22 Bet je legalen mednarodni spletni operater, ki mu je v kratkem času uspelo pridobiti zaupanje stavnikov in postati poznano blagovna znamka v številnih evropskih državah.

Pros
 • eleganten dizajn in meni glavne strani;
 • velik izbor športnih disciplin;
 • spletni prenosi vrhunskih tekem in prvenstev;
 • raznovrstnost finančnih instrumentov;
 • razpoložljivost donosnih bonusov;
 • mobilne aplikacije za pametne telefone.
 • • razpoložlivi link za hrvatsku.
Cons
 • brez telefonske številke;
 • neposredni prenosi tekem niso dovolj razviti.

Slovenski igralci tako kot stavniki iz drugih evropskih držav raje stavijo na šport. Športne stave so za mnoge postale hobi, brez katerega ne morejo živeti, za nekatere pa celo vir stabilnega zaslužka. Vam sodobne tehnologije omogočajo športne stave tako v običajnih stavnicah kot na internetu na spletnih mestih različnih stavnic. Pri proučevanju trga športnih stav v Sloveniji lahko opazimo podjetja z zgodovino in nove napredne operaterje.

Da bi samozavestno stavili lastna sredstva, izkušeni igralci na stavnici iščejo obsežno linijo, velikodušne bonuse, prisotnost blagovnih znamk in seveda licenco. 22 Bet je legalen mednarodni spletni operater, ki mu je v kratkem času uspelo pridobiti zaupanje stavnikov in postati poznano blagovna znamka v številnih evropskih državah.

Splošne informacije o stavnici 22 Bet

Stavnica 22bet, priljubljena v Sloveniji in daleč izven njenih meja, je uvrščena med TOP pet najboljših operaterjev, kar svojim strankam zagotavlja zanesljivost svojega spletnega vira, stabilnost izplačil dobitkov in zagotavlja varnost računov igralcev. Stavna platforma je bila ustvarjena leta 2018. Ni minilo veliko časa in v prvem letu delovanja se je na spletni strani stavnice registriralo dobesedno več sto tisoč uporabnikov. Jasen vmesnik, obsežna pokritost športnih tekem in različne discipline še zdaleč niso vse prednosti 22Bet.com.

22Bet Slovenija je last TechSolutions Group N.V. Sprva je operater prejel dovoljenje Komisije za igre na srečo Curacao. Na spletnem mestu spletnih iger na srečo je navedena številka licence 8048/JAZ2017-067. Poleg tega se je stavnica nekoliko kasneje lahko pohvalila še z eno licenco – 00867, katera bila izdana 19 maja 2021 v Kahnawakeju. Pravni naslov podjetja je registriran na Cipru.

Značilnosti

Opis


Lastnik

TechSolutions Group N.V.


Min. pologa

1 EUR


Min. dvig denarja

5 EUR


Min. stava

0,2 EUR


Način plačila

Skrill, Neteller, PaySafeCard, Mastercard, VISA, Multibanco, Eco, Boleto Bancario, Neosurf, Bitcoin, SIRU, Bank transfer, Santander, Skrill 1-Tap, Perfect Money, ePay


Valute

EUR, USD, GBP, ARS, BGN, BRL, CAD, CHF, CNY, CZK, DKK, HUF, INR, ISK, JPY, MXN, MYR, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, THB, TWD

Licenca

Curacao


Bonus

100% do 122€ Bonus dobrodošlice


Na spletu od

2017

Jeziki splenih strani

English, Chinese, French, German, Italian, Russian, Spanish, Albanian, Arabic, Armenian itd.


E-šport


Live


Cazino


Aplikacije

Android, iOS


Prenici v živo

Kahnawake

Curacao

Registracija na spletni strani 22Bet Slovenija

Da bi igralci lahko stavili na šport in e-šport, igrali na igralnih avtomatih in prenesli spletne igralnice za igranje s pravimi krupjeji, morajo odpreti svoj račun pri stavnem klubu 22 bet. Danes imajo polnoletne osebe pravico postati polnopravni uporabnik izdelkov in storitev operaterja. Nov igralec se bo lahko registriral tako na glavnem spletnem mestu kot z uporabo mobilne različice ali blagovnih znamk in pametnega telefona.

V postopku izpolnjevanja vprašalnika uveljavljenega obrazca je treba navesti zanesljive osebne podatke, da bi uspešno opravili postopek preverjanja identitete. Ko na ekranu kliknete gumb “Registracija”, sistem prikaže obrazec, kjer morate vnesti naslednje osebne podatke stranke:

 1. E-poštni naslov uporabnika.
 2. Ime in priimek igralca.
 3. Država, kjer igralec živi.
 4. Geslo za uporabniški login, ki ga je treba vnesti dvakrat.
 5. Valuta za transakcije na igralnem računu.

Po tem mora igralec BC 22 Bet aktivirati polje, kjer se strinja s pravili podjetja, s pogoji in določili operaterja ter s politiko zasebnosti informacij. Poleg tega igralec ob shranjevanju registracijskega obrazca samodejno potrdi, da je postal polnoleten.

Funkcionalnost uradne strani

Pri pregledu glavnega spletnega vira spletne stavnice je igralec najprej pozoren na eleganten dizajn v turkiznih in zelenih odtenkih. Stavna platforma ponaša z jedrnatim menijem, hitro navigacijo in najudobnejšim sistemom iskanja storitev in izdelkov. Logotip podjetja se nahaja v levem kotu začetne strani, v zgornjem desnem delu začetne strani pa lahko vidite tipko za nastavitev časa, jezika, gumbe za ustvarjanje novega računa in za kasnejši vstop v uporabniški račun.

Registriranim uporabnikom stavnice so na voljo naslednji funkcijski bloki glavnega menija:

 1. “Črta” – glavno poglavje, ki nudi velik pregled športnih dogodkov pred njihovim začetkom.
 2. “V živo” – razdelek s seznamom tekem, turnirjev, prvenstev, za katere je par dovoljeno izdati med igro.
 3. “Jackpot” – izbor simulatorjev s progresivnim nagradnim skladom.
 4. “Casino” – menijski blok, zahvaljujoč kateremu lahko igralec obišče igralnico 22bet.
 5. “Bonusi” – prehod na preučevanje ponudb operaterjevega bonus programa.
 6. “Ešport” – menijski blok, kjer so predstavljene različne discipline kibernetskega športa.
 7. “Bingo” – prehod na virtualno igro Bingo.
 8. “Več” – razdelek menija, kjer so zbrane TV igre, hitre igre in 22 iger.

Noga glavne strani uradne spletne strani stavnega kluba 22bet vsebuje informacije o podjetju, pravila za uporabnike, kontaktne podatke za stik s tehnično podporo, partnerski program in blok s priljubljenimi vprašanji in odgovori. Poleg tega lahko stranke stavnic uporabijo možnost preverjanja kupona, branje novic operaterja, možna je povezava z mobilno različico glavne strani.

Bonusi za nove igralce na prvi depozit

Bonus do 122 € pri 22Bet na vaš prvi depozit

Prijavite se in prejmite velikodušno darilo za športne stave.
Bonus koda
Veljavno do:
*Samo za nove igralce

V okviru programa zvestobe stavnica 22bet svojim oboževalcem ponuja bonus dobrodošlice, do katerega je upravičen vsak nov igralec. Nagrado lahko prejmete takoj po ustvarjanju osebnega računa in pologu v višini najmanj 1 evra. Promocija znaša sto odstotkov zneska polnitve stanja in lahko doseže največ 122 evrov.

Glavni pogoji promocijske ponudbe so:

 • registrirajte se in vnesite vse manjkajoče podatke v svoj  uporabniški račun;
 • napolnite svoj račun po ustvarjanju profila;
 • položite vsaj 1 evro na stanje;
 • po nakazilu morate izbrati bonus račun za nakazilo nagrad, ki ga pozneje ni mogoče spremeniti.

Ko je bonus dobrodošlice podeljen novemu igralcu, ga je treba pravilno uporabiti. Pri stavah na bonus dobrodošlice je treba upoštevati naslednje zahteve:

 • stava x 5;
 • stave morajo biti sklenjene v ekspresni obliki;
 • ena kombinirana stava mora vključevati vsaj tri športne tekme;
 • kvota za izbrane tekme mora biti vsaj 1,4.

Pregled linije stavnice

Izkušeni hazarderji pred sklenitvijo športne pogodbe za določen izid tekme poskušajo oceniti vse prednosti operaterja in izbrati podjetje, ki omogoča širok pregled nad športnimi dogodki. Stavnica 22 bet ponuja širok pregled športnih tekmovanj na različnih področjih, vključno z možnostjo stav na eksotične discipline. Stavnikom so na voljo stave na nogomet, hokej, košarko, namizni tenis, baseball, boks, odbojko, biatlon, rokomet itd.

Za tiste, ki imajo raje redke smeri v športu, spletna stavnica omogoča stave na pikado, keirin, kabaddi, borbe s pestmi, kun khmer, squash, ribolov, pasje dirke, metanje, umetnostno drsanje in drugo. Spletni upravljavec namenja veliko pozornosti variabilnosti rezultatov predstavljenih športnih tekmovanj. Registrirani uporabniki lahko stavijo na mednarodne in lokalne tekme.

Globina slikanja določenega spopada je odvisna od tega, kako priljubljena je ta ali ona športna smer in posamezne ekipe. Za nekatere vrhunske tekme in turnirje v liniji pred tekmami stavnica 22 bet lahko vsak dan spremljate do dvesto trgov. V živo se dnevno pokriva do petdeset tekem v različnih smereh.

Kvote in marža

Končni dobiček je odvisen od tega, kako donosne kvote ponuja spletna stavnica svojim igralcem. Kar zadeva ponudbe stavnice 22Bet.com, so kvote operaterja na dokaj visoki ravni. Podjetje zaposluje nadarjene športne analitike, ki razvijajo dokaj donosne stavne ponudbe.

Tako so stavne ponudbe spletne platforme precej donosne in obetavne, saj je marža za vrhunske destinacije in srečanja od 3 do 7 odstotkov. Višina ponujenih kvot je v mnogih primerih odvisna od obsega športnega dogodka, strokovnosti trenerjev ekip, priljubljenosti posameznih igralcev v ekipah, kot tudi številnih drugih zunanjih dejavnikov. V živo se lahko velikost marže, ki jo določi operater, razlikuje od 9 do 10 odstotkov.

Stave v živo pri 22Bet

Stave med igranjem so najbolj priljubljena vrsta športnih stav, ki jo cenijo začetniki in izkušeni igralci. Stave v živo vam omogočajo, da naredite obetavno in najbolj natančno napoved. Spletni operater 22Bet.com svojim strankam predstavlja razdelek menija “V živo”, kjer si lahko ogledate veliko izbiro športnih smeri in zanimivih tekem. Raven kvot za stave online je precej visoka.

Če govorimo o spremenljivosti izidov, potem podjetje ponuja več kot sto trgov za vrhunska prvenstva in tekme v živo. Za udobje spletnih igralcev operater 22Bet ponuja možnost hitrega sklepanja stav online z uporabo priročnih filtrov in iskalnika, ki pomagajo hitro ustvariti obetaven dogovor. Igralci lahko med soočenjem takoj oddajo športne stave, izpolnjeni kupon pa se shrani v 5-7 sekundah.

Ešportne stave

Stavnica 22 bet razvija svojo uradno spletno stran in upošteva potrebe sodobnih stavnikov. Tako operater posveča posebno pozornost disciplinam, zato je ustvaril poseben oddelek, imenovan “Ešport”. Na uradni spletni strani je igralcem na voljo priročen seznam za iskanje kibernetske discipline, ki je zanimiva za stranko, pa tudi uporabni filtri:

 • datum;
 • igre;
 • dogodek.

Spletni operater ponuja široko paleto računalniških disciplin za betting na različne izide kibernetskih bitk. Poseben menijski blok stavnica 22bet vsebuje tako priljubljena kibernetska področja, kot so Counter-Strike: GO, DOTA 2, King of Glory, League of Legends, kot tudi redkejše discipline e-športa – Valorant, MortalCombat, Wild Rift in več. Na spletnem mestu stavnice v razdelku “Ešport” so predstavljene vse kibernetske tekme, ki so na voljo za stave.

Razpon smeri in variabilnost izidov sta v veliki meri odvisna od priljubljenosti discipline, obsega turnirja in slave igralcev v nasprotnih ekipah. Stavna platforma 22 bet lahko svojim strankam ponudi zanimive rezultate kibernetskih bitk, kot so:

 • zmagovalec tekme, runde, karte;
 • zmagovalec prve/druge runde s pištolo;
 • stavite na skupno;
 • skupno število krogov ali kart;
 • stave na ekipno statistiko;
 • stava s plus ali minus hendikepom;
 • stavite na uspeh določenega igralca;
 • rezultat izida določenega intervala bitke/kibertekme;
 • stava na igralca, ki bo prvi ubil pošast ali uničil določen stolp;
 • stava na zavzetje stolpa, na zavzetje Nashorja;
 • stave na določeno število ubojev, ki jih izvede določena ekipa/igralec;
 • zmagovalec kroga strelcev in več.

Kako začeti staviti pri 22Bet

Vsak uporabnik stavnega kluba 22bet ima možnost enostavno in enostavno postaviti športni par na spletno stran podjetja, v njegovo mobilno različico ali prek aplikacij nameščenih na pametnih telefonih. Vse, kar je potrebno za to, je, da izberete razdelek “Line”, “Live” in / ali “Esports”, se seznanite s predlaganimi navodili in tekmami ter ocenite zmogljivosti in prednosti ekip ali igralcev. Registrirani uporabnik spletnega operaterja lahko sklepa takšne vrste športnih stav, kot so enojne, ekspresne, srečne, verižne, anti-ekspresne.

Za sklenitev športnih stav se mora stranka stavnice prijaviti in prijaviti v svoj račun. V prihodnosti je za sklenitev ene športne stave algoritem dejanj naslednji:

 • preverite račun in po potrebi položite depozit;
 • izberite smer, ki zanima igralca, in določen športni dogodek;
 • kliknite na koeficient rezultata, ki ga napoveduje stavitelec;
 • vnesite znesek stave v kupon;
 • shranite operacijo.

Priljubljena vrsta športnih pogodb je ekspresna. Takšna stava je sestavljena iz dveh ali več športnih dogodkov, združenih z enim kuponom. Če lahko registrirani uporabnik produktov in storitev BC 22 Bet natančno napove rezultate tekem, ki so vključene v pogodbo, potem ima možnost zaslužiti precej velik dobiček. Kako izdati ekspresno? Če želite to narediti, morate izvesti naslednje korake:

 • prijavite se v profil, preverite račun in ga po potrebi napolnite;
 • izberite razdelke menija “Line”, “Live” in / ali “Esports”;
 • zabeležite športno tekmo in predvideni koeficient rezultata;
 • nadaljujte z izbiro vsaj ene ali več drugih opozicij;
 • preverite število izbranih športnih tekem v kuponu;
 • položite končni znesek stave;
 • reši posel.

Prodaja stav

Stavni klub 22bet svojim strankam ponuja odlično možnost “Razprodaja stav”. Registrirane stranke operaterja lahko pred poravnavo oddane stave le-to v celoti ali delno prodajo. Če želite aktivirati takšno storitev stavnega podjetja, mora uporabnik izvesti naslednja dejanja:

 • dovoljenje za prehod;
 • vnesite svoj uporabniški račun;
 • pojdite na zavihek “Zgodovina stav” ali “Zadnje stave”;
 • kliknite na gumb “Prodaj” nasproti želene stave.

Vendar pa se mora igralec zavedati, da je končni znesek odkupa predlagane stave s strani stavnice v veliki meri odvisen od hitrosti sprejete odločitve. Najnižjo in najvišjo vrednost stave določi operater posebej za vsako posamezno transakcijo. Včasih lahko stavni klub ponudi le celotno prodajo stave brez katerega koli njenega dela. Ta možnost je na voljo za stave, ki jih je igralec sklenil v oblikah enojne, ekspresne ali sistemske.

V naslednjih primerih lahko postane nemogoče prodati športne stave:

 • eden ali več izbranih izidov tekem v kuponu je blokiranih;
 • izvedene tekme v dogovoru so se že končale;
 • kupon vsebuje takšne rezultate, ki niso predmet prodaje;
 • vrednost stave je bila spremenjena;
 • ponudba je bila predhodno prodana.

Plačilne transakcije pri 22Bet.com

Eno od pomembnih vprašanj, ki jih potencialne stranke operaterja zanimajo pred ustvarjanjem računa, je vprašanje opravljanja denarnih transakcij. Stavnica 22 Bet ustvarja udobne pogoje za polnjenje računa in generiranje zahtev za dvig prejetih sredstev. Za nakazila denarja imajo stavniki na voljo naslednje finančne instrumente:

 • kreditne kartice Visa, Mastercard;
 • sodobni plačilni sistemi Perfect Money, Payeer, E Pay, SticPay;
 • elektronske denarnice in sistemi Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller;
 • kriptovaluta Bitcoin, Litecoin, Dash, Monero, Ethereum, ZCash, DogeCoin;
 • spletno bančništvo.

Polni uporabniki stavnice 22bet morajo pri opravljanju denarnih transakcij upoštevati nekatera pravila in omejitve. Tako je minimalni znesek pologa in izplačila lahko 1 evro. Najvišje omejitve so odvisne od plačilnega sistema, ki ga izbere igralec. Poudariti je treba, da spletni operater svojim stavnikom ne zaračunava provizije.

Način pologa

Pristojbina

Min. nakazilo

Čas transakcije

Brezplačno

€1

3-5 bančnih dni

Brezplačno

€1

3-5 bančnih dni

Brezplačno

€1

15 minut

Brezplačno

€2

15 minut

Brezplačno

€1

15 minut

Brezplačno

€1

15 minut

Brezplačno

Brez minimuma

3-7 bančnih dni

Postopek knjiženja depozitov traja nekaj sekund po potrditvi operacije. Prijave za dvig priigranega denarja operaterji stavnih klubov najprej obdelajo v 15 minutah. Nato se denar nakaže s plačilnim instrumentom, ki ga je igralec izbral za operacijo. Odvisno od načina dviga lahko transakcija traja 1-7 dni. Torej se izplačilo s pomočjo kriptovalute izvede v enem dnevu. Toda dvig dobitkov na bančne kreditne kartice poteka od enega dneva do tedna, kar je odvisno od sistema obdelave bančne institucije.

Način dvig denarja

Pristojbina

Min. izplačilo

Čas transakcije

Brezplačno

€5

3-5 bančnih dni

Brezplačno

€5

3-5 bančnih dni

Brezplačno

€1.50

15 minut

Brezplačno

€1.50

15 minut

Brezplačno

€1.50

15 minut

Brezplačno

€1.50

15 minut

Brezplačno

Brez minimuma

3-7 bančnih dni

Ugled stavnice in varnost igre

Varnost, zanesljivost, garancija zaupnosti – to so glavni kriteriji, ki so tako pomembni za vsakega igralca na srečo. Preizkušena spletna stavba 22bet potencialnim igralcem omogoča dostop do informacij o dovoljenih podatkih o lastnikovi strani in dejanskem naslovu stavnice. BC 22 Bet ponuja svoje izdelke v trgovini na podlagi dveh licenc.

Dejavnosti 22Bet se izvajajo z vzorčnim varnostnim certifikatom SSL. Lahko vse stranke prepričane o varnosti in zaupnosti svojih podatkov ter varovanju procesa sklepanja poslov, pologov in dvigov dobička. Poleg tega upravljavec zagotavlja zaupnost in varnost osebnih podatkov strank, in sicer:

 • izboljšuje sistem zaščite kartic globalnega plačilnega sistema;
 • izboljša kakovost varnosti, obdelave in prenosa podatkov o bančnih karticah uporabnikov;
 • izboljšuje načine zaščite elektronskih plačilnih sistemov.

Сasino 22Bet

Ljubiteljem virtualnih iger in zabave spletni operater 22 bet Slovenija ponuja uporabo takega razdelka menija, kot je “Casino”. Spletni igralni avtomati 22 Bet navdušujejo s svojo ponudbo, izvirnimi zasnovami, vrstami in raznolikostjo dobitnih kombinacij. Spletno mesto redno posodablja in dopolnjuje zbirko igralnih avtomatov. Med glavnimi značilnostmi igralnih avtomatov, ki jih lahko igrajo stranke podjetja, so naslednje:

 • enostavnost upravljanja in dostopnost za vsakega igralca;
 • različne linije razvoja iger in zapletov;
 • velika verjetnost zmage;
 • brezplačen dostop do iger 24 ur na dan;
 • možnost igranja kjer koli z internetno povezavo;
 • živahna grafika in realistični zvočni učinki.

Spletni operater 22Bet.com svojim strankam zagotavlja ekskluzivno certificirano programsko opremo za igre na srečo znanih in vodilnih razvijalcev na področju iger na srečo. Tako so v kolekciji podjetja 22 bet predstavljeni izdelki naslednjih ponudnikov:

 • Winfinity, TV Bet, Evolution, Pragmatic Play;
 • Absolute Live Gaming, Saga Gaming;
 • Swintt, Ezugi, HO Gaming, LuckyStreak;
 • N2Live, XPG, Asia Gaming, Atmosfera;
 • LiveSlots, SuperNowa, Vivo Gaming;
 • Super Spade Games, Live Solutions;
 • GamePlay, Fazi.

Za udobje pri delu z menijskim blokom “Casino” na spletnem mestu 22Bet.com so vsi razpoložljivi igralni avtomati razvrščeni v naslednje kategorije:

 • “Novo”;
 • “Izbrani”;
 • “Priljubljeno”;
 • “Ruleta”;
 • “Black Jack”;
 • “Poker”;
 • “Baccarat”;
 • «Dragon Tiger»;
 • «Speeds»;
 • «Hindi Style»;
 • «Game Show»;
 • «Live Drops&Wings».

Druge igre na spletni strani stavnice

Če se stranka stavnice 22bet dolgočasi s športnimi stavami in igralnimi avtomati, predstavljenimi v spletnih casino, potem lahko poljubno izbere drugo virtualno zabavo izmed predstavljenih, in sicer:

Bingo

Spletna igra bingo je analog svetovno znane loterijske igre, med katero igralci označijo številke, ki izpadejo med krogom. Če je bilo možno oblikovati vrsto po pravilih, uporabniki prejmejo denar. Je pa razlika od televizijske različice. V tem primeru ni drugih udeležencev. Med glavnimi ključnimi značilnostmi igre bingo velja omeniti naslednje:

 • v kateri koli od vrst je tako imenovana bingo miza – elektronska vozovnica, v katere vrstice so vnesene številke;
 • postavljeni so naključno in se ne ponavljajo.

Obstajata dve glavni vrsti spletnega tombola, ki uporabljata različne kartice. Lahko so od enega do štirih, nato pa se zažene lototron. Naloga igralca je, da v vrsticah opazi številke, ki ustrezajo številkam na spustnih kroglicah. Cilj igre je izpolniti stolpec ali obrazec.

22Games

Če obiščete blok menija 22Games, si lahko igralci iger na srečo ogledajo ogromno licenčnih simulatorjev za vsak okus. Spletni operater svojim strankam ponuja priročen navigacijski sistem in naslednje filtre za iskanje pravega igralca:

 • kartice;
 • reže;
 • stopnice;
 • kocke;
 • loterije;
 • druge igre.

Poleg slotov, razvrščenih v ločene kategorije, lahko igralci razpoložljive slote razvrstijo tudi po abecedi in priljubljenosti. Absolutno vsi avtomati, predstavljeni na spletnem mestu 22Bet.com, so certificirani in zagotavljajo poštene rezultate z uporabo vgrajenega generatorja naključnih števil.

Televizijske igrice

Za ljubitelje televizijskih iger ponuja stavna platforma 22Bet Casino ločen razdelek menija z istim imenom. Pooblaščeni igralci lahko gledajo ogromno tovrstne spletne zabave, ki je razvrščena v naslednje kategorije:

 • TV-Bet – igre, s katerimi lahko stavite v formatu zbiralnika in povečate svoje možnosti za dobitek velike količine denarja.
 • HollyWood TV – izbor simulacij iger znanega ponudnika, ki jih vodijo pravi trgovci.
 • Lotto Instant Win – spletne loterije, ki tečejo vsak dan 22 ur.

Jackpot

Sanje vsakega hazarderja so zadeti glavni dobitek. Spletni operater 22Bet.com ponuja možnost, da izkoristite priložnost za zadetek velikega jackpota, zato je v svojem meniju poskrbel za posebno rubriko, imenovano “Jackpot”. Tukaj lahko stavniki naredijo napoved za tekme, ki jih izbere podjetje, in poskušajo osvojiti velike dobičke v uspešnih okoliščinah. Na desni strani rubrike sistem prikazuje podatke o nakladi in velikosti nagradnega sklada, na sredini pa so uporabniku prikazane stavne možnosti in izidi za določene športne tekme.

Bonus program in promocije

Vsak petek prejmite 100% polog. Največji znesek bonusa je 100 €.
Stavite in pridobite tedenski popust do 1000 € Aktivni igralci lahko računajo na dodaten bonus v obliki vračila dela denarja od depozita.
Zbirajte točke in jih zamenjajte za brezplačne stave! Sodelujte v bonus programu na uradni spletni strani podjetja!

Na kaj so pozorni potencialni kupci stavne platforme 22Bet? Široka linija, spremenljivo slikanje, visoke kvote še zdaleč niso vse prednosti, ki jih ponuja spletni operater. Svojim registriranim uporabnikom podjetje ponuja tudi najbolj premišljen spletni vir z uporabnimi možnostmi. Izkušeni stavniki navajeni ocenjevati klubski bonus program, ki lahko znatno poveča možnosti za dobitek.

Za aktivne registrirane uporabnike spletni operater 22Bet ponuja veliko zanimivih promocij in bonusov, vključno z naslednjimi:

 • Bonus za prvi depozit za ljubitelje igralnic.
 • Tedenska dirka z nagradnim skladom do 10 tisoč evrov.
 • Popustni bonus.
 • Ekspres dneva.
 • Trenutne 22bet promo code..
 • Bonusi brez pologa.
 • Brezplačni vrtljaji v igralnih avtomatih.
 • Povečanje večkratnih stav, ki vključujejo sedem ali več tekem.
 • Žrebanje loterije “Football Mania” in več.

Med najbolj priljubljenimi promocijskimi ponudbami stavnice 22 Bet velja izpostaviti naslednje:

Reload v petek

Vsak petek imajo igralci priložnost prejeti nagrade v okviru promocije “Friday Sports Reload”. Stavnica podarja novim in stalnim igralcem nagrado v višini 100 odstotkov zneska petkovega vplačila. Najvišji znesek bonusa je lahko do 100 evrov. Če želite prejeti promocijo tega formata, mora igralec narediti naslednje:

 • registracija in/ali prijava;
 • dopolnite dobroimetje v petek;
 • Polog mora biti od 1 EUR in več.

Igralni klub nakaže nagrado v višini sto odstotkov zneska polnitve na bonus račun boljšega. Darilni denar je mogoče uporabiti le pri športnih stavah. Podjetje ne dovoljuje sodelovanja v več promocijah hkrati, torej petkovega bonusa ni mogoče uveljavljati z drugimi promocijami. Petkov bonus je treba staviti na naslednji način:

 • sklenite stavo v ekspresni obliki;
 • upoštevajte veljavnost bonusa – 24 ur;
 • v eni kombinirani stavi morajo biti vsaj tri tekme;
 • kvota za izbrane dogodke ne sme biti 1,4 ali višja.

Bonus za niz neuspešnih stav

Če igralec ne uspe in je izgubil dvajset ali več stav zapored, potem je stavni klub 22Bet.com vedno pripravljen podpreti. V okviru promocijske ponudbe “Bonus za serijo neuspešnih stav” lahko registrirane stranke spletne stavnice prejmejo nadomestilo v naslednji obliki:

 • za izgubljene stave v vrednosti 2 EUR ali več podjetje igralcu pripiše 3000 bonus točk;
 • tisti, ki stavite na športne stave od 5 EUR, imate možnost pridobiti 6000 točk;
 • če je boljši sklenil neuspešno stavo v vrednosti 10 EUR ali več, bo operater pripisal 10.000 bonus točk.

Med glavnimi pogoji promocijske ponudbe je treba izpostaviti naslednje:

 • uporabnik mora biti stranka stavnice;
 • igralec je sklenil 20 ali več športnih stav, ki so se izkazale za izgubljene;
 • vse neuspešne stave so bile poravnane v tridesetih dneh;
 • kotirane so stave, katerih stroški so se začeli od 2 USD, stavne kvote niso presegle 3,0, stave so bile postavljene v enojnih in/ali ekspresnih oblikah.

Ekskluziven rojstnodnevni bonus

Za vsako stranko ob rojstnem dnevu igralniška spletna stran 22Bet.com pripravi presenečenje. Rojstni dnevi dobijo ekskluzivni bonus za praznični datum. Spletni operater igralcu omogoča promocijo v obliki 500 bonus točk, ki jih lahko zamenja v trgovini 22 Bet. Med glavnimi zahtevami promocijske ponudbe so naslednje:

 • igralec po registraciji računa aktiviral e-pošto in številko mobilnega telefona;
 • igralec je v celoti vnesel vse manjkajoče osebne podatke v zaledni pisarni;
 • uporabnik je aktiviral marketinško poštno listo stavnice 22Bet;
 • račun igralca nima omejitev;
 • Ta promocija je na voljo izključno aktivnim stavnicam.

Mobilna različica spletnega mesta 22Bet

Vsak drugi igralec, ki je stranka BC 22Bet, za stavo raje uporabi telefon. Stavnica vam omogoča prosto uporabo mobilne različice glavnega spletnega vira. Uradna spletna stran operaterja je predstavljena v kompaktni različici 22 Bet Mobile. Številne ocene zadovoljnih uporabnikov kažejo, da mobilna različica spletnega portala omogoča takojšnjo sklenitev obetavne stave in dostop do vseh razdelkov glavnega menija.

Prenos aplikacije

Android IOS

Za prenos mobilne različice pisarne mora igralec imeti pri roki samo napravo in internetno povezavo. Hkrati se prehod na mobilno različico stavnega kluba iz telefona samodejno izvede z uporabo brskalnika. Uporaba 22Bet app igralcu omogoča dostop do naslednjih produktov in storitev operaterja, in sicer:

 • ustvarjanje novega računa;
 • preverjanje profila;
 • polaganje stav v formatu prematch in live;
 • sklepanje športnih stav na šport in e-šport;
 • vstop v spletno igralnico in zagon igralnih avtomatov;
 • sodelovanje v bonusnem programu operaterja;
 • statistični podatki in dostop do razdelka z zgodovino stav;
 • uporaba vseh zaznamkov osebnega računa;
 • vodenje računa in denarni prenosi;
 • komunikacija s predstavniki službe za stranke.

Če ljubitelji stavnice 22Bet Mobile raje uporabljajo ločeno programsko opremo za uporabo storitev podjetja, potem spletno mesto vsebuje aplikacije z blagovno znamko. Takšni programi vam omogočajo, da stavite na šport in zaženete igralne avtomate iz pametnih telefonov in tablic. Prvič, to vam omogoča neposredno uporabo storitev operaterja tudi brez ogledal, če spletni vir blokirajo ponudniki.

Za prenos mobilnega odjemalca v pomnilnik naprave mora igralec izbrati poseben razdelek s programsko opremo spletnega operaterja 22Bet, ki se nahaja v nogi glavne strani spletnega mesta. Stavni klub predstavlja ločene aplikacije za android naprave, kot tudi za telefone z iOS. Platforma za stave ponuja brezplačen prenos takšne programske opreme.

Tehnična podpora uporabnikov

 • Klepet v živo je na voljo 24/7
 • E-naslov: support@22bet.com
 • Telefon: Ni na razpolago

Da lahko igralci na srečo samozavestno stavijo pravi denar na športne dogodke, mora imeti spletni operater brezhiben ugled. Visokokakovostne storitve in strokovna pomoč pri reševanju različnih težav, ki jih nudi podjetje za podporo stavam 22Bet.com, igrajo veliko vlogo pri oblikovanju statusa operaterja na trgu interaktivnih stav. Registrirani uporabniki stavnega kluba lahko kadarkoli komunicirajo s predstavniki službe za podporo uporabnikom in rešujejo različna vprašanja, in sicer:

 • registracija računa;
 • težave z avtorizacijo;
 • nianse za izvajanje denarnih transakcij;
 • verifikacija profila;
 • kako staviti bonus sredstva;
 • sodelovanje pri promocijah operaterjev;
 • nalaganje mobilnih aplikacij;
 • seznam trenutnih ogledal in več.

Za hitro reševanje različnih težav in pridobivanje odgovorov na vprašanja lahko registrirani igralci BC 22 Bet uporabljajo različne možnosti za kontaktiranje predstavnikov službe tehnične podpore podjetja, in sicer:

 • klepet v živo;
 • e-pošta tehnične podpore support@22bet.com;
 • e-pošta varnostne službe security@22bet.com;
 • e-pošta pooblaščenca za politiko zasebnosti policy@22bet.com;
 • e-poštni naslov za podporo, kamor lahko pošljete pritožbe in predloge complaints@22bet.com;
 • e-pošta za povpraševanje po plačilu processing@22bet.com;
 • obrazec za povratne informacije.

Vprašanja in odgovori o cenah na spletnem mestu 22Bet

 • Kako se lahko igralec iz Slovenije registrira v stavnem klubu 22Bet.com?

  Uporabniki stavnice 22Bet iz Slovenije morajo, tako kot drugi igralci stav, skrbno izpolniti prijavnico in navesti zanesljive osebne podatke, izmisliti uporabniški login in dobro geslo.

 • Kdo lahko postane stranka 22Bet?

  Igralec, ki je polnoleten, ima pravico postati polnopravni uporabnik spletnega operaterja.

 • Kako lahko nov igralec odpre račun?

  Glavni račun se igralcu samodejno dodeli po ustvarjanju računa.

 • Kako pridobiti bonus dobrodošlice pri 22Bet.com?

  Če želite to narediti, morate registrirati račun, izpolniti vsa polja v osebnem računu z osebnimi podatki in izvesti prvo nakazilo v višini najmanj 1 evra.

 • Zakaj stranka stavnega podjetja ne more prenesti uradne spletne strani operaterja 22Bet.com?

  Če stavitelj ne more vstopiti v spletni vir in svoj račun, je razlog praviloma lahko blokiranje dostopa obstoječih ponudnikov. Za to lahko uporabite ogledala ali strežnike, pa tudi aplikacije za telefone.

 • Kakšni so razlogi, da stavni igralec ne more dvigniti priigranega denarja?

  Ta situacija se najpogosteje zgodi, ko stranka spletnega operaterja 22Bet poskuša izbrati finančni instrument, ki ga ni uporabil za polnjenje svojega računa. Možno je tudi, da igralec ni opravil preverjanja ali poskuša dvigniti bonus sredstva, ki niso bila zastavljena.

 • Kaj storiti, če je igralec pozabil geslo delovnega prostora?

  Za to je bila ustvarjena možnost «Pozabili geslo?». Uporabnik mora vnesti elektronski naslov ali mobilno številko. Po tem operater pošlje potrditveno kodo in vam omogoči, da se prijavite v svoj račun, da spremenite staro geslo v novo.

 • Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja