Kot veste, povpraševanje ustvarja ponudbo, vendar imajo slovenski stavniki možnost športnih stav v priljubljeni legalni stavnici EStave.

Pros
 • jamstva za izplačilo dobitkov;
 • zanesljiva zaščita uporabniških računov;
 • velika izbira plačilnih instrumentov;
 • spremenljivo slikanje športnih srečanj;
 • redna žrebanja;
 • ekskluzivne promocije in bonusi.
Cons
 • pomanjkanje spletnih oddaj;
 • dvojna obdavčitev prejemkov;
 • brez spletnih casino iger.

Mnogi igralci iger na srečo imajo raje športne stave. Hkrati obstajajo ljubitelji stav na kopenskih točkah za pomoč uporabnikom in obstajajo tisti, ki imajo raje spletne operaterje. Igralništvo je v Sloveniji, tako kot v mnogih drugih evropskih državah, urejeno na zakonodajni ravni, zato je priporočljivo, da igre na srečo in športne stave uvrščate v legalne stavnice.

Danes je na spletu veliko spletnih stavnic, med katerimi so tudi podjetja z mednarodnimi licencami. Vendar se uporabniki iz Slovenije pogosto srečujejo s težavami z blokado spletnih strani offshore operaterjev.

Informacije o stavnici E Stave

Igralci iger na srečo imajo danes veliko izbiro stavnih platform, kjer lahko stavijo na šport, stave na igralnih avtomatih, igrajo igralniške igre in poker. Vendar pa še zdaleč ni varno zaupati dvomljivim spletnim virom in osebno varčevati. Mnogi izkušeni stavniki raje ne tvegajo, zato se raje odločijo za uradno loterijo športnih stav v Sloveniji.

Vsakemu slovenskemu igralcu poznano podjetja E.Stave je bilo ustanovljeno leta 1995. Operater je začel svojo dejavnost z odprtjem kopenskih športnih stavnic, a se je z naraščanjem priljubljenosti začel širiti. Danes stavnica z več kot petindvajsetletnimi uspešnimi izkušnjami na trgu športnih stav svojim oboževalcem ponuja tako sprejemne točke kot glavno spletno stran www.e-stave.com. Uradno je podjetje v Sloveniji monopolist in v državi deluje povsem legalno.

Značilnosti

Opis


Lastnik

Športna loterija in igre na srečo d.d.


Min. pologa

10 EUR


Min. dvig denarja

5 EUR


Min. stava

0,5 EUR


Način plačila

Izplačilo na prodajnem mestu, TRR, Skrill, mBills, Visa, MasterCard, Maestro


Valute

EUR


Licenca

ISO/IEC 27001:2013


Bonus

10€ Bonus dobrodošlice

Datum ustanovitve

25. 10. 1995


Jeziki splenih strani

Slovenski


E-šport


Live


Cazino


Aplikacije

Android, iOS


Prenici v živo

Uradna spletna stran E-Stave – dizajn in priročnost

Stavnica EStave svojim gostom in uporabnikom ponuja do najmanjše podrobnosti premišljen in dobro oblikovan spletni vir s stilskim dizajnom. Platforma je izdelana v rumenih in modrih odtenkih, hitra navigacija in udobna postavitev menija pa vam omogočata, da se hitro seznanite z glavnimi funkcionalnimi bloki. To storite tako, da odprete glavno stran spletnega mesta, kjer se na vrhu prikažejo naslednji razdelki:

 1. “Stave” – glavni del, ki nudi velik pregled športnih dogodkov pred njihovim začetkom.
 2. “V živo” – razdelek s seznamom tekem, turnirjev, prvenstev, za katere se lahko par med igro registrira.
 3. “Napovedi” – menijski blok, v katerem si lahko ogledate številne sestavljene športne napovedi.
 4. “E – igre” – razdelek menija s seznamom priljubljenih virtualnih iger, iger s kartami in več.
 5. “TOP-5”, “TOP-6”, “Digital plus” – menijski bloki za igranje športne loterije.
 6. “Virtualni športi” – blok s seznamom virtualnih tekem v priljubljenih disciplinah.
 7. “Za srečo” – izbor priljubljenih spletnih iger.
 8. “Promocije” – razdelek, v katerem so predstavljene trenutne promocijske ponudbe operaterja.

V desnem kotu domače strani so gumbi za avtorizacijo, novi uporabniki pa lahko izpolnijo obrazec in postanejo stranke spletnega operaterja. Poleg tega noga glavne strani uradne spletne strani stavnice ponuja posodobljene informacije na naslednjih področjih:

 • o dejavnosti urada;
 • pravice in pogoji interakcije med operaterjem in registriranimi igralci;
 • pravila športnih stav;
 • politika odgovornega igranja iger na srečo;
 • seznam kopenskih stavnic;
 • novice podjetja;
 • prehod na mobilno različico glavne strani, kot tudi povezave za prenos uradnih aplikacij.

Registracija pri stavnem podjetju

Za možnost stav na športne dogodke, igranje na igralnih avtomatih in športnih loterijah morajo igralci odpreti svoj račun v stavnem klubu EStave. Do danes imajo pravico postati polnopravni uporabniki izdelkov in storitev operaterja le prebivalci Slovenije. Nov igralec se bo lahko registriral tako na glavni strani kot z uporabo mobilne različice.

Za začetek naj potencialna stranka E Stave BC klikne na gumb “Postani član”. V postopku izpolnjevanja vprašalnika uveljavljenega obrazca je treba navesti zanesljive osebne podatke, da bi uspešno opravili postopek preverjanja identitete. Sistem na zaslonu prikaže obrazec, kjer morate vnesti naslednje osebne podatke stranke:

 1. Ime in priimek.
 2. Datum rojstva.
 3. Davčna številka.
 4. Naslov stalnega prebivališča stavnika.
 5. Številka mobilnega telefona.
 6. E-poštni naslov uporabnika.
 7. Državljanstvo.
 8. Dokumenti.
 9. Podatki in podrobnosti davčnega obračuna.

Po tem mora igralec BC E Stave aktivirati polje, kjer se strinja s pravili podjetja, s pogoji in določili operaterja ter s politiko zasebnosti informacij. Poleg tega igralec ob shranjevanju registracijskega obrazca samodejno potrdi polnoletnost in lahko aktivira marketinška sporočila.

Bonus dobrodošlice za nove stranke

Vsakemu novemu igralcu stavnica E Stave ponuja sodelovanje v programu zvestobe in predvsem prejem bonusa dobrodošlice. Začetna nagrada je boljšemu na voljo po registraciji, pod pogojem, da opravi prvi polog na svoj igralni račun. Višina nadomestila bo znašala petdeset odstotkov zneska prispevka.

Vendar operater postavlja omejitve, in sicer:

 1. Najvišji znesek dopolnitve ne sme biti večji od 10 evrov.
 2. Bonus dobrodošlice ne sme preseči 5 evrov.

Da bi lahko prejeli bonus za prvi depozit na glavno stanje, ga mora nov registriran uporabnik E.Stave staviti. Stavnica postavlja zahtevo, da enkrat stavite bonus v kateri koli igri, predstavljeni na spletni strani podjetja.

Bonus 5 € od Estave

Betters from Slovenia so lahko takoj po registraciji in prvem pologu deležni promocije dobrodošlice.
Bonus koda
Veljavno do:
*Samo za nove igralce

Športne stave v EStave

Na uradni spletni strani stavnice E-Stave sta v mobilni različici in v programski opremi dva ključna razdelka, s katerima lahko raziskujete možnosti športnih stav. Če boljši igralec raje stavi na športne tekme, preden se začnejo, potem je vrstica pred tekmo predstavljena v bloku “Stave”. Za tiste stavnike, ki radi stavijo na izide tekem v realnem času, je na voljo razdelek »V živo«.

 1. Za pridobitev pravice do polaganja športnih stav se mora igralec registrirati in opraviti depozit. Hkrati lahko postanejo stranke polnoletni stavniki, ki so rezidenti Slovenije. Seznam stav v BC E.Stave lahko vključuje tri formate športnih stav. Operater ponuja športne stave naslednjih vrst:
 2. Enojna – najbolj priljubljena vrsta stave. Ta stava vključuje samo en dogodek in samo en rezultat. Boljši mora izbrati dogodek, ki ga zanima, in ga vključiti v stavnico, označiti znesek stave in počakati na rezultat. Če se dogodek konča z rezultatom, ki ga je igralec navedel na igralnem listku, bo prejel svoj dobitek.
 3. Akumulator je prav tako priljubljena vrsta stave med igralci. Za razliko od singla ekspresni seznam vključuje dva ali več dogodkov. Pri tej vrsti stave se vse kvote med seboj pomnožijo. Dobljeno število se pomnoži z zneskom stave in rezultat je potencialni dobitek. Če pa je vsaj en dogodek v akumulatorju izgubljen, bo izgubljena celotna stava in o dobitku ne more biti govora.
 4. Sistem – edinstven kombinirani stavni format. Sistem predvideva najmanj tri dogodke na vstopnici, vendar dopušča možnost izgube enega ali več izmed njih. Na primer, sistem 2 od 3 ima 3 dogodke, od katerih morata 2 zmagati, da se stava poravna. Sistem 3 od 5 – najmanj 3 od 5 dobitnih dogodkov, vključenih v vstopnico za igro itd. Princip izračuna v sistemu je poseben. Vključuje naštevanje vseh možnosti stav. V tem primeru se znesek stave razdeli na enake dele.

Linija in kvota

Pred sklenitvijo športne stave na določen rezultat tekme izkušeni igralci skušajo oceniti vse prednosti operaterja in izbrati podjetje, ki zagotavlja široko pokritost športnih dogodkov. BC EStave ponuja dober pregled nad športnimi tekmovanji na različnih področjih, vendar imajo prednost najbolj priljubljeni športi. Stavnikom so na voljo stave na nogomet, hokej, košarko, namizni in tenis, bejzbol, boks, odbojko, pikado, motošport, rokomet, snooker, e-nogomet itd.

Globina slikanja določenega spopada je odvisna od tega, kako priljubljena je ta ali ona športna smer in posamezne ekipe. Za nekatere vrhunske tekme in turnirje v liniji pred tekmami lahko opazite več deset različic rezultatov igre. V živo je dnevno pokritih od trideset do štirideset tekem v različnih smereh.

Kar zadeva vrednost koeficientov, stavni klub E-Stave ustvarja stabilne in razumljive pogoje za športne stave. Stavne ponudbe spletne platforme so na povprečni tržni ravni. Torej je marža za top destinacije in srečanja od 6 do 7 odstotkov. V živo lahko marža doseže 10 odstotkov. Višina ponujenih kvot je v mnogih primerih odvisna od obsega športnega dogodka, strokovnosti trenerjev ekip, priljubljenosti posameznih igralcev v ekipah, kot tudi številnih drugih zunanjih dejavnikov.

Priljubljeni športi za stave

Pri pregledu linije operaterja ESTave veliko boljših opazi osredotočenost na evropski trg in občinstvo. Zato se spletna stran stavnice osredotoča predvsem na najbolj priljubljene in priljubljene dogodke med evropskimi navijači. Torej, top smeri v športu, na katere lahko stavite na spletni strani www.e-stave.com so naslednje:

 1. Nogomet je šport, ki velja za najbolj iskanega in priljubljenega tako med igralci kot navijači. Ljubitelji tega trenda so tako otroci kot odrasli v Sloveniji in številnih drugih evropskih državah. Ekipni šport vam omogoča ogled razburljivega spopada med udeleženci, skoraj vsi ljubitelji nogometa pa poznajo terminologijo in pravila igre.
 2. Hokej zaseda drugo mesto na seznamu najbolj priljubljenih smeri, ki so predstavljene na spletni strani operaterja E.Stave. Za igro so značilni sezonskost, bogat koledar tekem v času aktivnih iger, dinamičnost, pa tudi nepredvidljivost končnih rezultatov.
 3. Tenis je prav tako priljubljen šport, na katerega stavnice ponujajo vsakodnevne stave. Zahvaljujoč dinamiki, ki je značilna za to disciplino, pa tudi pogostemu menjavanju dogodkov na igrišču, teniški stavniki radi stavijo na igre in nize kar med obračuni. Priljubljenost stav na teniške tekme je posledica dejstva, da lahko navijači spremljajo formo igralcev za natančno napoved, tekmovanja pa potekajo z zavidljivo pravilnostjo.

Stave v živo v stavnici E.Stave

Po statističnih podatkih večina igralcev na srečo raje sklepa športne stave med igro. Stave v živo so priljubljene tako med novimi uporabniki stavnice EStave kot med izkušenimi igralci. Uradna spletna stran operaterja ponuja možnost uporabe ločenega razdelka »V živo«, kjer je dnevno predstavljen dober pregled športnih srečanj za obdelavo transakcij v realnem času.

Praviloma vam stavna platforma vsak dan omogoča, da v realnem času stavite na več deset športnih tekmovanj na različnih področjih. Pri analizi višine marže in koeficientov v živo je treba opozoriti, da operater svojim uporabnikom zagotavlja sprejemljive pogoje za stave na najboljša področja v športu. Tako se višina marže giblje od 8 do 10 odstotkov.

Ljubitelji spletnega operaterja E.Stave v razdelku s stavami v živo lahko s priročnimi filtri poiščejo za igralca zanimive športne dogodke. Poleg tega so na voljo priročna navigacija in filtri za športna področja za hitre stave, vendar spletno mesto nima možnosti gledanja video prenosov tekem in različnih priljubljenih tekmovanj.

Druge igre na spletnem mestu športne loterije

Poglavje s stavami pred tekmo in stavami v živo na spletni strani stavnega kluba EStave predstavlja dober izbor športnih disciplin. Hkrati so med slovenskimi stavnicami najbolj priljubljene in nič manj priljubljene destinacije. Torej, med zanimivimi virtualnimi igrami, ki so prisotne na spletnem viru, velja omeniti naslednje:

Konjske dirke

Stave na konjske dirke so eno prvih področij, kjer so se začele sprejemati športne stave. Stara zabava hazarderjev, ki je nastala pred davnimi časi v Veliki Britaniji, je še vedno priljubljena med ljubitelji športnih stav tako po Evropi kot neposredno v Sloveniji. Poleg standardnih trgov operater ponuja stave na najnovejše rezultate. Hkrati operater prikazuje video in neposredne prenose konjskih dirk.

Toto gol

Ljubitelji nagradnih iger se lahko veselijo prisotnosti takšne virtualne zabave, kot je “Toto Goal”. V tej ponudbi športne loterije EStave je predstavljen vnaprej ustvarjen kupon, kjer je izbranih petindvajset nogometnih tekem po lastni presoji podjetja. Za sodelovanje v tej igri mora boljši pravilno napovedati od osem do trinajst tekem.

Na seznamu napovedi golov za 25 tekem mora uporabnik izbrati 8 tekem, za katere meni, da bo doseženo največje skupno število golov. Igralec lahko to stori s klikom na številke, zapisane pred vsakim tekmovanjem, ali pa uporabi gumb “Auto Pick”, kjer se naključno izbere osem tekem (osem tekem = ena kombinacija = ena napoved).

Po izbiri tekem naj boljši klikne na gumb “Dodaj napoved” in napoved se doda posebnemu kuponu. Igralec lahko doda največ 10 posameznih napovedi. S klikom na gumb »Potrdi« na potrdilu TOTO se napoved ponovno objavi, nato pa jo odjemalec operaterja dokončno shrani z gumbom »Potrdi«. Poudariti je treba, da je strošek ene napovedi 0,91 evra.

V kolikor želi stranka stavnice EStave povečati možnosti za dobitek, lahko vplača sistemsko napoved, v kateri lahko izbirate med 9 do 13 tekmami. V tem primeru je izplačilo odvisno od števila napovedanih tekem, kar poveča tudi verjetno število zmag.

Napoved 12

Prediction 12 Virtual Entertainment je igra napovedi, pri kateri udeleženec napoveduje vrste končnih rezultatov tekem, objavljenih na napovednem listu. Za vsako tekmo so na voljo informacije o športu, dogodku, njegovem začetku in statistika. Pri tem se vsaka prva ekipa v tekmovalnem paru šteje za gostiteljico, druga pa za gostujočo ekipo, ne glede na kraj tekmovanja.

Stava »Opcija 1« pomeni zmago gostiteljev, stava »Opcija 0« pomeni neodločen izid, stava formata »Opcija 2« pa pomeni zmago gostujoče ekipe. Boljši mora napovedati vsaj eno možnost za vsako tekmo. Če igralec na vsaj eni tekmi označi dve ali tri možnosti, naredi napoved sistema. Napoved posameznih tipov vseh 12 dogodkov se šteje kot ena kombinacija. Strošek plačila ene napovedi je 0,50 eur.

V sistemski napovedi je število ponujenih kombinacij enako zmnožku števila označenih možnosti v posameznih tekmah. V tem primeru je strošek športne stave enak zmnožku števila vseh kombinacij in cene ene kombinacije.

Kako staviti na spletni strani E-Stave

Uradna spletna stran spletnega operaterja EStave je zasnovana tako, da lahko tudi novi igralci hitro in enostavno sklenejo športne stave. Najprej mora vsak uporabnik opraviti avtorizacijo in vstopiti v svoj osebni račun, da preveri stanje in denar na računu. Po tem morate med obstoječimi izbrati razdelek, ki zanima stavnika – “Stave”, “V živo” ali “Virtualni športi”. Na levi v vsakem bloku lahko vidite celoten seznam vseh disciplin.

Za sklenitev športnih stav v stavnem klubu E-Stave mora igralec narediti naslednje:

 1. Izberite zanimiv šport.
 2. Poiščite zahtevano tekmo, turnir, prvenstvo.
 3. Kliknite na koeficient rezultata igre.
 4. Če se morate dogovoriti za hitri ali sistemski, lahko izberete še nekaj sestankov.
 5. Vnesite znesek stave.
 6. Kupon shranite s pritiskom na gumb “Plačilo”.

Vsak pooblaščeni uporabnik stavnice bo v prihodnje lahko prosto vstopil v svoj delovni profil, izbral zaznamek z zgodovino stav in videl rezultate že izdanih kuponov.

Polog in dvig dobitkov

Športne stave za hazarderja niso le zanimiv hobi, ampak tudi priložnost za zaslužek. Vsaka stranka spletne stavnice mora biti prepričana v zanesljivost denarnih transakcij in imeti možnost izbire različnih možnosti plačila. Stavnica E.Stave je legalni operater v Sloveniji, zato svojim navijačem zagotavlja široko izbiro plačilnih sistemov, ažurnost nakazil in zagotovljeno izplačilo dobitkov.

Za polog na dobroimetje mora igralec po avtorizaciji v delovnem prostoru izbrati možnost blagajne, nato pa se na zaslonu prikaže seznam razpoložljivih finančnih instrumentov, in sicer:

 • kreditne kartice bank formata Mastercard, Visa, Asset, Master, Diners Club;
 • mBills mobilna elektronska denarnica;
 • dobitna vstopnica;
 • Spletna banka Klik za imetnike NLB računov;
 • spletno bančništvo Bank@Net za imetnike bančnih računov Nove KBM;
 • pametna denarnica VALÚ;
 • SMS plačevanje – namenjeno naročnikom in uporabnikom Telekomovih mobilnih komunikacij Slovenije in A1 Slovenije, ki imajo aktivirano VALÚ denarnico;
 • nakazila z uporabo potrdil o plačilu;
 • Skrill e-denarnica.

Način pologa

Pristojbina

Min. nakazilo

Čas transakcije

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€15

Takojšen

Brezplačno

€5

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€15

Takojšen

Po uspešni napovedi za športne dogodke so igralcu, ki želi dvigniti dobiček in je uspešno verificiral svoj račun, predstavljene naslednje finančne metode za izplačilo dobitkov:

 • plačilo na prodajnem mestu;
 • nakazilo na osebni račun TRR;
 • nakazilo v e-denarnico Skrill;
 • nakazilo v e-denarnico mBills.

Način dvig denarja

Pristojbina

Znesek izplačila (min/max)

Čas transakcije

Brezplačno

max 100 EUR /dan

Takojšen

Brezplačno

5 EUR-200 EUR

Takojšen

Brezplačno

10 EUR-200 EUR

Takojšen

Brezplačno

max 2.000 EUR/dan

Do 24 ur

Pogoji in omejitve

Denarne transakcije na računih igralcev stavnice E-Stave se izvajajo brez zaračunavanja provizije s strani podjetja. V tem primeru je minimalni znesek pologa 5 evrov. Dopolnitev se takoj nakaže na račun stranke spletnega operaterja. Izjema so lahko transakcije, ki so opravljene z uporabo internetne banke Klik ali Bank@Net. Takšne depozitne transakcije lahko trajajo do 30 minut.

Minimalni znesek denarja, ki ga lahko pooblaščeni igralec stavnega kluba EStave dvigne s svojega računa, je odvisen od izbranega finančnega instrumenta in se lahko začne pri petih evrih. Hkrati pa vsak posamezen plačilni instrument določa omejitve največjega izplačila za en dan in mesec poročanja. Provizija operaterja se ne zaračuna. Trajanje izplačila se lahko spreminja od 24 ur do sedem dni, kar je odvisno tudi od plačilnega sistema, ki ga izbere igralec.

Obdavčenje

Igralci začetniki se pogosto soočajo z naslednjim vprašanjem – ali je treba plačati davek na dobiček od športnih stav in iger na srečo? Dobitki strank EStave so obdavčeni v skladu z zakonom o davku na dobitke klasičnih iger na srečo in jih ni treba prijaviti v davčni napovedi.

Mobilna različica E-Stave

Legalni stavni klub ESTave se trudi upoštevati želje sodobnih uporabnikov, zato E-Stave Mobile deluje za ljubitelje mobilnih stav. Glavna prednost mobilne različice spletnega mesta je dejstvo, da vključuje vse funkcije, možnosti in izdelke za popolne stave, loterije in igralne avtomate, za upravljanje delovnega profila in računa. Vstop v mobilno različico stavnice je povsem enostaven – le ime stavnice morate vnesti v brskalnik v iskalnik, nato pa stran prenesti iz svojega telefona. Prav tako lahko odprete kompaktno različico spletnega vira s pomočjo gumba, ki se nahaja v nogi glavne strani pisarne.

Prenos aplikacije

Android IOS

E.Stave Mobi je najboljša možnost za uporabo izdelkov in storitev operaterja za tiste stranke, ki želijo hitro skleniti športne stave in cenijo hitro navigacijo, prihranek časa in najbolj poenostavljen meni za upravljanje računa. Mobilna različica podjetja je kompaktna različica uradnega spletnega vira, ki ima hkrati naslednje prednosti:

 • enostaven in neposreden dostop do funkcionalnosti spletne strani operaterja;
 • neprekinjena povezava s stavno platformo preko pametnega telefona ali tablice;
 • ekonomična poraba internetnega prometa;
 • možnost uporabe izdelkov podjetja iz računalnika, če je internetni signal precej šibek;
 • ni potrebe po prenosu ločenih programov;
 • jedrnat meni, priročno za uporabo iz telefona;
 • preprost način sklenitve športnih stav;
 • hiter dostop do stav v živo, rezultatov, statistike;
 • lansiranje igralnih avtomatov in sodelovanje pri loterijah;
 • komunikacijo s predstavniki tehnične podpore kadarkoli.

Če ljubitelji stavnice EStave raje uporabljajo ločeno programsko opremo za uporabo storitev podjetja, potem spletno mesto predstavlja lastniški razvoj. Takšne aplikacije vam omogočajo športne stave iz pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov. V nogi na glavni strani spletne strani E-Stave so ločene aplikacije za android naprave in ios telefone. Poleg tega platforma za stave ponuja brezplačno namestitev takšne programske opreme.

Podporniki izdelkov blagovne znamke Apple lahko namestijo ločeno aplikacijo blagovne znamke iz spletne stavnice. Če želite to narediti, morate vstopiti na glavno spletno mesto operaterja in klikniti povezavo s programsko opremo za IOS. Po tem bo uporabnik samodejno prenesen v trgovino z blagovno znamko App Store. Programska oprema je nameščena na iPhone zelo preprosto in enostavno, in kar je najpomembnejše – brezplačno. Za tiste, ki raje uporabljajo naprave Android, je predstavljena ločena lastniška aplikacija za tak operacijski sistem. Pred tem izkušeni igralci priporočajo naslednje:

 • vstopite v menijski blok telefona “Nastavitve”;
 • izberite “Varnost”;
 • Aktivirajte možnost, ki vam omogoča namestitev aplikacij iz neznanih virov.

Storitev za stranke

 • E-naslov: ipomoc@sl123.si
 • Telefon: (01) 474 88 00

Na priljubljenost in zaupanje igralcev v klubu stavnic neposredno vplivata strokovnost in učinkovitost službe za podporo strankam podjetja. Stavna platforma E.Stave se je uspela uveljaviti kot zanesljiva stavnica, ki lahko pomaga pri reševanju različnih težav. Visoko usposobljeno podporno osebje pravne pisarne v Sloveniji pomaga pri reševanju naslednjih težav:

 • ustvarjanje računa, prijava v delovni profil;
 • registracija športnih stav katere koli oblike;
 • sodelovanje pri promocijah in pravilna uporaba bonus sredstev;
 • sodelovanje pri loterijah;
 • vplačila in postopek generiranja zahtevka za dvig osvojenih sredstev;
 • postopek brezplačnega prenosa mobilnih aplikacij za pametne telefone Android in iPhone.

Za stik z zaposlenimi v službi tehnične podpore stavnice EStave lahko stranke operaterja uporabijo naslednje načine:

 • pokličite telefonsko številko – 01 474 88 00;
 • pošljite pisno zahtevo na elektronski naslov – pomoc@sl123.si;
 • napišite pismo in ga pošljite na naslov Športna loterija dd, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

Primerjava E-Stave s tujimi stavnicami

Za sodobne igralce na srečo so predstavljene široke možnosti, zato lahko na internetu najdete ogromno stavnic za vsak okus. Obenem se vsak boljši samostojno odloči, v kateri klub bo sklenil športne stave. Prav gotovo je BC EStave edina pravna pisarna v Sloveniji, ki svoje izdelke in storitve opravlja zakonito. Hkrati ga izkušeni igralci pogosto primerjajo z drugimi priljubljenimi podjetji in poudarjajo številne razlike:

 • vrhunski tuji operaterji ponujajo igralcem zelo obsežno ponudbo, ki vključuje več kot 40-50 disciplin, vključno z eksotičnimi;
 • na spletnem mestu EStave ni razdelka o e-športu;
 • skoraj vse stavnice z mednarodno licenco ponujajo svojim strankam spletne prenose vrhunskih športnih tekem, turnirjev in prvenstev;
 • igralci v BC EStave so dolžni plačati davek za dobitke, prejete po uspešni športni stavi;
 • Uradna spletna stran stavnice E-Stave podpira samo slovensko jezikovno različico.

Odgovori na priljubljena vprašanja E-Stave

 • Kako se lahko igralec iz Slovenije registrira v EStave?

  Za uporabnike iz Slovenije je registracija osebnega računa na voljo z izpolnitvijo vprašalnika ustaljenega obrazca.

 • Kdo lahko postane stranka E-Stave?

  Igralec, ki je polnoleten, ima pravico postati polnopravni uporabnik spletnega operaterja.

 • Kako ustvarim račun za novo stavnico E-Stave?

  Glavni račun se igralcu samodejno dodeli po ustvarjanju računa.

 • Kako pridobiti bonus dobrodošlice od E.Stave?

  Če želite to narediti, morate izbrati vrsto bonusa, izpolniti vsa polja v svojem osebnem računu glede na vaše osebne podatke in opraviti prvi depozit v višini najmanj zneska, določenega v pravilih promocije.

 • Kakšni so razlogi, da stavni igralec ne more dvigniti priigranega denarja?

  Praviloma se to lahko zgodi, če stranka spletnega operaterja poskuša izbrati finančni instrument, ki se razlikuje od tistega, ki ga je uporabil za nakazilo. Možno je tudi, da igralec ni opravil preverjanja ali poskuša dvigniti bonus sredstva, ki niso bila zastavljena.

 • Kaj naj storim, če je igralec pozabil avtorizacijske podatke v svojem delovnem računu?

  Če je stranka EStave pozabila vse podatke za avtorizacijo, je potrebno predstavnikom podporne službe poslati fotokopijo svojega osebnega dokumenta in davčno številko ter pripisati telefonsko številko ali elektronski naslov, na katerega so predstavniki storitev pošlje podatke v avtorizacijo.

 • Zakaj se igralec lahko sooči z blokado svojega računa v stavnici EStave?

  Igralni račun bo blokiran, če boljši trikrat vnese in potrdi napačne podatke za prijavo. V primeru zaklenjenega igralnega računa se po neuspešni prijavi pojavi povezava, preko katere lahko igralec pridobi novo geslo.

 • Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja