Neposredni prenosi nogometnih tekem

Svet športnih stav se hitro razvija. Danes lahko ljubitelji športnih stav enostavno prenesejo spletno stran stavnega kluba v nekaj sekundah, se seznanijo s predstavljenimi možnostmi disciplin, preučijo linijo in izdajo zmagovalni kupon. Poleg tega napredek tehnološke opreme vodilnih spletnih operaterjev omogoča igralcem stave pred tekmo in stave v načinu V ŽIVO.

Ljubitelji stav v vodilnih stavnih podjetjih najpogosteje raje igrajo nogomet. Ta šport je neverjetno priljubljen tako v Sloveniji kot tudi v številnih drugih državah Evrope in sveta. Na spletnih straneh vrhunskih tujih operaterjev lahko stranke vsak dan sklenejo stave na znane turnirje, lige in srečanja legendarnih ekip. Da pa bi dosegli uspeh, zlasti pri napovedovanju nogometnih stav v živo, se mnogi izkušeni stavniki raje osredotočijo na ogled nogometne tekme v živo.

Če so nekoč navijači svojo najljubšo nogometno ekipo lahko podpirali le z gledanjem tekme na televiziji, lahko danes izberete primerno stavnico in brezplačno prenesete prenose nogometne tekme v živo na spletni strani operaterja. O tem, kakšne so možnosti za spremljanje prenosov tekem v živo in kako najti razpored tekem, možnost začetka prenosa in informacije o statistiki iger, bomo govorili kasneje v članku.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
5.0
50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
4.5
Bonus €30 brezplačna stava
4.0
100% do €100 Bonus dobrodošlice
4.0
10€ Bonus dobrodošlice
3.8
100% do €40
4.0
Bonus €30 brezplačno
3.8
100% do €100 Bonus dobrodošlice
3.5
100% do €130 Bonus dobrodošlice
3.3
Bonus do €120
3.0
€30 Bonus
3.0

Možnosti gledanja nogometnih tekem v živo

Eden izmed ključnih nasvetov pri uspešnih stavah v živo, ki ga izkušeni igralci dajejo začetnikom, je obvezen ogled video prenosov nogometnih tekem. Vendar pa so novinci boljši preprosto izgubljeni in ne vedo, kje najti priložnost za začetek neposrednega prenosa določene igre. Po stari navadi številni navijači pred stavo v realnem času poiščejo programsko spored na športnih kanalih in počakajo na začetek tekme, da si tekmo ogledajo na televizijskih zaslonih.

Vendar pa tehnološki napredek danes omogoča uporabo različnih metod za začetek neposrednih prenosov zanimivih nogometnih tekem in drugih obračunov v okviru različnih športnih področij. Med najbolj priljubljenimi možnostmi za gledanje prenosov športnih iger, vključno z nogometom, je treba izpostaviti naslednje:

 • uradne spletne strani vodilnih stavnih podjetij;
 • mobilna različica strani izbrane spletne stavnice;
 • lastniška programska oprema, ki jo igralec namesti na pametni telefon s spletne strani stavnega kluba;
 • specializirani televizijski kanali in njihovi uradni internetni viri;
 • programi za oddajanje na YouTube;
 • specializirana spletna mesta za pretakanje;
 • aplikacije z blagovno znamko za spletne oddaje;
 • športne video storitve z brezplačnimi prenosi nogometnih in drugih tekem.

Ocena stavnic, ki prenašajo nogomet v živo

Kljub dejstvu, da obstaja veliko možnosti za prenos in ogled športne tekme, ki je zanimiva za stavnico, bo spletna stran stavnice najbolj priročen način za spremljanje spletnih prenosov, še posebej, če igralec stavi v živo. Med glavnimi prednostmi uporabe možnosti video prenosa igre na spletni strani izbranega operaterja velja izpostaviti naslednje:

 • registrirana stranka stavnice ima pravico do brezplačnega spremljanja prenosov nogometnih in drugih tekem v živo;
 • igralec lahko začne gledati več iger hkrati;
 • registracija športnih stav v živo in vzporedni ogled video prenosa na spletnem mestu operaterja znatno povečata možnosti za zaslužek z natančno izdelano napovedjo;
 • boljši dobi dostop do oddaj v zelo dobri kakovosti, popolnoma brez kakršnih koli pogojev;
 • uporabnik storitev stavnice lahko spremlja prenos tekme v živo tako preko računalnika kot preko mobilne aplikacije;
 • pogosto se zgodi, da je tisto, kar stranka vidi v etru stavnice, nekaj sekund hitrejše od iste tekme, ki jo lahko spremlja na televiziji.
Bet365 Slovenija
4.5/5
Bet365 Slovenija
22Bet Slovenija
5.0/5
22Bet Slovenija
20Bet Slovenija
4.8/5
20Bet Slovenija
Bet at Home Slovenija
4.8/5
Bet at Home Slovenija

Da bi bili samozavestni na seznamu vodilnih, si priljubljena in uspešna stavna podjetja prizadevajo za izboljšanje funkcionalnosti svojega uradnega spletnega mesta brez napak. To omogoča vrhunskim operaterjem, da skupaj z drugimi ugodnostmi in privilegiji strankam omogočijo dostop do gledanja spletnih prenosov. Med stavnimi klubi, ki so iskani med slovenskimi igralci in omogočajo prenose nogometnih tekem v živo, sodijo naslednji klubi:

 1. Bet365;
 2. Bet at Home;
 3. 22Bet;
 4. Unibet;
 5. Bwin;
 6. Betwinner.

Kako spremljati nogomet v živo preko stavnice?

Pogosto si novinci na področju interaktivnih športnih stav zastavljajo vprašanje – kako najti in začeti spremljati prenos tekme, ki jih zanima? Pravzaprav je vse precej preprosto. Spletni operaterji praviloma poskušajo za svoje uporabnike ustvariti najbolj udobne pogoje za uporabo spletnega mesta, njegove mobilne različice ali blagovne znamke aplikacije za pametne telefone. Tako se celoten razpoložljiv seznam video prenosov nogometnih tekem in drugih športnih disciplin nahaja v menijskem bloku “V živo”.

Če želite začeti bolj zanimivo športno tekmo, je dovolj, da izberete smer v razdelku s stavami v živo, nato pa, če operater pokriva določen dogodek ne le na seznamu, temveč tudi prek video prenosa, morate pritisnite tipko z oznako TV/monitor ali ikono za predvajanje. Vendar pa se morajo ljubitelji športnih stav pred dostopom do nogometnih tekem v živo seznaniti z osnovnimi pogoji, ki jih postavlja vsaka mednarodna spletna stavnica.

Za pravico do spremljanja prenosov športnih dogodkov v živo na spletnih straneh stavnic mora igralec upoštevati naslednje osnovne pogoje uporabniške pogodbe:

 • registrirati in ustvariti račun, ki je dovoljen samo osebam, ki so dopolnile starost(18 let);
 • imeti pozitivno stanje na igralnem računu;
 • igralčev osebni račun mora biti aktiven (številni operaterji praviloma zahtevajo, da igralec pred ogledom video prenosa sklene vsaj eno športno stavo v zadnjih 24 urah).

Kje najdem trenutni razpored tekem?

Da bi bili na tekočem z dogajanjem v svetu športa, večina navijačev praviloma nenehno spremlja tekme, turnirje in prvenstva. Ključ do uspešne športne stave v živo je sposobnost analiziranja situacije na igrišču, upoštevanja statističnih podatkov, poznavanja prednosti in slabosti igralcev ter brez izjeme spremljanje tekme v živo.

Začetni igralci se lahko zmedejo na spletni strani izbrane spletne stavnice in morda ne bodo mogli takoj najti informacij o trenutnem razporedu načrtovanih iger. Da bi se pravočasno pridružili ogledu nogometne tekme, ki zanima igralca, morate natančneje preučiti blok menija “V živo”. Oddaje, ki so na voljo za ogled, ekipa operaterja praviloma postavlja in redno posodablja v posebnem zavihku, ki ga lahko označimo kot »Razpored prihajajočih oddaj« ipd. V nekaterih primerih se lahko vsaka registrirana stranka stavnega podjetja za pomoč vedno obrne na predstavnike tehnične podpore.

Kako položiti stave v živo v igri?

Ljubitelji stav v realnem času bodo zagotovo cenili tovrstne storitve na spletnih mestih vodilnih spletnih operaterjev, kot so na primer neposredni prenosi nogometnih tekem. Zaradi dejstva, da je igralec pozoren na opazovanje procesa igre, je mogoče doseči velik uspeh pri stavah v živo. Začetniki bodo morda mislili, da se ponudbe v tej obliki lahko bistveno razlikujejo od stav pred tekmo. Pravzaprav je s tehničnega vidika postopek oddaje športne stave pred začetkom tekme in med igro enak.

Poleg številnih drugih športnih dogodkov, si ljubitelji nogometa lahko privoščijo pravo poslastico z izjemnimi možnostmi za spremljanje in stavljenje na tekme v živo. Nogomet na Bet365 prinaša vrhunsko izkušnjo spremljanja najboljših ekip in najbolj vznemirljivih trenutkov v realnem času. Ne glede na to, ali ste navijač lige prvakov, domače lige ali mednarodnih tekmovanj, stavnica vam omogoča, da se potopite v svet nogometne strasti. S konkurenčnimi kvotami, bogato ponudbo tekem in zanesljivimi prenosi v živo, bo Bet365 vaš zvesti sopotnik na nogometni poti.

Najboljši mednarodni stavni klubi svojim registriranim strankam ponujajo možnost, da stave v živo izvajajo z največjim udobjem. Tako so igralcem na voljo uporabne funkcije, kot so stave v več živo, z enim klikom in ogled celo več spletnih prenosov hkrati. Na splošno mora stavni igralec, da lahko sklene športno stavo v formatu “live”, narediti naslednje:

 1. Registrirajte se in/ali avtorizirajte.
 2. Preverite stanje na igralnem računu in po potrebi položite denar.
 3. Pojdite v razdelek menija s stavami v živo.
 4. S filtri in iskalnikom poiščite pravo smer, igro.
 5. Preglejte predstavljene rezultate in kliknite ustrezne kvote glede na uporabnika.
 6. V samodejno ustvarjen kupon vnesite znesek stave, če želi igralec skleniti posamezno stavo, ali nadaljujte z izbiro tekem, če želite skleniti ekspresno stavo.
 7. Shranite izpolnjen kupon.