Tuje stavnice

Želite najti najboljšo tujo stavnico? Ekipa Stave-si.com vam bo pomagala ugotoviti, kateremu od tujih podjetij lahko zaupate svoj denar, in katerim se raje izognite! Naši strokovnjaki so sestavili posodobljeno oceno tujih stavnic z donosnimi bonusi, visokimi kvotami. Stavnice znani hitrimi izplačili in dobrim ugledom!

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
5.0
50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
4.5
100% do €100 Bonus dobrodošlice
4.0
Bonus €30 brezplačna stava
4.0
100% do €40
4.0
10€ Bonus dobrodošlice
3.8
Bonus €30 brezplačno
3.8
100% do €100 Bonus dobrodošlice
3.5

Danes mnogi igralci na srečo iščejo obetavne športne stave na spletu. Najprej je priročno, učinkovito in zanimivo. Na internetu obstaja ogromno stavnih platform, med katerimi so tako znana podjetja kot novi napredni spletni operaterji. Toda preden ustvarite osebni račun in začnete staviti, morate natančno prebrati pogoje uporabniške pogodbe, sistem izplačil, bonus program in druge ugodnosti določenih stavnic.

Kakšen je pravi način, da igralec iz Slovenije izbere zanesljivega mednarodnega operaterja? Seznam kriterijev za ocenjevanje stavnega kluba je precej obsežen, a na koncu vsak uporabnik oceni spletno stran posebej. Praviloma morate med spletnimi platformami, ki so priljubljene v številnih evropskih državah, krmariti in izbrati podjetja, ki imajo brezhiben ugled in zajamčeno, da bodo igralcem izplačala dobiček iz uspešno izvedenih napovedi. Če želite narediti pravo izbiro, morate upoštevati različne kriterije, na podlagi katerih se oblikuje ocena najboljših spletnih stavnic za slovenske stavnice.

Kako tuje stavnice delujejo v Sloveniji

Pri proučevanju trga interaktivnih stav v Sloveniji velja omeniti, da le dve podjetji uradno nudita svoje produkte in storitve na področju spletnih stav in iger na srečo – Športna loterija in Loterija Slovenije. Kljub dejstvu, da je bil leta 2018 v parlament vložen predlog zakona za legalizacijo mednarodnih športnih operaterjev in spletnih igralnic, ni bil nikoli sprejet.

Slovenski igralci lahko torej danes legalno stavijo na šport le v zgoraj navedenih dveh stavnicah. Vendar pa večina ljubiteljev športnih stav iz Slovenije raje stavi na šport v velikih offshore pisarnah, ki imajo mednarodno licenco. Slovenski uporabniki morajo, da lahko postanejo komitent tuje stavnice, prenesti stran izbranega podjetja prek ogledal in vpn strežnikov.

Po statističnih podatkih slovenske stranke vsako leto porabijo več kot petsto milijonov evrov na spletnih mestih offshore operaterjev za športne stave in igralne avtomate. Pravzaprav je celoten trg interaktivnih stav, čeprav obstaja, še vedno v nekakšni sivi coni. Večina tujih stavnic sprejema igralce iz Slovenije in ponuja celo slovensko jezikovno različico uradne strani. Vendar pa obstaja tudi več znanih in priljubljenih stavnic, ki začasno ne sprejemajo slovenskih uporabnikov kot stranke.

Seznam najboljših tujih stavnic

Novi igralci stav so praviloma slabo orientirani med impresivno ponudbo stavnih klubov, ki so predstavljeni na internetu. Hkrati imajo vrhunski in zanesljivi športni operaterji licence, zagotavljajo stabilna plačila in ustvarjajo najbolj udobne pogoje za spletne stave.

22Bet Slovenija
5.0/5
22Bet Slovenija
Bet365 Slovenija
4.5/5
Bet365 Slovenija
Bet at Home Slovenija
4.8/5
Bet at Home Slovenija
Pokerstars Sport Slovenija
4.0/5
Pokerstars Sport Slovenija

Katere tuje stavnice so v top 10 najboljših? Kako izbrati pošten in preizkušen spletni igralni klub med priljubljenimi in znanimi stavnicami? Vodilni in najbolj znani spletni operaterji vedno skrbijo za svoje stranke, upoštevajo vse želje in poskušajo zagotoviti čim širšo pokritost športnih dogodkov v okviru številnih disciplin. Poleg tega lahko igralci stavijo na šport prek pametnih telefonov. Ljubitelji športnih tekem in stav dobro poznajo top stavnica Bet365, saj je ta tuja družba že dolgo najbolj priljubljena med Slovenci. Da bi objektivno ocenili vse prednosti vodilnih stavnic, se morate seznaniti s seznamom najboljših med njimi, in sicer:

 • Bet365;
 • Bet-at-home;
 • 22 Bet;
 • 20Bet;
 • Betwinner;
 • Pokerstars;
 • 1хbet;
 • William Hill;
 • Marathonbet;
 • Unibet;
 • Bwin;
 • Betfair.

Merila za izbiro podjetja za stave

Novi igralci iger na srečo se pogosto sprašujejo – kako se oblikuje TOP najboljših operaterjev? Kateri kriteriji so najpomembnejši? Obstaja veliko spletnih mest, ki so svoje dejavnosti usmerila v sestavljanje ocen znanih stavnic. Naš spletni vir predstavlja delo profesionalnih in neodvisnih strokovnjakov, ki ocenjujejo spletne vire z različnih zornih kotov, pri čemer upoštevajo številne dejavnike, ki vplivajo na ugled podjetja. Razmislimo, kako se oblikuje ocena najboljših stavnic in kateri dejavniki vplivajo na oceno strokovnjakov.

Zanesljivost in licenca

Prva stvar, na katero so potencialne stranke spletne stavnice pozorne, je ugled podjetja. Igralci brez izkušenj s športnimi stavami se najpogosteje odločajo za znane operaterje, ki že več let uspešno zagotavljajo storitve na interaktivnem stavnem trgu. Te stavnice imajo brezhiben ugled, ki svojim uporabnikom zagotavljajo zaupnost podatkov, takojšnje izplačilo priigranega denarja, ponujajo pa tudi široko paleto spletnih stavnih produktov.

Kahnawake

Malta

United Kingdom

Gibraltar

Curacao

Poleg tega je pomembno merilo pri izbiri stavnice razpoložljivost dovoljenj. Visoka ocena podjetja je v veliki meri odvisna od licence. Mnogi vrhunski operaterji nimajo ene, ampak več licenc, ki so jih izdali regulatorji v različnih državah. Najpogosteje imajo dovoljenja Malte, Velike Britanije, Gibraltarja, Curacaa, Irske, Italije itd. licencirani stavni klubi, ki svojim strankam zagotavljajo visoko raven storitev, ažurnost gotovinskega poslovanja, ugodne kvote in široko linijo.

Razpoložljivost mobilnih aplikacij

Najbolj obetavne športne stave so praviloma hitro sklenjene. Najpogosteje uspešni hazarderji stavijo s pametnimi telefoni ali tablicami. Zato podjetja za uvrstitev na seznam najboljših stavnic razvijajo in svojim strankam ponujajo cenovno ugoden način uporabe svojih storitev, in sicer:

 • mobilna različica uradnega spletnega vira, ki je natančna kopija spletnega mesta z razliko v slogovni zasnovi. Mobilna različica se običajno naloži hitro, ne zahteva hitre internetne povezave in vam omogoča, da stavite kjer koli;
 • aplikacije z blagovno znamko za mobilne naprave – programska oprema, ki jo lahko brezplačno prenesete z uradnega spletnega vira operaterja, je enostavna za namestitev in stavite na svoje najljubše tekme kjer koli z internetno pokritostjo.

Stavnice

Aplikacije

Mobilno verzijo

Android


iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Prisotnost lastniške programske opreme tujih operaterjev je tisto, kar zanima igralce iz Slovenije, saj ti programi omogočajo prost prenos vseh izdelkov in storitev podjetja. Tudi če je dostop do spletnega mesta pisarne občasno blokiran, vam bo nameščeni mobilni odjemalec vedno in kjerkoli omogočil registracijo, dopolnitev računa, hitro preučevanje linije, predstavljenih izidov in kvot, da bi uspešno stavili.

Aplikacije tujih športnih stavnic so postale vse bolj priljubljene med igralci, saj omogočajo enostaven dostop do stavnih možnosti kjerkoli in kadarkoli. Bet365 aplikacija pa se izkaže za izredno priročno in uporabniku prijazno, saj omogoča enostavno navigacijo, hitro sklepanje stav ter spremljanje rezultatov v realnem času, kar igralcem omogoča odlično mobilno igralno izkušnjo.

Vrste variabilnosti rezultatov in koeficientov

Dobro oblikovana linija na spletnem mestu priljubljenega operaterja ima velik vpliv na oceno stavnice. Treba je opozoriti, da vrhunska stavna podjetja svojim uporabnikom ponujajo obsežen seznam športnih navodil, na katere je mogoče staviti tako pred začetkom tekme kot med igro. Če preučujete linijo in odsek v živo, lahko na spletnih mestih dobrih stavnic preštejete do petdeset disciplin. Strokovnjaki posebno pozornost posvečajo globini poslikave, saj priljubljene stavnice svojim strankam ponujajo možnost izbire več deset različnih rezultatov tekem znanih prvenstev.

Poleg bogate ponudbe stav ponujajo najboljše stavnice, uvrščene na top listo v Sloveniji in drugih evropskih državah, tudi visoke kvote. Višje kot so, bolj donosna bo športna pogodba. Hkrati je raven marže v takih stavnih klubih na nizki ali povprečni ravni. Tako imajo igralci na srečo možnost zaslužiti veliko denarja z natančnim napovedovanjem rezultatov tekem.

Bonus ponudbe

Dobro zasnovan program zvestobe je še eno pomembno merilo pri ocenjevanju stavnice. Običajno potencialni igralci najprej preučijo predstavljeno linijo in kvote, ki jih ponujajo operaterji, nato pa so pozorni na to, kako velikodušni in raznoliki so bonusi in promocije. Praviloma so na seznamu najboljših stavnic tista podjetja, ki spodbujajo začetnike in redno spodbujajo aktivno delovanje rednih igralcev.

Na voljo je več kot 80 tekmovanj z zgodnjim izplačilom z prednostjo 2 golov. Dobičkonosen bonus za vse stranke stavnega portala Bet365! Nova promocija.
Sklenite večkratne stave na svoje najljubše športe in pridobite priložnost, da povečate svoje dobitke do 70 %!
Stavite na National Basketball Association in prejmite predčasno izplačilo, če izbrana ekipa vodi za 20 točk! Aktualna današnja ponudba za nove stranke!

Za začetnike razvijajo bonuse dobrodošlice, ki vam omogočajo, da prejmete darilni znesek sredstev za svoj prvi depozit. Običajno se taka promocija prizna kot brezplačna stava, ki jo je treba uporabiti pod določenimi pogoji. Poleg tega igralci, ki izberejo znane operaterje, prejmejo naslednje bonus možnosti:

 • vračilo denarja za neuspešne športne napovedi;
 • ponudbe za sodelovanje v trenutnih promocijah;
 • delujoče promocijske kode;
 • VIP statusi v okviru programa zvestobe;
 • bonus možnost zavarovanja športnih stav;
 • povečane kvote za nekatere športne dogodke;
 • možnost zbiranja bonus točk in njihove zamenjave za pravi denar.

Hitrost in priročnost plačil

Preden ustvari svoj račun in začne staviti pravi denar na športne dogodke, si vsak igralec ogleda, katere plačilne instrumente ponuja spletni operater. Enako pomembno je zagotoviti, da ima podjetje zagotovljeno izplačilo dobička iz uspešnih športnih napovedi. Poleg tega so na lestvici najboljših stavnic tudi tiste, ki ne zaračunavajo provizije za prenos denarja.

Način pologa

Pristojbina

Min. nakazilo

Čas transakcije

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€15

Takojšen

Brezplačno

€5

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€15

Takojšen

Vrhunske stavnice za igralce iz Slovenije svojim strankam ponujajo široko paleto finančnih instrumentov za opravljanje denarnih transakcij, in sicer:

 • kreditne kartice;
 • elektronske denarnice;
 • znani plačilni terminali in sistemi;
 • spletno bančništvo;
 • storitve mobilnih operaterjev;
 • različne vrste kriptovalut.

Hitrost knjiženja depozitov na spletnih mestih vrhunskih stavnic ne more razveseliti. Običajno se stanje dopolni v eni minuti. Drugače je pri denarnih transakcijah za dvig dobička. Preverjeni in zanesljivi operaterji vedno čim hitreje obdelajo zahteve za izplačilo, ki jih odda igralec. Običajno ne traja več kot eno uro. Toda v prihodnosti je trajanje operacije odvisno izključno od plačilnega instrumenta, ki ga izbere boljši. Prenos denarja se praviloma izvede v enem dnevu. Pri bančnih kreditnih karticah je situacija drugačna. Takšne transakcije lahko trajajo do 3-5 delovnih dni.

Razpoložljivost slovenske spletne strani

Pomembna prednost priljubljenega stavnega kluba je tudi velika izbira jezikovnih različic spletne platforme. Običajno vrhunski operaterji svojim strankam omogočajo izbiro jezika spletnega mesta glede na ozemlje, na katerem živijo. Ko obiščete uradni spletni vir stavnice, lahko pogosto vidite od 10 do 30 jezikovnih različic, vključno s slovensko.

E-Stave Slovenija
3.8/5
E-Stave Slovenija
Bet at Home Slovenija
4.8/5
Bet at Home Slovenija
William Hill Slovenija
4.0/5
William Hill Slovenija
Pokerstars Sport Slovenija
4.0/5
Pokerstars Sport Slovenija

Osnove službe za pomoč uporabnikom

Vsak uporabnik produktov in storitev vrhunskih operaterjev ve, da lahko po potrebi dobi pojasnila in strokovne nasvete. Znani stavni klubi se trudijo svojim strankam zagotoviti kakovostne storitve. Hkrati se delo službe tehnične podpore v zanesljivih pisarnah najpogosteje izvaja 24/7. Uporabniki operaterja lahko kadarkoli prejmejo odgovore glede:

 • kako se registrirati;
 • kako opraviti preverjanje profila;
 • vodenje uporabniškega računa;;
 • metode polnjenja računa;
 • pogoji za izplačilo dobitkov;
 • aktiviranje promocij in pogojev za stavne nagrade;
 • naložite in namestite mobilni odjemalec;
 • stave na šport in e-šport;
 • igre z delivci v živo;
 • preučevanje statistike in preverjanje kuponov;
 • pogoji za izračun opravljenih kibernetskih stav in podobno.

Za komunikacijo s predstavniki službe za tehnično podporo znana stavna podjetja svojim strankam ponujajo uporabo naslednjih kanalov:

 • spletni klepet;
 • e-pošta za podporo;
 • vroča linija;
 • obrazec za povratne informacije, objavljen na uradni spletni strani urada;
 • klepetalnice na uradnih kanalih v Telegramu, Facebooku, Twitterju.

Kako dostopati do spletnih strani tujih stavnic

Za slovenske igralce na srečo ni skrivnost, da večino stavnic ponudniki blokirajo. Vrhunske stavne platforme skrbijo za svoj ugled, pa tudi za udobje svojih strank. Zato za prebivalce Slovenije in številnih drugih držav znane stavnice ponujajo možnost dostopa do svojih virov ob kateremkoli primernem času dneva s pomočjo internetnih ogledal.

Dejansko ogledalo spletnega mesta se imenuje natančna kopija igralnega portala, ki hkrati deluje pod drugim imenom. Omeniti velja, da ima ogledalo enake strani z vsebino na različnih gostovanjih, igralcem na srečo ponuja polno funkcionalnost glavnega mesta izbranega kluba in vam omogoča tudi uporabo vseh možnosti vašega osebnega računa in denarja na boljšem stanju.

Ogledal je lahko več in jih lahko imenujemo z različnimi imeni. Sprememba nekaj črk ali številk v imenu spletnega portala vam omogoča, da redno obidete blokade brskalnikov ali obstoječih ponudnikov. Glavni odtenek, ki ga mora vsak igralec upoštevati pri uporabi ogledal, je njihova nestanovitnost. Začasna dejavnost ogledal in stalna sprememba domen alternativnih spletnih mest pisarn omogočata registriranim igralcem, da lahko kadar koli vstopijo v izbrano igralno platformo in uporabljajo celotno funkcionalnost spletnega operaterja.

Kako ugotoviti in kje najti delujoče ogledalo vrhunskega stavnega kluba? Praviloma je uradno ogledalo podjetja mogoče najti na specializiranih spletnih mestih, ki pregledujejo najboljše stavnice, pa tudi na partnerskih spletnih virih, na tematskih forumih in posebnih kanalih profesionalnih stavnic. Če je glavna stran tuje stavnice blokirana s strani ponudnikov v času obiska, lahko igralci vedno sledijo povezavi, ki jo ponuja uprava pisarne in enostavno vstopijo na igralno platformo prek alternativne domene.

Stranke tujih športnih stavnic se pogosto obrnejo na podporno službo, saj se soočajo s težavami pri dostopu do spletnega mesta športne stavnic, kot je Bet365. V takšnih primerih jim podpora ponudi rešitev s tem, da jim zagotovi alternativno bet365 povezavo, preko katere lahko nemoteno dostopajo do spletnega mesta in uživajo v svojih stavah ter igrah na srečo.

Ali je mogoče igrati brez potnega lista

Pogosto lahko slišite vprašanje začetnika – ali je mogoče skleniti športne stave brez predložitve potnega lista? Postopek registracije računa na spletnih straneh tujih stavnic je praviloma čim bolj poenostavljen. V vprašalniku ustaljenega obrazca mora uporabnik navesti osebne podatke naslednjega načrta:

 • ime priimek;
 • datum rojstva;
 • država prebivališča;
 • točen naslov;
 • telefonska številka, e-pošta;
 • valuta, primerna za transakcije itd.

Po ustvarjanju računa na spletni strani tujega stavnega kluba mora uporabnik opraviti svoj prvi depozit in lahko začne preučevati linijo, izbirati tekme in izide. Tako za športne stave ni potrebno predložiti skeniranih kopij ali fotokopij potnega lista ali drugega osebnega dokumenta. Glavne prednosti registracije pri mednarodni stavnici vključujejo naslednje:

 1. Registrirate se lahko na spletni strani pisarne in prek aplikacije. Običajno je dovolj, da navedete svoje ime, kontaktno telefonsko številko in ustvarite geslo.
 2. Med postopkom registracije od igralca niso potrebni nobeni dokumenti. Zahteve, da igralec naknadno predloži elektronske kopije svojih dokumentov, se pojavijo, ko želi prvič dvigniti sredstva z računa.
 3. Na šport lahko stavite brez identifikacije. Dostop do igralnega računa je brezplačen takoj po potrditvi želje po ustvarjanju računa.

Prednosti mednarodnih podjetij

Kot veste le dve stavnici delujeta legalno za igralce iz Slovenije. Je pa na spletu moč najti ogromno tujih spletnih operaterjev, ki večinoma kot stranke sprejemajo slovenske stavnice. Zakaj so mednarodne stavnice zanimive? Prednosti naročnika tujega operaterja so naslednje:

Prednosti

 • Širok izbor z ogromno izbiro disciplin, tekem in prvenstev.

 • Brezhibne storitve stav v živo.

 • Enostaven in hiter postopek registracije računa.

 • Podrobna študija slikanja in spremenljivost rezultatov.

 • Ugodne kvote in nizka marža.

 • Razpoložljivost razdelkov s spletnimi igralnicami in igrami.

 • Video prenos športnih dogodkov.

 • Obsežen sistem bonusov in prisotnost veljavnega programa zvestobe.

 • Visoka raven storitev, ki jih zagotavlja podpora.

 • Velik izbor plačilnih instrumentov, vključno s plačilom s kriptovalutami.

 • Popolna zaupnost in anonimnost.

Slabosti offshore stavnic

Sodoben igralec, ne glede na ozemlje stalnega prebivališča, lahko enostavno uporablja storitve različnih mednarodnih spletnih operaterjev. Igralci iz Slovenije imajo, tako kot številni uporabniki iz drugih evropskih držav, možnost izbire in registracije na spletnih straneh različnih tujih stavnic. Vendar pa je kljub razpoložljivosti uporabe storitev in produktov offshore stavnih podjetij vredno izpostaviti številne pomanjkljivosti:

Slabosti

 • Občasno blokiranje dostopa do uradne spletne strani stavnice.

 • Jezikovna ovira – pomanjkanje priročne jezikovne različice spletnega mesta.

 • Nekatere tuje stavnice začasno ne sprejemajo igralcev iz Slovenije.

Pogosto zastavljena vprašanja

 • Katere stavnice so legalne v Sloveniji?

  Stavnici v Sloveniji, ki imata koncesijo za igre na srečo, sta e Stave in Loterija Slovenije. Ostali ponudniki prirejanja iger na srečo v Sloveniji nimajo licence ali dovoljenja.

 • Katera mednarodna stavnica je najboljša?

  Pravzaprav je težko dati enoznačen odgovor, saj je slovenskim igralcem na voljo veliko zabaviščnih strani, kjer sprejemajo športne stave. Vsak uporabnik mora samostojno oceniti vse ugodnosti in paket storitev, ki jih ponuja stavnica, da izbere najboljšo možnost.

 • Katera stavnica nudi bonus po registraciji računa?

  Vsako stavno podjetje, navedeno v članku, svojim novim strankam zagotavlja pravico do sodelovanja v donosnem bonus programu. Za tiste, ki šele začenjajo uporabljati storitve operaterja, je pod posebnimi pogoji zagotovljen bonus za depozit. Poleg tega večina stavnic omogoča tudi aktiviranje promocijske kode med izpolnjevanjem vprašalnika. Tako lahko nov igralec prejme dodatno brezplačno stavo.

 • Kateri operater nudi brezplačne športne stave?

  Običajno vsako stavno podjetje poskuša ponuditi brezplačne stave kot bonus za nove stranke in najbolj aktivne uporabnike.

 • Zakaj morate opraviti verifikacijo?

  Postopek osebne identifikacije je obvezen v vsaki stavnici, ki skrbi za svoj ugled. Poleg tega so preverjeni igralci lahko prepričani, da so njihovi računi in sredstva varno zaščiteni. Tako upravljavec onemogoča nezakonito uporabo nezakonito pridobljenih sredstev ter lovljenje bonusov in ustvarjanje več računov s strani ene osebe.

 • Kako lahko napolnim svoj račun in dvignem dobitke v tujih stavnicah?

  Najboljši operaterji, navedeni v tem članku, svojim strankam nudijo možnost uporabe bančnih kartic, plačilnih sistemov, elektronskih denarnic, kot tudi uporabo spletnih bančnih sistemov, mobilnih plačil in različnih vrst kriptovalut.

 • Ali obstajajo težave pri dvigu dobička, prejetega s športnimi stavami v tujih stavnicah?

  Preverjene in zanesljive mednarodne stavnice bodo svojim strankam zajamčeno izplačale denar, prejet z uspešnimi napovedmi, pod pogojem, da je uporabnik verificiral račun in izbral finančni instrument, s katerim je bil predhodno opravljen polog.