Stave v živo

Skoraj vse stavnice v Sloveniji igralcem ponujajo razdelek Stave v živo. Naša ekipa je sestavila seznam najboljših podjetij za stave med tekmo na podlagi globine slikanja, višine kvot in hitrosti poravnave stav. Spremljajte potek igre, sklenite natančnejše stave in povečajte svoj dobiček!

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
5.0
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
4.8
50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
4.5
Bonus €30 brezplačna stava
4.0
100% do €40
4.0
100% do €100 Bonus dobrodošlice
4.0
Bonus €30 brezplačno
3.8
10€ Bonus dobrodošlice
3.8
100% do €100 Bonus dobrodošlice
3.5

Pred nekaj desetletji si ni vsak igralec na srečo mogel predstavljati, da bo možno športno stavo enostavno skleniti doma. Hiter razvoj internetnih tehnologij je privedel do tega, da lahko danes vsak boljši sklepa donosne športne stave na spletu. Poleg tega lahko na spletnih mestih vrhunskih operaterjev sodobni igralci opazujejo različne načine sprejemanja stav.

Vsaka priljubljena stavnica ponuja svojim igralcem možnost sklepanja športnih stav v predtekmovanju pred začetkom dogodkov, pa tudi stave v živo. Da bi bila samozavestna na lestvici najbolj priljubljenih stavnih klubov, vodilna podjetja razveseljujejo svoje stranke z obsežno ponudbo, visokimi kvotami, dobrim seznamom in dobro zasnovano storitvijo v živo z možnostjo donosnih stav na izide tekme v realnem času.

Kako potekajo stave v živo?

Začetniki pogosto ne razumejo, kaj so stave v živo in kako delujejo. Stave, ki jih lahko sklenete v živo med tekmo, namreč veljajo za najbolj priljubljeno vrsto med mnogimi stavniki iz različnih evropskih držav, tudi med igralci iz Slovenije. Če so prejšnje stavnice sprejemale stave izključno pred začetkom dogodka, so z razvojem tehnologij na področju spletnih stav začele aktivno sprejemati stave med igro.

Na uradni spletni strani vsakega vrhunskega operaterja si lahko ogledate poseben razdelek menija, imenovan “V živo”. Strankam je dana možnost, da natančno ocenijo moč nasprotnih ekip, si ogledajo statistiko in v večini primerov tudi video prenos tekme, da naredijo zmagovalno napoved in stavo med igro. Vodilne stavnice praviloma sprejemajo stave v živo na rezultate obračuna med četrtinami in odmori, v nekaterih primerih pa lahko stavite kadarkoli med tekmo. Se pravi, boljši lahko stavijo ne samo na končni rezultat, ampak tudi na različne dogodke med prvenstvom.

Seznam najboljših stavnic za stave v živo

Trg interaktivnih stav se hitro razvija. Vsaka posamezna stavnica si prizadeva svojim uporabnikom zagotoviti obsežen paket storitev, vključno z možnostjo stav med igro. Ogromno zanimanje igralcev za žive pare je privedlo do dejstva, da vrhunske stavnice do najmanjših podrobnosti izdelujejo blok menija “V živo”. Obiskovalcem iz Slovenije in drugih evropskih držav je na voljo velika izbira spletnih operaterjev, športne stave pa lahko sklenete v realnem času v le nekaj sekundah.

Stavniki zvozniki imajo przaso – how to select a stavnico for stave v vivo na sport? Katere kriterije je treba upoštevati pri izbiri igralnega kluba? Pravzaprav ni tako težko. Najboljše spletne strani so uvrščene na seznam najboljših spletnih strani, zato se seznam spletnih strani oblikuje na podlagi ocen. Spletna mesta za pretakanje v živo morate izbrati na podlagi naslednjih meril:

 1. Ugled stavnice.
 2. Stabilnost spletne strani.
 3. Mnenja rednih strank.
 4. Funkcionalnost spletnega vira.
 5. Raznolikost športno usmerjenih.
 6. Širina pokrivanja športnih dogodkov.
 7. Raven predstavljenih koeficientov in velikost marže, ki je dana v živo.
 8. Podrobnosti slike in variant izidov pokritih tekem.
 9. Dostop do spletnih prenosov iger in infografik.
 10. Izbor finančnih instrumentov.
 11. Učinkovitost polnjenja računa in obdelave vloga za izplačilo.
 12. Raven storitev osebja za podporo strankam.

Kvote na Bet365 za stave v živo so naravnost osupljive! Ta priznana stavna hiša ponuja izjemno privlačne kvote, ki vam omogočajo, da izkoristite edinstveno izkušnjo spremljanja in stavljenja v realnem času.

Na seznamu preverjenih in zanesljivih spletnih stavnic, ki slovenskim igralcem omogočajo udobno stavo v živo, so naslednja podjetja:

 • 22 Bet;
 • 20Bet;
 • Bet365;
 • Bet-at-home;
 • Pokerstars;
 • William Hill;
 • Marathonbet.

Vrste športnih stav v živo

Med ocenjevanjem ponudbe priljubljenih stavnih klubov je mogoče opaziti različne vrste spletnih stav, ki jih stranke lahko sklenejo v živo. Hkrati je raznolikost vrst stav v živo v veliki meri odvisna od strokovnosti analitikov podjetja, športne discipline, pa tudi od stopnje tehnološke podpore stavne platforme. Če je mogoče stave v formatu prematch posodobiti, ko se lahko vnaprej pripravite na tak postopek, potem je situacija pri stavah v živo drugačna.

Glede na raven in ugled spletnega operaterja, kvalifikacije pisarniškega osebja in uporabljene tehnologije je treba izpostaviti naslednje glavne vrste športnih stav, ki ponujajo stave v realnem času:

Klasična

Klasične live stave so tradicionalne stave, ki jih najdete tudi v predtekmovanju. Glavna razlika v tem primeru bodo kotacije, saj se hitro spreminjajo glede na situacijo na igrišču. Na kardinalne spremembe v poteku igre lahko vplivajo poškodbe vodilnih igralcev, rumeni kartoni itd. Poleg klasičnega sklepanja stav na končnega zmagovalca tekme so strankam stavnic na voljo tudi drugi izidi tekem, vključno z nad/pod stavami.

Dodatno

Pod pogojem, da ima spletni operater v svojem arzenalu visokotehnološko opremo, lahko strankam podjetja predstavi dodatne stave v živo. Takšne vrste stav, ki jih je mogoče skleniti med obračuni, omogočajo popestritev vzorca in boljšim omogočajo stave na profesionalni ravni. Dodatne stave v živo so zelo priljubljene med tistimi igralci, ki dobro poznajo postave ekip, zgodovino prejšnjih obračunov, so pozorni na analitiko in poglobljeno preučevanje statističnih podatkov.

Glavna značilnost stav v živo, tako glavne možnosti za tovrstne stave kot dodatne, je dejstvo, da stranka stavnega kluba pri ocenjevanju možnosti igre ni vezana na konec tekme. Razpored in kvote lahko stavnica dinamično spreminja, prav tako pa tudi sam potek igre. Tako najpogostejše dodatne vrste stav v živo vključujejo izide, kot so število golov, ki so jih dosegli napadalci, kateri igralec bo osvojil prvo točko itd.

Express

Med igro veliko stavnikov navadno stavo v živo raje spremeni v kombinirano stavo. Če je registrirani uporabnik stavnice ustvaril športno stavo v živo in v procesu soočenja k obstoječi stavi doda eno ali več, se v kuponu sestavi live express. Tako ima igralec z dobro pripravljeno napovedjo in spretnim pristopom veliko možnosti za velik dobiček, saj se v primeru pravilno izbranih izidov vsi koeficienti v kuponu pomnožijo in znesek dobitka bistveno poveča. .

Vrhunske discipline za stave v živo

Če preučujete linijo, ki jo ponujajo vrhunska stavna podjetja, lahko opazujete tako najbolj priljubljene športne discipline kot bolj eksotične z manj globokim slikanjem. V rubriki stave v živo vodilni spletni operaterji na seznamu prvih izpostavljajo tudi tiste destinacije, ki so najbolj priljubljene. Tekme v takšnih športih so pokrite dnevno, število trgov za velike turnirje in prvenstva pa je lahko do 100-200 rezultatov.

Nogomet

Nogomet je nesporen vodja med vsemi obstoječimi športi. Na nogometne tekme stavijo novinci in izkušeni boljši igralci, ki s pravim pristopom uspejo zaslužiti precejšen dobiček. Ta ekipna igra je vrhunska in z njo se začne strast do športnih stav. Vodilne stavnice dnevno pokrivajo več kot sto nogometnih tekem tako svetovnega kot lokalnih iger, na katere je mogoče zelo donosno staviti v živo.

Košarka

Košarka je ena najbolj priljubljenih iger v številnih evropskih državah. Košarka je za nogometom drugi najbolj priljubljen šport v Sloveniji. Za to igro so značilna različna gibanja – hoja, tek, ustavljanje, obračanje, skoki, metanje in vodenje, ki se izvajajo v boju z nasprotniki, pa tudi dinamika. Na igrišču sta dve nasprotujoči si ekipi, od katerih vsako sestavlja pet udeležencev. Vsaka samospoštljiva spletna stavnica svojim uporabnikom ponuja možnost dnevnih stav v živo na vrhunske košarkarske tekme različnih lig.

Tenis

Tenis je eden najbolj priljubljenih športov, pri katerem se operaterji trudijo vsak dan ponuditi različne možnosti stav v živo. Po statističnih podatkih skoraj polovica strank vodilnih stavnic redno raje stavi na teniške tekme. Na spletnih straneh številnih vrhunskih uradov je tenis v stalnem povpraševanju, saj je ta igra veliko bolj dinamična od nogometa, menjava dogodkov na igrišču pa se pojavlja veliko pogosteje. Soočenje med dvema igralcema vam omogoča, da natančneje analizirate prednosti vsakega od njih, da naredite natančno napoved in zmagate s pomočjo pravilno sklenjene stave v živo.

Prednosti stav med igro

Kljub dejstvu, da so stave v živo dokaj nov in progresiven trend, ki se nenehno razvija, večina strank stavnih podjetij raje sklepa športne stave v formatu live. Zakaj so takšne stave zanimive za hazarderje? Glavne prednosti športnih stav v živo vključujejo naslednje:

 • sposobnost čim natančnejše napovedi izida tekme;
 • priložnost za osvojitev velike vsote denarja;
 • velika izbira turnirjev, tekem in tekmovanj v različnih športnih disciplinah;
 • široka pokritost dogodkov na različnih področjih;
 • visoka frekvenca tekem na top destinacijah, na katere lahko stavite v živo;
 • sposobnost razvoja in uporabe obstoječih strategij;
 • dostop do spektakularnih spletnih oddaj in infografik;
 • spremenljivost seznama izidov za vrhunska prvenstva in turnirje;
 • visoke kvote, ki jih je mogoče ujeti med bitko bližje zadnjim minutam srečanja.

Slabosti stav v živo

Ne glede na to, da so stave v živo zelo priljubljene med ljubitelji stavnic, ima ta oblika stav tudi svoje slabosti. Torej izkušeni stavniki menijo, da so naslednje točke slabosti stav v živo:

 • preobilje informacij – nedvomno je koristno imeti veliko podatkov o poteku športnega obračuna, vendar lahko tudi profesionalne kaparje zmede velik pretok informacij, kar vodi do napačnih napovedi;
 • pomanjkanje časa – znano je, da se lahko med tekmo razmere na igrišču hitro spremenijo. To pomeni pomanjkanje časa za hiter odziv in natančno napoved za prejem zmage;
 • pretirana čustvenost igralca – ker na športne stave v živo vplivajo rezultati igre v realnem času, mora stavitelec med tekmo ohraniti bister um, saj ta način zahteva hitro sprejemanje odločitev.

Prenos tekem s stavami v realnem času

Seveda je glavna značilnost katerega koli vrhunskega operaterja, ki svojim strankam ponuja stave v realnem času, prisotnost video prenosov na spletni strani podjetja. Stavna platforma praviloma omogoča uporabo namiznih računalnikov in pametnih telefonov ali tablic za prenos neposrednega prenosa tekme, ki zanima igralca. Ponavadi zanesljive in vodilne stavnice si vedno prizadevajo svojim navijačem zagotoviti video prenose tekem v tradicionalnih športih in e-športih.

Če analiziramo funkcionalnost tujih stavnic, lahko z gotovostjo trdimo, da pisarne na svojih spletnih straneh strankam ponujajo dostop do prenosov v živo skoraj vseh obsežnih in zanimivih dogodkov v svetu športa. Poleg tega v razdelku »V živo« ne najdete le visokokakovostnih prenosov igre v realnem času, temveč tudi hitro posodobljeno infografiko. Če je igralec stavil v živo na dva ali več turnirjev, lahko začnete predvajati vse te obračune v večzaslonskem načinu.

Prenosi športnih dogodkov v živo, predstavljeni na uradnih spletnih straneh vodilnih operaterjev, vam omogočajo spremljanje igre, oceno situacije na igrišču, opazovanje prednosti in slabosti nasprotnikov, pa tudi najbolj natančno napoved in zmago v stavah v živo. . Omeniti velja, da tisti igralci, ki so se registrirali na spletnem mestu operaterja in imajo pozitivno stanje, dobijo dostop do video oddaj.

Stave v živo na mobilnih napravah

S pomočjo interneta so možnosti sodobnih igralcev iger skoraj neomejene. Danes lahko enostavno obiščete kateri koli stavni klub, preučite ponudbe različnih športnih disciplin in v nekaj minutah sklenete donosne športne stave tako v predtekmovanju kot v živo. Hkrati, glede na želje stavnikov, vrhunske pisarne ponujajo izbiro načina uporabe funkcionalnosti – lahko stavite na šport tako iz namiznega računalnika kot s telefoni.

Stavnice

Aplikacije

Mobilno verzijo

Live

Android


iOS       

Android


iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Android

iOS       

Priljubljeni operaterji omogočajo neposreden prenos vašega spletnega portala s pametnih telefonov in s tem preklop na mobilno različico strani. Tudi za udobje igralcev so bili razviti lastniški programi, ki jih je mogoče brezplačno namestiti na naprave z operacijskim sistemom Android in IOS. Prenos mobilne aplikacije praviloma traja nekaj minut. Program se odlično povezuje z vsemi napravami. Za namestitev programske opreme na pametni telefon ali tablico uporabniku ni treba iskati dodatnih vtičnikov ali programov.

Za sklepanje športnih stav v živo mora uporabnik najprej prenesti programsko opremo izbranega operaterja, se registrirati in/ali avtorizirati ter imeti pozitivno stanje na računu. Nadalje je boljši algoritem dejanj naslednji:

 • pojdite na razdelek “V živo”;
 • izberite športno disciplino, ki zanima igralca;
 • označite pričakovani izid izbrane tekme;
 • kliknite na koeficient dogodka;
 • vnesite znesek transakcije v kupon;
 • če želite skleniti ekspresne stave v živo, morate nadaljevati z izbiro tekem;
 • shranite operacijo.

Hkrati pa uporaba lastniške programske opreme vodilnih stavnic omogoča igralcem iger na srečo dostop do funkcionalnosti strani, tudi če jo ponudniki blokirajo. Tudi ljubitelji stav v živo se ne morejo razveseliti dejstva, da lahko s pomočjo mobilnega odjemalca napolnite svoj račun, hitro preučite linijo, hitro stavite v živo in celo gledate video prenose.

Mnogi športni stavni ponudniki omogočajo gledanje prenosov v živo v svojih mobilnih aplikacijah, med njimi tudi Bet365, ki uporabnikom prek bet365 apk omogoča spremljanje številnih športnih dogodkov v realnem času neposredno na njihovih mobilnih napravah, kar prispeva k izboljšani izkušnji stave in spremljanju tekem v živo.

Stavne kvote v živo

Višina kvot, ki jih ponujajo vodilni spletni operaterji za športne dogodke v živo, je v veliki meri odvisna od zastavljene marže, obsega tekme ali prvenstva, slave nastopajočih igralcev in ekip ter razvoja dogodkov na igrišču. S tehničnega vidika kvote za športne stave odražajo dogodek, na katerega stavnica ponuja stavo.

22Bet Slovenija
5.0/5
22Bet Slovenija
Bet365 Slovenija
4.5/5
Bet365 Slovenija
Bet at Home Slovenija
4.8/5
Bet at Home Slovenija
William Hill Slovenija
4.0/5
William Hill Slovenija

Vodilne stavnice porabijo veliko denarja, da najamejo strokovnjake za vzpostavitev informatizacije procesa določanja idealnih kvot. V primeru, da postopek določanja višine marže in kotacij na neki točki ne uspe, imajo stavnice velike izgube. Zato vrhunski operaterji za oblikovanje kvot v delu s stavami v živo kompetentno pristopijo k preučevanju seznama, pri čemer upoštevajo številne dejavnike. Poleg tega je značilnost kvot za stave v realnem času hitra sprememba kotacij.

Nasveti, kako zmagati pri stavah v živo

Izkušeni igralci stav uporabljajo statistične podatke, analize in znanje, ko dajejo obetavne napovedi dobitkov. Hkrati en capper temelji na osebnih opazovanjih, drugi pa ima raje preverjene taktike. Pravilna sta tako prvi kot drugi pristop. Za uspeh pri športnih stavah v živo pa morajo novinci uporabiti določene strategije in nasvete, in sicer:

Začnite staviti, preden se tekma začne

Izkušeni hazarderji so vedno previdni pri napovedovanju, zato svoje veščine in sposobnosti najprej preizkusijo v postavi pred tekmo. Ta oblika športnih stav vam omogoča, da predhodno zberete statistične podatke, informacije o sestavi ekip in izvedete čim več informacij o značilnostih nasprotnih strani.

Če se igralec nauči izvajati operativno analizo situacije med športno tekmo, bo lažje podati najbolj natančno napoved. Posebnost stav v živo je, da se lahko potek igre hitro spremeni. Zato je pomembno, da se naučite pravilno oceniti moč nasprotnikov v stavah pred tekmo, da bi še bolje razumeli in upoštevali vse preobrate dogodkov na igrišču v realnem času.

Določite proračunske omejitve

Dinamičnost stav v živo lahko vodi do tega, da igralec enostavno izgubi nadzor nad svojimi čustvi. Ta pojav vključuje nepremišljena dejanja nepripravljenih boljših. Da ne bi porabili celotnega stanja na igralnem računu, bolj izkušeni igralci priporočajo, da načrtujete proračun, preden začnete s stavami v živo. Da ne izgubite pozornosti, je bolje, da takoj določite omejitev števila stav in skupnega zneska denarja, ki ga lahko porabite za stave v enem dnevu.

Pozorno spremljajte tekmo

Glavna značilnost stav v živo je zmožnost igralcev, da pridobijo nekaj prednosti pred spletnimi stavnicami. To pa je praktično nemogoče, če je stavitelec nepozoren in športnemu dogodku, na katerega se je odločil staviti, ne posveti ustrezne pozornosti v realnem času. Nenavadno je, da se vsi ljubitelji športnih stav ne držijo tega pravila in ne sledijo vedno procesu igre do konca ali natančno.

Stave v živo od igralca zahtevajo malo več pozornosti, da lahko na koncu pride do velikega dobička. Kljub dejstvu, da mnogi neizkušeni stavniki na ta način stavijo takoj na več dogodkov, izkušeni igralci še vedno priporočajo, da ne stavite več kot na nekaj tekem. Tako boste lahko čim globlje analizirali situacijo na igrišču, spremljali potek dogodkov, opazovali nepričakovane preobrate igre in posledično uspeli pri stavah v živo z gledanjem video prenosov od začetka do konca.

Vnaprej preučite vmesnik stavnice

Nenavadno je, da mnogi začetniki odložijo preučevanje vmesnika razdelka za stave v živo za pozneje. In že ko se zgodijo prve neuspešne transakcije, bolje razmišlja o tem, da bo pozoren na funkcije in funkcionalnost menijskega bloka, namenjenega stavam v realnem času. Če primerjate ureditev in možnosti v liniji pred tekmo in v živo na spletnem mestu katerega koli vrhunskega operaterja, lahko najdete več pomembnih razlik v vmesniku.

Torej, glavna značilnost storitve v živo je dejstvo, da se podatki nenehno spreminjajo. To pomeni, da se med razvojem dogodkov na spletnem igrišču operater odzove na spremembe pogojev konfrontacije, kar neposredno vpliva na raven koeficientov. Za začetnike lahko tak trenutek zmede in celo prestraši, vendar se ne izgubite. Bolje je, da takoj preučite vmesnik razdelka za stave v živo, poudarite njegove glavne značilnosti in razpoložljivost uporabnih možnosti, kot so stave z enim klikom, zagon video prenosov itd.

Ali se splača sklepati stave v živo?

Pogosto igralci začetniki ne tvegajo, zato se bojijo staviti v živo. Pravzaprav to ni čisto prava rešitev. Da bi uspeli napovedati izid igre v realnem času, morate le posvetiti pozornost preučevanju zmogljivosti spletnega mesta izbranega operaterja in porabiti čas za pripravo sposobnosti hitrega odzivanja in analize situacije na igrišču.

Pravzaprav je veliko izkušenih igralcev pripravljenih potrditi, da so stave v živo najbolj zanimiv in razburljiv proces igre v športnih stavah. Zahvaljujoč stalnemu napredku na področju interaktivnih stav in razvoju internetnih tehnologij, vodilna stavna podjetja svojim strankam zagotavljajo široke možnosti za analizo in spremljanje poteka dogodkov na igrišču. Poleg tega vrhunske stavnice svojim oboževalcem pogosto nudijo naslednje:

 • hitro posodabljanje koeficientov;

 • dostop do video oddaj;

 • možnost uporabe priročnega iskalnega sistema in različnih filtrov;

 • infografski zaslon;

 • možnost zavarovanja stav v živo;

 • hitro seštevanje opravljenih transakcij v realnem času.

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

 • Ali lahko sklenem stavo v živo brez računa?

  Ne, na spletnih straneh tujih stavnic, ki imajo ustrezne licence za opravljanje produktov in storitev na področju spletnih stav, je prepovedano sklepati stave na šport v predtekmovanju in v živo brez predhodne registracije računa.

 • Kdo lahko spremlja spletne video prenose na spletnih straneh vodilnih stavnic?

  Možnost spremljanja poteka igre na spletni strani operaterja je na voljo uporabnikom, ki so dopolnili starost, so registrirali profil in imajo pozitivno stanje na računu za igro.

 • Ali obstajajo razlike v menijskih blokih pri stavah pred tekmo in v živo?

  Vmesnik uradne strani vrhunskih stavnic je praviloma oblikovan v enakem slogu v vsakem razdelku menija. Blok s stavami v živo se razlikuje le po hitrem posodabljanju kotacij in dostopu do video prenosov.

 • Ali lahko stranka stavnega kluba sklepa stave v živo prek pametnega telefona?

  Ja, praviloma vodilni spletni operaterji svojim strankam ponujajo uporabo mobilne različice glavnega mesta, ponujajo pa tudi brezplačen prenos in uporabo lastniškega razvoja programske opreme v obliki aplikacij.

 • Kako lahko igralec izve rezultat določene tekme, ki poteka v realnem času?

  Za to se mora stranka spletne stavnice prijaviti, prenesti razdelek s stavami v živo, izbrati želeno športno smer, določeno tekmo in si ogledati seznam.