhunske stavne platforme poleg VIP nagrad razvijajo in svojim najaktivnejšim strankam nudijo tudi naslednje možnosti za osebne nagrade in promocijske ponudbe:

 • dnevne tematske promocije;
 • bonusi za praznike – za novoletne praznike, za boljši rojstni dan, za 8. marec itd.;
 • nagrade, namenjene organizaciji velikih prvenstev in turnirjev svetovnega pomena;
 • osebni bonusi igralcu za aktivnost – pogosti depoziti in športne stave.

Promocijske kode stavnic

Ena od priljubljenih možnosti za nagrade najboljših stavnih podjetij je promocijska koda. Kuponi imajo različne namene. Nekatere kode se uporabljajo izključno med registracijo novega računa, obstajajo kuponi za povečanje zneska pologa, najdete pa lahko tudi bonus kode za prejemanje brezplačnih stav in/ali brezplačnih vrtljajev. Pravzaprav lahko tovrstno promocijo imenujemo brezplačna koda za ekskluzivni bonus, ki jo lahko, če je na voljo, uporabi nov stavitelec, ko ustvari svoj račun na spletni strani spletne stavnice, običajni igralci pa jo lahko uporabijo za donosne stave.

StaveSI
Bonus Code
Registrirajte se na spletni strani stavnice Bet365 s promocijsko kodo in pridobite dodaten bonus!
Nova stavnica promo koda!
StaveSI
Bonus Code
Novo darilo Bet at Home. Pridobite 50 % svojega pologa za spletne športne stave! Pogoji in pravila promocije.
Ekskluzivna promocija stavnice!

Veliko igralcev zanima, kje dobiti promocijske kode? Aktualno promocijsko kodo lahko najdete v različnih virih na internetu in v komunikacijskih kanalih, in sicer:

 • objave na uradni spletni strani izbranega operaterja;
 • v e-poštnem predalu v obliki dohodnega pisma igralnega kluba;
 • v SMS sporočilih stavnice;
 • ob obisku partnerskih spletnih mest;
 • na tematskih forumih in specializiranih spletnih portalih, namenjenih sodobnim spletnim stavam;
 • v kanalu Telegram in specializiranih skupinah, ki delujejo v družbenih omrežjih.

Splošna pravila stavnega bonusa

Vsaka licencirana stavniška družba svojim registriranim igralcem ponudi številna pravila in pogoje uporabniške pogodbe, kjer ločen blok vsebuje seznam določb bonus programa. Vsaka posamezna promocija ima določena pravila za udeležence, ob upoštevanju katerih lahko boljši uspešno opravijo nalogo in prejmejo darilni znesek denarja z bonus računa na glavnega za nadaljnjo uporabo po lastni presoji.

Torej, za uspešno stavljanje bonusa, ki ga zagotavlja stavni klub, mora registrirani uporabnik pisarne pravilno uporabiti promocijo, to je upoštevati naslednje ključne zahteve katere koli nagrade:

 • športne stave naj bodo sklenjene v določenem formatu – enojne ali ekspresne, stave v spletnih igralnicah pa naj bodo sklenjene v posebnih simulatorjih;
 • v procesu polaganja stav med stavami je pomembno, da se spomnite na stavo, to je na določeno število krat, ko morate položiti darilna sredstva;
 • Vsaka promocijska ponudba ima svoj rok veljavnosti.

Ali je donosno uporabljati bonuse za stave?

Če preučujete priložnosti, ki jih vodilni spletni operaterji ponujajo svojim strankam, lahko opazite dobro zasnovan bonus program za vsakega od njih. Po registraciji osebnega računa lahko vsak nov igralec takoj začne uporabljati dejanske bonuse, vendar tudi aktivni in redni uporabniki storitev stavnice ne ostanejo neopaženi. Čim širši je nabor promocijskih ponudb, tem bolj priljubljena je stavniška družba na koncu.

Vendar pa se igralci začetniki pogosto izogibajo bonusom in postavljajo vprašanje – kako donosna je uporaba promocijske ponudbe in sodelovanje v določeni promociji? Vsekakor se vam splača sodelovati v programu zvestobe igralniškega kluba. Med glavnimi prednostmi športnih stav in igranja v igralnici na račun bonusov je treba izpostaviti naslednje:

 • razumljivi pogoji promocij;
 • preprosta in enostavna pravila igranja;
 • možnost osvojitve pravega denarja brez tveganja izgube prihrankov na glavnem računu;
 • izkušnje s športnimi stavami in spletnimi igralniškimi igrami.

Pogosta vprašanja o bonusih na stavnicah

 • Kdo ima dostop do bonusov stavnega kluba?

  Pravico do sodelovanja v bonus programu in programu zvestobe spletnega igralniškega kluba imajo osebe, ki so polnoletne in imajo odprt osebni račun na spletni strani podjetja.

 • Kako pridobiti bonus brez depozita?

  Običajno tiste stavnice, ki ne ponujajo depozita, ga naberejo po registraciji igralca, potem ko so izpolnjeni določeni pogoji – potrditev elektronske pošte, telefonske številke ali namestitev lastniške mobilne programske opreme.

 • Kolikokrat lahko ena stranka stavnice prejme bonus dobrodošlice?

  Nov uporabnik enkrat po ustvarjanju računa prejme nagrado dobrodošlice.

 • Kako ustvariti in uporabljati bonus račun pri stavnici?

  Glavna in bonus stanja se novi stranki operaterja dodelijo samodejno. Bonus račun dopolnjuje stavniška družba, stranka pa mora vrniti darilni znesek sredstev, tako da se kasneje prenese na glavni račun.

 • Kako se izračunajo denarni bonusi ali brezplačne stave?

  Ko igralec aktivira promocijsko ponudbo in izpolni pogoje promocije, bo darilo nakazano na bonus račun.

 • Kaj pomeni stavljanje pridobljene nagrade?

  Stava pomeni izpolnjevanje številnih zahtev določene promocije, v skladu s katerimi se bonus pravilno uporablja pri določenih vrstah stav s stavo in v določenem časovnem okviru.

 • Kako dvigniti denar iz bonusa?

  Za začetek je treba nabrani znesek darila pridobiti nazaj, po njegovi uspešni uporabi pa lahko igralec dvigne dobiček iz sodelovanja v promociji z uporabo plačilnega sredstva, ki je bilo uporabljeno za polog dan prej.