Prenosi tekem na internetu

Številni igralci na srečo raje sklepajo športne stave na spletu na spletnih mestih priljubljenih stavnic. Svet športnih stav se iz dneva v dan hitro razvija in danes je ljubiteljem športnih stav iz Slovenije in drugih evropskih držav na voljo velika izbira spletnih operaterjev, ki sprejemajo stave na nogomet, tenis, hokej, košarko in ogromno drugih disciplin.

Eden najbolj priljubljenih formatov športnih stav je prenos tekem v živo na internetu. Tak posel vključuje stavljanje na izid nogometne tekme, turnirja ali prvenstva v katerem koli drugem športu, ki poteka v realnem času. Za čim bolj jasno oblikovanje napovedi izida polčasa ali izida celotnega tekmovanja mora boljši pozorno spremljati športne prenose. Z razvojem internetnih tehnologij se je v omrežju začelo pojavljati vse več spletnih virov, ki omogočajo ogled igre v načinu tekme v živo.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
5.0
50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
4.5
Bonus €30 brezplačna stava
4.0
100% do €100 Bonus dobrodošlice
4.0
10€ Bonus dobrodošlice
3.8
100% do €40
4.0
Bonus €30 brezplačno
3.8
100% do €100 Bonus dobrodošlice
3.5
100% do €130 Bonus dobrodošlice
3.3
Bonus do €120
3.0
€30 Bonus
3.0

Kaj je prenos igre v živo in kje ga najdem?

Pod neposrednim prenosom igre je treba razumeti prenos, ki si ga lahko ogledate v realnem času. Tekme v živo lahko najdete na različnih specializiranih športnih straneh, na spletnih televizijskih kanalih in samo na televiziji, pa tudi z vnaprej nameščenimi aplikacijami znanih televizijskih hiš. Med drugim so številne vrhunske stavnice, da bi se uvrstile na lestvico najboljših, svojim strankam pripravljene ponuditi dostop do video prenosov zanimivih športnih dogodkov.

Zdaj večina vodilnih mednarodnih operaterjev svojim registriranim uporabnikom omogoča polaganje športnih stav pred tekmo in v živo. Drugo vrsto stav uspešno sklepajo tisti igralci, ki so pozorni na ogled tekem. Vrhunske stavnice ponujajo povezavo do neposrednih prenosov tekmovanj, turnirjev, prvenstev, saj je spremljanje tekem ekip v Ligi prvakov ali reprezentančnih tekmah zelo poučno in vznemirljivo.

Praviloma lahko video prenose zanimivih športnih tekmovanj in srečanj najdete neposredno na uradnih spletnih straneh stavnih klubov. Prav tako lahko ljubitelji mobilnih stav prenašajo tekme v živo na internetu na dva načina:

 • preklopite na mobilno različico;
 • uporabljajte blagovne znamke aplikacij za pametne telefone, ki jih lahko brezplačno prenesete na telefone Android in iPhone iz trgovine Apple Store.

Da bi lahko prenašali tekme v živo, kot je liga prvakov, kanali prejmejo posebno licenco. Vendar pa za stavnice veljajo drugačna pravila. Operaterji na svojih spletnih straneh in v aplikacijah zagotavljajo neposredne prenose športnih dogodkov brez kakršnih koli komentarjev in intervjujev, saj gre le za prenose, ki igralcu omogočajo samozavestno stavo na tak ali drugačen izid tekme.

Neposredni prenosi na stavnicah nimajo celozaslonskega načina, zato lahko uporabniki tekmo spremljajo v manjšem oknu. Kakovost slike pa je zelo dobra, tako da si igralci lahko ogledajo tekmo na prenosniku ali telefonu. To pomeni, da so stavnice polnopravna platforma za gledanje spletnih oddaj. Tudi če uporabnik res ne mara staviti, bo preprosto lahko gledal številne borbe v različnih smereh.

Najboljše stavnice z dostopom do spletnih oddaj

Internet danes predstavlja impresivno paleto stavnih družb, ki svojim strankam ponujajo ogromno različnih storitev in izdelkov. Da bi se samozavestno uvrstili na seznam najboljših, si znani tuji operaterji prizadevajo razviti svojo uradno spletno stran in posodobiti funkcionalnost. Vsaka priljubljena stavnica ponuja registriranim igralcem priložnost, da stavijo pred tekmo in v živo, uporabljajo velikodušne bonuse in sodelujejo v promocijah ter gledajo video prenose športnih in e-športnih tekmovanj.

Bet365 Slovenija
4.5/5
Bet365 Slovenija
22Bet Slovenija
5.0/5
22Bet Slovenija
20Bet Slovenija
4.8/5
20Bet Slovenija
Bet at Home Slovenija
4.8/5
Bet at Home Slovenija

Ob preučevanju priljubljenih stavnih klubov, po katerih povprašujejo tudi slovenski uporabniki, velja izpostaviti vodilne med pisarnami, ki prenašajo vrhunske tekme in prvenstva. Te spletne platforme vključujejo:

 • Bet365;
 • Bet at Home;
 • 22Bet;
 • Unibet;
 • Bwin;
 • Betwinner.

Kako spremljati tekmo v živo na spletni strani stavnice

Začetniki boljši pogosto postavljajo vprašanje – kako najti video prenose tekem na spletnem mestu operaterja in jih začeti gledati? Če želite pridobiti dostop do športnih prenosov v živo, igralci odprejo razdelek menija “V živo“ in poiščejo ikone z gumbom za predvajanje ali s podobo televizorja na stenski poslikavi v živo na spletni strani urada. Praviloma je tu tudi filter dogodkov, skozi katerega se izberejo tekme po dnevu in prisotnosti oddaje.

Kdo ima pravico do ogleda video prenosov vrhunskih tekem, prvenstev in turnirjev na spletnih straneh vodilnih stavnic? Za pridobitev pravice do brezplačnega prenosa spletnih oddaj na spletnem mestu operaterja priljubljene mednarodne stavnice praviloma postavljajo naslednje zahteve:

 • igralec se mora registrirati, torej postati stranka operaterja;
 • stanje na igralnem računu registriranega uporabnika mora biti pozitivno.

Običajno se pooblaščeni stavniki odločijo za dvoboje v rubriki stave v živo. Tako bodo lahko vzporedno gledali tekme in stavili. Med tekmo se objavi statistika trenutne uspešnosti nasprotnikov. Stavniki se po njem vodijo pri napovedovanju in pri sklepanju stav.

Včasih obstajajo stavnice, ki postavljajo določene omejitve za prebivalce določenih držav in/ali regij. Takšne stavnice uporabljajo politiko blokiranja oddaj na regionalni ravni. Kar se tiče pomanjkanja celozaslonskega načina, v takih primerih večina izkušenih igralcev v svoj računalnik namesti predvajalnik flash in gleda videoposnetke na širokozaslonskih zaslonih visoke kakovosti. Če je spletno mesto operaterja prezasedeno, gredo igralci na mobilno aplikacijo. Tako povezava s strežnikom ni prekinjena, igralci pa gledajo video brez motenj.

Zbrane so tudi ocene za tekme nekaterih nogometnih prvenstev. Pogosto si jih stranke pisarne ogledajo brezplačno. Na voljo so na uradni spletni strani ob koncu naslednjega kroga. Omeniti velja tudi, da večina oddaj na spletnih straneh vodilnih stavnic poteka brez zamude. Zato so stave v živo s poudarkom na videu v veliki večini primerov zelo priročne. Kar zadeva število tekem za oddaje, jih je običajno dovolj. Priljubljena tekmovanja so dobro pokrita.

Prenos v živo na spletni strani Bet365

Vrhunska stavnica Bet365 je svoje storitve in produkte na trgu športnih stav aktivno začela ponujati v začetku leta 2000. Stavnica Bet365 je ena najbolj cenjenih in najbolj zanesljivih stavnic. Spletni vir je bil ustanovljen v britanskem mestu Stoke-on-Trent pred več kot štiridesetimi leti. Leta 2001 je igralni klub prešel na spletni način. Danes lahko igralci iz Slovenije in drugih evropskih držav po registraciji uporabljajo celotno ponudbo izdelkov in storitev operaterja, vključno z ogledom video prenosov tekem.

Tekme na Bet365 v živo so izjemna priložnost za strastne ljubitelje športa. Ta priznana stavna hiša vam omogoča spremljanje najbolj vznemirljivih tekem v realnem času, kar vam omogoča, da doživite vsak trenutek dogajanja na igrišču. S široko ponudbo športnih dogodkov in zanesljivimi prenosi v živo, ki jih zagotavlja stavnica, lahko svoje stave spremljate s strastjo in uživate v nepozabni izkušnji.

Spletna stavnica si prizadeva pokriti čim več zanimivih in obsežnih tekem, ki so zajete v liniji in katerih prenose je mogoče spremljati. Igralec lahko najde boljše zanimive športne dogodke, ki jih lahko spremlja v realnem času na spletni strani podjetja, v razdelku menija “V igri”. Za pridobitev pravice do prenosa športnih in e-športnih tekmovanj v živo pa mora uporabnik upoštevati naslednja pravila stavnice Bet365, in sicer:

 • dopolniti polnoletnost;
 • uspešno registrirati in ustvariti račun;
 • imeti pozitivno stanje na igralnem računu;
 • za prejšnji dan mora boljši skleniti vsaj eno stavo.

Ogled tekem na Bet at Home

Nič manj priljubljen in priljubljen spletni operater Bet at Home je bil ustanovljen pred več kot dvajsetimi leti v Avstriji. Danes stavnica zanesljivo zaseda mesto med prvimi petimi slovenskimi igralci. Ljubitelji spletnega igralniškega kluba ne morejo spremljati le donosnih kvot, obsežnega poročanja o dogodkih v svetu športa, velikodušnih promocij, ampak tudi v realnem času spremljati videoposnetke zanimivih tekem, turnirjev in prvenstev v okviru različnih disciplin.

Za prenos prenosa določenega športnega dogodka v živo mora uporabnik najprej odpreti razdelek »Stave v Zivo«. Poleg tega podjetje ponuja uporabo filtrov po disciplinah za iskanje zanimivega ujemanja. Če je nasproti konkurence gumb za začetek ogleda, potem ostane le še klik nanj. Istočasno imajo naslednji igralci stav dostop do video prenosov na spletni strani Bet at Home:

 • tisti, ki so postali polnoletni in so registrirani v podjetju;
 • igralci, ki so v zadnjih 24 urah opravili polog na svoj račun.

Brezplačne oddaje na 22Bet

Stavnica 22bet, priljubljena v Sloveniji in daleč izven njenih meja, je uvrščena med TOP pet najboljših operaterjev, kar svojim strankam zagotavlja zanesljivost svojega spletnega vira, stabilnost izplačil dobitkov in zagotavlja varnost računov igralcev. Stavna platforma je bila ustvarjena leta 2018 in dobesedno v prvem letu delovanja je dokazala svojo zanesljivost.

Tako kot mnogi drugi vodilni stavni klubi tudi 22Bet svojim oboževalcem ponuja razdelek za stave v živo, imenovan “V Zivo”. Tukaj je registriranim uporabnikom predstavljenih več kot 30 tisoč različnih soočenj v mesecu. Stranke podjetja lahko spremljajo brezplačne video prenose tekem višje in nižje lige ter prvenstev in turnirjev z vsega sveta v različnih disciplinah. Hkrati so pooblaščeni stranki operaterja, ki ima hkrati pozitivno stanje na računu, na voljo tako neposredni prenosi tekem kot tudi prenosi v grafičnem načinu.

Priljubljene športne discipline za ogled

Vsak igralec, registriran pri eni ali več stavnicah z našega seznama, dobi dostop do brezplačnih prenosov v živo. Tekme si bo lahko kadarkoli ogledal prek spleta. Hkrati vam za ogled ni treba plačati niti penija. Stranke spletnih operaterjev dobijo dostop do oddaj v zelo dobri kakovosti, popolnoma brez kakršnih koli pogojev. Hkrati jih lahko gledate tako z računalnikom kot z mobilno aplikacijo.

Praviloma je treba med najbolj priljubljene športne discipline, za katere stavnice zagotavljajo dostop do prenosov v živo, uvrstiti naslednje:

Nogomet

Mnogi stavniki menijo, da je nogomet najboljši šport za stave. Edina resnična slabost je, da se nogomet igra le ob določenih obdobjih leta, kar lahko omeji možnosti stav. Vendar se tu slabosti končajo. Ta vrsta ekipnega športa je sestavljena iz obračuna dveh ekip, za kateri igra po enajst igralcev. V svetu športa je več deset sijajnih ekip, ki igrajo v višjih ligah. Zato vsaka vrhunska spletna stavnica svojim strankam omogoča dnevne video prenose tekem v različnih državah.

 

 

 

Košarka

Košarka skupaj z nogometom in hokejem samozavestno vstopa med pet najbolj priljubljenih športov. Zato vodilni stavni klubi svojim strankam poleg obsežnega poročanja o dogajanju na tem področju zagotavljajo tudi prenose tekem. Večina košarkarskih moštev igra tri ali štiri tekme na teden, tudi ob praznikih lahko na straneh operaterjev najdete tudi do deset različnih neposrednih prenosov bojev na košarkarskem igrišču na dan.

 

 

 

Tenis

Dinamičen in razburljiv šport, imenovan tenis, je že od nekdaj na seznamu vodilnih pri študiju disciplin na straneh znanih spletnih operaterjev. Zato igro dveh udeležencev na teniškem igrišču stavnice pokrivajo tako na liniji kot v živo. Poleg tega je ikonične in obsežne teniške turnirje vedno mogoče spremljati na spletnih straneh vodilnih stavnih klubov, tako da lahko stranke natančneje napovejo izid dvoboja in uspešno sklenejo stave v živo.

 

 

 

Rokomet

Igra rokometa je bila izumljena na Danskem ob koncu devetnajstega stoletja. Disciplina je ekipna igra, kjer na igrišču igra sedem igralcev za vsako ekipo. Rokometna pravila določajo trajanje tekme v dveh polčasih po 30 minut. Odmor med njima je 10 minut. Cilj vsake ekipe je vreči žoge v nasprotnikov gol. Zmaga ekipa z največ točkami. Igralec nima pravice vreči žoge v nasprotnikova vrata, če je od njih bližje kot 6 metrov. Kljub temu, da igra ni tako priljubljena kot nogomet, hokej ali košarka, so stave na rokomet zelo priljubljene, saj vodilne stavnice zagotavljajo neposredne video prenose najbolj kultnih tekem.

 

 

 

Alternativni načini iskanja pretakanja iger

Prenosi športnih tekem, ki jih ponujajo znane spletne stavnice, so dobra alternativa standardnim paketom športnih kanalov na televiziji. Če bo stavnika zanimal le en določen dogodek, bo lahko stavil nanj in si tekmo takoj ogledal na spletni strani stavnice. Na izbiro je veliko turnirjev in tekem, tako da bo vsak našel pravo tekmovanje.

Vendar igralci začetniki pogosto postavljajo vprašanje – kje drugje, razen na spletnih straneh stavnih klubov, lahko najdete in spremljate prenos zanimive igre v živo? Do danes internet predstavlja različne alternativne načine za začetek video prenosa želene tekme ali prvenstva. Za to izkušeni igralci stav pogosto uporabljajo naslednje:

 • programi za oddajanje na YouTube;
 • specializirana spletna mesta za pretakanje;
 • blagovnih znamk za spletne oddaje.