Bet at Home je eden izmed najbolj priljubljenih in iskanih športnih portalov, ki svoje storitve na trgu spletnih stav ponuja že več kot dvajset let.

Pros
 • odličen dizajn in vmesnik spletnega mesta;
 • velik izbor športnih disciplin;
 • obetavne kvote in donosna marža;
 • velika zbirka igralnih avtomatov;
 • prisotno live casino;
 • hiter dvig dobitkov.
Cons
 • potreba po uporabi ogledal (ustrezne povezave);
 • azijski hendikep ni podprt;
 • ni prenosov v živo.

Športne stave so priljubljene v mnogih državah sveta, tudi v Sloveniji. Trg igralniške industrije je danes v razcvetu, zato je stavnicam na voljo velika izbira spletnih stavnic. Slovenski igralci lahko na spletu opazimo ogromno operaterjev – tako starodobnikov kot novih igralnih klubov. Nekdo raje obvlada nove platforme za stave, nekateri pa imajo radi znane in zanesljive operaterje z zasluženim ugledom.

Bet at Home je eden izmed najbolj priljubljenih in iskanih športnih portalov, ki svoje storitve na trgu spletnih stav ponuja že več kot dvajset let. Stavnica mednarodno licenco in ni uvrščena na seznam legalnih slovenskih operaterjev, znamki kljub temu zaupa več kot pet milijonov stavnikov iz različnih koncev sveta.

Malta

United Kingdom

Ocena stavnice Bet-at-Home

Vsak hazarder, ki bo sklepal športne stave za pravi denar in želi zaslužiti, išče zanesljivo mesto za stave. Da bi to naredili, številni izkušeni uporabniki bet at home preučujejo ocene najbolj priljubljenih in zanesljivih spletnih virov, kjer lahko stavi doma iz računalnika ali pametnega telefona. BC BetatHome se že vrsto let zanesljivo uvršča med TOP deset najboljših stavnih klubov za igralce iz Slovenije.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999 v Avstriji. Blagovno znamko spoštujejo in ji zaupajo milijoni boljših, saj ima tri licence, ki so jih izdali licenčni organi v Združenem kraljestvu, na Malti in v Avstriji. Brezhibna storitev, zanesljivost in poštenost pri obračunu športnih stav niso vse prednosti operaterja. Stavnica Bet-at-home svojim registriranim strankam zagotavlja varovanje osebnih podatkov, popolno zaupnost in učinkovitost finančnih transakcij.

Značilnosti

Opis


Lastnik

bet-at-home.com Internet Ltd.


Min. pologa

10 EUR


Min. dvig denarja

10 EUR


Min. stava

0,5 EUR


Način plačila

Visa, Mastercard , Apple Pay , Skrill , Paysafecard , NETELLER , Bank transfer , Voucher


Valute

British Pound, Czech Koruna, Danish Krone, Euro, Polish Zloty, Russian Ruble, Swiss Franc, US Dollar

Licenca

UKGC, MGA


Bonus

50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice


Na spletu od

1999


Jeziki splenih strani

Slovenian, English, German, Italian, Croatian, Hungarian, Polish, Portuguese, Serbian


E-šport


Live


Cazino


Aplikacije

Android, iOS


Prenici v živo

Pregled uradne strani Bet at Home

Da bi raziskali možnosti igranja športnih stav na račun pravega denarja, številne potencialne stranke pregledajo uradno spletno stran podjetja Bet-at-Home. Mednarodna spletna stavnica svojim uporabnikom ponuja do potankosti premišljeno stran, ki je dostopna kadarkoli. Spletni vir je v lasti Bet-at-home, Alamy Ltd. Spletni stavni klub strankam ponuja različne produkte, možnosti in nastavitve.

Uradno spletno stran Bet-at-Home lahko preprosto prenesete tako iz osebnega računalnika kot pametnega telefona. Polna različica stavnice ima eleganten dizajn v sivih in belih odtenkih ter vmesnik, ki je razumljiv vsakemu začetniku. Operater strankam ponuja naslednje funkcionalne menijske bloke:

 1. “Šport” – glavno poglavje, ki ponuja velik pregled športnih dogodkov pred njihovim začetkom.
 2. “V živo” – razdelek s seznamom tekem, turnirjev, prvenstev, na katere je dovoljeno staviti med igro.
 3. “Ešport” – menijski blok z izborom športnih disciplin.
 4. “Promocije” – razdelek, ki zagotavlja posodobljene informacije o razpoložljivih promocijah, bonusih in promocijskih ponudbah za registrirane stranke operaterja.

Na glavni strani spletne strani Bet-at-Home je logotip podjetja, seznam varnih finančnih instrumentov, desno zgoraj pa gumbi za registracijo novih igralcev in avtorizacijo rednih strank. Noga začetne strani vsebuje tudi bloke koristnih informacij, in sicer:

 • o podjetju;
 • pogoji uporabniške pogodbe;
 • politika odgovornega igranja iger na srečo;
 • odnosi z vlagatelji;
 • politika zasebnosti;
 • o piškotkih;
 • kontaktni podatki in telefonske številke za podporo strankam;
 • pravila za stave in sodelovanje pri igrah na srečo;
 • partnerski program;
 • prehod na mobilno različico spletnega portala in na lastniške aplikacije stavnice.

Dostop do spletnega mesta Bet-at-Home v Sloveniji

Najboljši slovenski bet at home športni portal je zasnovan tako, da igralcem omogoča prosto in nemoteno vpisovanje in sklepanje stav. Prehod na glavne bloke menija operaterja se praviloma izvede precej enostavno in hitro. Hkrati lahko včasih uporabniki naletijo na težave. Praviloma se to lahko zgodi, ker dostop blokirajo obstoječi ponudniki z odločitvijo višjih organov. To je posledica dejstva, da je uradna spletna stran stavne platforme registrirana v offshore coni.

Nova povezava

Stavni klub pa strankam ponuja možnost prenosa spletnega vira s pomočjo posodobljenega ogledala. Kaj je to? Delujoče ogledalo je treba razumeti kot natančno kopijo uradne spletne strani podjetja, kjer je edina razlika bet at home povezava z dodatnimi simboli in številkami. V procesu uporabe trenutne alternativne dostopne povezave do glavnega spletnega portala Bet at Home uporabnik dostopa do iste baze podatkov kot na glavnem spletnem viru.

Uporaba ogledal omogoča registriranim igralcem dostop do delovnega prostora, za nove stranke pa možnost ustvarjanja računa in polne uporabe vseh storitev in produktov operaterja. Predstavniki stavnice nenehno spremljajo posodabljanje seznama delujočih ogledal, tako da imajo stranke možnost kadar koli položiti športne stave. Uporaba posodobljenih ogledal igralcu omogoča uporabo naslednjih možnosti:

 • imeti dostop do uradne spletne strani stavnice;
 • ustvarite profil;
 • upravljajte svoj račun in dvigujte sredstva;
 • sodelujte v operaterjevem bonus programu;
 • organiziranje športnih stav;
 • komunicirati s predstavniki podpore.

Igralci lahko najdejo delujoča ogledala, ko pošljejo zahtevo predstavnikom podpore operaterja, pa tudi na specializiranih tematskih forumih, na spletnih virih, namenjenih pregledu vrhunskih stavnic, in na partnerskih mestih. Poleg delujočih ogledal lahko ljubitelji Bet at Home uporabljajo strežnike vpn, brskalnike z vgrajenimi filtri vpn in programe za anonimiziranje.

Registracija na Bet-at-Home

Ko se igralec seznani z vsemi možnostmi, ki jih ponuja stavnica Bet-at-Home, želi takoj pristopiti k stavam. Vendar morate za to najprej ustvariti račun. Račun uporabniku omogoča pravico do sklepanja športnih stav, igranja na avtomatih za pravi denar, sodelovanja v promocijah in uporabe bonus code Bet-at-Home.

Ko pritisnete gumb “Pridruži se zdaj”, sistem uporabnika pozove, da izpolni vprašalnik ustaljene oblike. Obrazec mora vsebovati zanesljive osebne podatke naslednjega načrta:

 1. Spol, priimek in ime igralca.
 2. Država in naslov prebivališča.
 3. Želena valuta.
 4. Datum rojstva.
 5. Številka mobilnega telefona.
 6. E-poštni naslov.
 7. Geslo za avtorizacijo in verifikacijsko kodo.

Vsak boljši v registracijskem obrazcu možnost določiti omejitev denarnih transakcij. Po tem ostane igralec, če želi, da se naroči na marketinško poštno listo stavnice Bet at Home. Prav tako obvezno aktivirajte polje, kjer govorimo o strinjanju s pravili podjetja, s pogoji poslovanja operaterja, pa tudi s politiko zasebnosti informacij. Igralec ob shranjevanju registracijskega obrazca samodejno potrdi, da je postal polnoleten.

Začetni bonus za novince

Stavnica Bet at Home je za nove stranke pripravila bonus dobrodošlice. Tako ima uporabnik, ki je opravil registracijo, odlično priložnost, da prejme nagrado v višini 50 odstotkov zneska prvega pologa. Najvišji znesek darila lahko doseže 200 evrov. Za prejem bonusa dobrodošlice mora novi igralec poznati osnovne pogoje promocije:

 • ustvarite osebni račun;
 • aktivirajte promocijsko kodo “Prvi”;
 • kupon mora biti izkoriščen najkasneje v desetih dneh od dneva registracije profila;
 • Promocijska koda se aktivira v razdelku “Unovči bonus” v vašem osebnem računu.

200 EUR bonusa za nove igralce Bet at Home!

Novo darilo Bet at Home. Pridobite 50 % svojega pologa za spletne športne stave! Pogoji in pravila promocije.
Bonus koda StaveSI
Veljavno do:
*Samo za nove igralce
Ekskluzivna promocija stavnice!

Pravila in pogoji bonusa dobrodošlice

Kot vsaka druga promocija je tudi bonus dobrodošlice predmet pravilne uporabe. Zato je treba nagrado in znesek prvega pologa staviti 4-krat v 90 dneh po odkupu z minimalno kvoto 1,70, preden se lahko izplača. Sistemske in kombinirane stave se upoštevajo le, če je stava vplačana z bonus računa. V primeru neizpolnjevanja zahtev za stavljanje bonusa dobrodošlice pri stavnici Bet-at-home lahko podjetje prekliče znesek nagrade in dobitke.

Ocena stavne linije stavnice Bet at Home

Stavnica BetatHome z razlogom zaseda eno od vodilnih mest na področju interaktivnih športnih stav v Sloveniji v Evropi. Linija spletnega operaterja ponuja registriranim uporabnikom obetavne stave na tradicionalne športne discipline, omogoča pa tudi izbiro bolj eksotičnih destinacij in zanimivih obračunov.

V razdelku s stavami na pred tekmo “Šport” in v stavah v živo “Stave v živo” najdete veliko izbiro športnih disciplin, in sicer:

 • nogomet, tenis, košarka, odbojka, hokej;
 • ameriški in avstralski nogomet;
 • motošport, dirke, vaterpolo, boks;
 • rokomet, formula 1, borilni športi;
 • kriket, futsal, golf, kabaddi;
 • motociklizem, NASCAR, ragbi;
 • smučanje, smučarski skoki;
 • kolesarjenje, biatlon, snooker, pikado;
 • e-šport, e-nogomet, stave na politične dogodke in drugo.

Stopnja kvote

Bet at Home Slovenija je že vrsto let med vodilnimi, saj svojim strankam ponuja dokaj nizko maržo. Raven kvot za spletnega operaterja je v mnogih primerih odvisna od športne smeri, priljubljenosti ekip in obsega srečanja. Situacija glede vzorca dogodkov je podobna, se pravi, bolj ko je tekma priljubljena, bolj spremenljiv bo vzorec izidov. Zlasti za vrhunske tekme v nogometu, košarki, tenisu in hokeju lahko najdete dokaj globok opis in bogat izbor rezultatov soočenj.

Na splošno so kvote, ki jih ponuja stavnica, določene na nadpovprečni ravni v primerjavi s tekmeci. Tako za predlagane priljubljene tekme pred njihovim začetkom marža v stavnici Bet-at-Home doseže 5-7 odstotkov. V živo je marža lahko v razponu od 8 do 10 odstotkov.

Stave v živo pri Bet at Home

Uradna stavna stran platforme Bet at Home svojim uporabnikom omogoča širok pregled športnih tekem, na katere je mogoče staviti v realnem času. V razdelku menija “Stave v živo“ je strankam spletnega operaterja na voljo velika izbira športnih navodil z različnimi vrstami bet-at-home live in podrobnim seznamom dogodkov. Praviloma vsak dan stavni klub poskuša pokriti več kot sto soočenj v disciplinah, kot so nogomet, tenis, hokej, košarka, odbojka, namizni tenis in tekmovanja v kiberšportu.

V procesu analize višine marže in kvot v živo je treba ugotoviti, da operater svojim uporabnikom zagotavlja ugodne pogoje za stave na vrhunskih področjih v športu. Tako se višina marže giblje od 7 do 10 odstotkov. V razdelku v živo imajo ljubitelji stavnice možnost uporabe priročnih filtrov za iskanje športnih dogodkov, ki zanimajo igralca. Operater omogoča tudi dostop do spletnih prenosov tekem v živo. Za takojšnjo sklenitev stave na voljo možnost stave, ko se kvote spremenijo v katero koli smer.

E-šport

Vsak dan se stave na e-šport razvijajo in posodabljajo. Ta smer ni prvo leto je ena izmed najbolj priljubljenih. Stavni klub Bet at Home ne velja zaman za enega najboljših, saj uradna spletna stran ponuja igralcem priročen seznam za iskanje kibernetske discipline, ki zanima stranko, ter številne uporabne funkcije. Spletni vir ponuja odličen izbor računalniških disciplin za stave na različne izide kibernetskih bitk v posebej ustvarjenem ločenem bloku “eSports”.

Tako polna različica spletnega mesta Bet-at-Home kot mobilna vsebuje tako priljubljene kibernetske destinacije, kot so Counter-Strike:GO, DOTA 2, League of Legends, Rainbow Six, Valorant, PUBG, Fortnite in še veliko več. Odvisno od sezone in časa kibernetskega prvenstva se lahko seznam razpoložljivih destinacij in tekem spremeni. Med glavnimi rezultati kibernetskih tekem je treba izpostaviti naslednje:

 • glavni izid bitke je zmagovalec P1, P2 ali remi;
 • skupno število kart, fragov, krogov itd.;
 • skupno število sodih in lihih krogov;
 • natančen rezultat ubojev, izvedenih v določenem krogu;
 • kibernetske stave na trajanje igre na določenem zemljevidu;
 • skupno število ubitih, skupno število bitk;
 • zmagovalec celotnega turnirja;
 • prvi uboj;
 • individualni rezultati igralcev.

Kako staviti pri Bet at Home?

Vsak uporabnik stavnega kluba Bet at Home ima možnost enostavno skleniti športno stavo na spletni strani podjetja, v njegovi mobilni različici ali preko aplikacij nameščenih na pametnih telefonih. Potrebno za to, je, da izberete razdelek “Šport”, “Stave v živo” ali “E-šport”, se seznanite s predlaganimi navodili in tekmami ter ocenite zmogljivosti in prednosti ekip ali igralcev. Registriran uporabnik podjetja ima možnost skleniti tako enojno kot kombinirano stavo ter sistemsko in celo univerzalno stavo.

Za sodelovanje v igri je potrebna bet at home prijava, stranka se mora prijaviti v svoj račun. V prihodnosti je algoritem delovanja naslednji:

 • preverite račun in po potrebi položite depozit;
 • izberite smer, ki zanima igralca, in določen športni dogodek;
 • kliknite na koeficient rezultata, ki ga napoveduje boljši;
 • vnesite znesek stave v kupon;
 • shranite operacijo.

Najbolj priljubljena vrsta športnih stav so parlay stave. Takšna stava je sestavljena iz dveh ali več športnih dogodkov, združenih z enim kuponom. Če lahko registrirani uporabnik produktov in storitev Bet at Home natančno napove rezultate tekem, ki so vključene v pogodbo, ima možnost zaslužiti precej velik dobiček. Kako izdati ekspresno? Če želite to narediti, morate izvesti naslednje korake:

 • prijavite se v profil, preverite račun in ga po potrebi napolnite;
 • izberite razdelke menija “Šport”, “Stave v živo” in / ali “E-šport”;
 • zabeležite športno tekmo in predvideni koeficient rezultata;
 • nadaljujte z izbiro vsaj enega več ali več soočenj;
 • preverite število izbranih športnih tekem v kuponu;
 • položite končni znesek stave;
 • shrani kupon.

Casino Bet at Home

Stavna platforma Bet-at-Home posebej za ljubitelje iger na srečo ponuja ločen del z impresivno zbirko igralnih avtomatov. Spletni operater svojim oboževalcem ponuja več sto licenčnih simulatorjev za vsak okus in različne teme. Programska oprema v zbirki Bet at Home je produkt svetovno znanih, preverjenih in zanesljivih razvijalcev v industriji iger na srečo. Gaminatorji na spletni strani Bet-at-home Slovenija se nenehno posodabljajo.

Strankam stavnega kluba je na voljo igralnica, ki ima vedno pestro izbiro iger. Virtualna zabava bo zanimala tudi najzahtevnejše uporabnike. Za to so zaslužne pristne animacije in sodobna grafika, ki zagotavlja zabavo na najvišji ravni. Zbirka spletnega kluba vključuje naslednje možnosti za virtualne igre in igralne avtomate:

 • tradicionalni igralni avtomati;
 • sodobni simulatorji s 3D grafiko in številnimi stopnjami;
 • igralni avtomati s progresivnim jackpotom;
 • namizne igre in igre s kartami – ruleta, baccarat, blackjack;
 • igre z delivci v živo.

Bonusi in promocije stavnice

Prva stvar, ki zanima potencialno stranko stavnice, je linija in kvote. Vsak igralec pozoren na raznolikost promocijskih ponudb in razpoložljivost donosnih bonusov operaterja. Stavnica Bet-at-Home svojim uporabnikom ponuja zanimive promocijske ponudbe, ki pokrivajo interese novih strank in izkušenih rednih stavnikov. Med najbolj priljubljenimi delnicami družbe so naslednje:

Dnevni zmagovalec

Vsak dan na uradni spletni strani stavnega kluba Bet-at-Home poteka zanimiva promocija z naslovom “Zmagovalec dneva”. Glavni pogoj za sodelovanje v tej promocijski ponudbi je, da se mora igralec prijaviti v svoj osebni račun v 24 urah, to je, da se prijavi na spletno stran podjetja www.bet-at-home.com pred 23:59.

Stavna platforma naključno določi zmagovalca dneva. Višina plačila v okviru te promocije se lahko praviloma giblje od 500 do 1000 evrov. V tem primeru, če so pogoji izpolnjeni, bo operater bonus nakazal na račun uporabnika. Če je bil igralec izbran, vendar ni šel na svoj profil, se naslednji dan znesek nagrade poveča za dodatnih 50 evrov in tako naprej.

Stavni pokal

Od leta 2008 je stavnica začela izvajati tekmovanje, imenovano “Bet Cup”. Vsak udeleženec igre ima možnost osvojiti novi Porsche 911 v vrednosti 100.000 evrov. V žrebanju sodelujejo vsi uporabniki, ki so stavili na katerikoli šport v spletni stavnici Bet at home 1. marca 2008 do 23:59 (GMT+1). Glavni pogoj, da udeleženec ostane v dirki za avto, je, da vsak dan stavi.

Udeleženec ni izključen iz tekmovanja, če njegova stava ni dobljena, pomembno je le, da je vsak dan sklenjena vsaj ena stava iz njegovega profila. Nagrada, ki je Porsche 911 v vrednosti 100.000 €, ni izmenljiva za denar. Od 1. marca 2008 je v nagradni igri Bet-Cup sodelovalo že več kot sedemnajst tisoč uporabnikov, do danes pa je v boju za glavno nagrado ostalo zelo malo igralcev. Z današnjim dnem se žrebanje počasi bliža koncu.

Možnosti plačila pri Bet at Home

Učinkovitost denarnih transakcij in udobni pogoji za vodenje računa so zelo pomembni vidiki pri izbiri spletne stavnice. BC Bet-at-Home ustvarja udobne pogoje za svoje registrirane uporabnike za vloge in dvig dobička. Hkrati lahko napolnite svoj račun in dvignete denar tako na uradni spletni strani operaterja kot s pametnim telefonom v mobilni različici ali v Bet-at-Home App.

Uporabna funkcija na strani s seznamom depozitov, do katere lahko dostopate s povezavo na vrhu domače strani, je dejstvo, da vsak informacijski gumb ponuja dodatne informacije o procesu transakcije. Navedene so vse informacije, od hitrosti operacije, provizije do minimalnega zneska. Plačila se izvedejo takoj (razen bančnega nakazila) in brez provizije za vse postopke.

Spletni operater Bet-at-Home za udobje svojih registriranih strank ponuja uporabo številnih različnih načinov denarnih transakcij, in sicer:

 • kreditne kartice bank formata Visa, Mastercard, Diners Club;
 • e-denarnice – Dotpay, Skrill, giropay, PayPal, SOFORT, Neteller, iDeal;
 • predplačniške kartice – paysafecard;
 • plačilni sistemi – Western Union;
 • internetno bančništvo.

Polnjenje računa

Način pologa

Pristojbina

Min. nakazilo

Čas transakcije

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

Brez omejitev

2-10 bančnih dni

Za vplačilo na račun mora registrirani uporabnik stavnice Bet-at-Home opraviti naslednje korake:

 • prijavite se;
 • vstopite v svoj osebni račun;
 • izberite storitev blagajne in možnost pologa;
 • navedite znesek prispevka;
 • izberite plačilni sistem;
 • vnesite podatke o plačilu, če jih sistem potrebuje;
 • potrdite transakcijo.

Odvzem dobitkov

Prvo vlogo za izplačilo dobička iz športnih stav igralec odda po opravljeni identifikaciji računa. Za dvig priigranih sredstev mora stavitelec določiti znesek izplačila, plačilni sistem za transakcijo ter podatke in kodo za potrditev transakcije, če to zahteva izbrani način prenosa. Hkrati je treba opozoriti, da morate izbrati finančni instrument, zahvaljujoč kateremu je bil depozit predhodno opravljen.

Način dvig denarja

Pristojbina

Min. izplačilo

Čas transakcije

Brezplačno

€100

2-3 bančnih dni

Brezplačno

€100

2-3 bančnih dni

Brezplačno

€50

Do 24 ur

Brezplačno

€30

Takojšen

Brezplačno

€10

Takojšen

Brezplačno

Brez minimuma

3-7 bančnih dni

Minimalni znesek dopolnitve in izplačila v stavnici Bet-at-Home je 10 evrov. Minimalno plačilo z bančnimi kreditnimi karticami pa je 100 evrov. Depoziti so takoj nakazani na račun igralcev BC. Operacije dviga lahko trajajo od enega do treh delovnih dni. Kar zadeva obdavčitev dobička, je ves denar, pridobljen v pisarni, obdavčen po 5-odstotni stopnji po zakonu, sprejetem na državni ravni.

Mobilna aplikacija Bet at Home

Sklepanje športnih stav na spletu je vedno priročno. Še bolj zanimivo pa je, ko lahko stave shranjujete s svojim pametnim telefonom. Danes ima vsak drugi hazarder raje mobilne stave. Stavnica Bet at Home svojim oboževalcem omogoča enostavno uporabo mobilne različice glavnega mesta kadar koli za to primerno.

Bet-at-Home mobile je kompaktna in bolj poenostavljena spletna platforma, ki se v ničemer ne razlikuje od polne različice spletnega vira, razen po zasnovi menija. Za zagon mobilne različice Bet at Home mora uporabnik le vstopiti na spletno mesto operaterja z brskalnikom na telefonu ali tablici. Bet at Home mobi se samodejno naloži in prilagodi zaslonu naprave. Po svoji naravi je natančna kopija uradne spletne strani podjetja, le bloki glavnega menija bodo imeli bolj poenostavljeno strukturo za hitro iskanje uporabnih možnosti in večjih športnih dogodkov.

Prenos aplikacije

Android IOS

Mobilna različica stavnice ima jedrnato oblikovane menijske bloke, ki medtem vključujejo vse funkcije in nastavitve glavnega spletnega portala, navigacijske tipke in omogočajo popolno upravljanje igralčevega računa. Med prednostmi mobilne različice Bet at Home je treba omeniti naslednje:

 • hiter zagon linije in v živo od operaterja;
 • ekonomična poraba internetnega prometa;
 • hitra registracija športnega para kadarkoli v dnevu na kateri koli lokaciji igralca;
 • sodelovanje v bonusnem programu podjetja;
 • sposobnost opravljanja denarnih transakcij;
 • igranje v spletni igralnici in s krupjeji v živo;
 • komunikacija s strokovnjaki službe tehnične podpore stavnice.

Poleg priročne mobilne različice glavnega mesta stavnega kluba Bet at Home podjetje svojim oboževalcem ponuja lastniški razvoj programske opreme za pametne telefone. Programska oprema je ločena aplikacija, ki jo je mogoče popolnoma brezplačno prenesti v pomnilnik naprave z uradnega spletnega vira operaterja. Razvijalci stavnice so izdali ločeno programsko opremo za naprave, ki temeljijo na operacijskih sistemih Android in IOS.

Za prenos mobilnega odjemalca v telefon mora predvajalnik narediti naslednje:

 • vstopite na spletno mesto spletne stavnice s pametnim telefonom;
 • izberite povezave z aplikacijami;
 • kliknite na povezavo z imenom želene aplikacije – za Android ali za iPhone;
 • Programska oprema za Android bo samodejno prenesena, programska oprema za iOS pa bo prenesena iz trgovine Apple.

Podpora za predvajalnike

 • Klepet v živo je na voljo 24/7
 • E-naslov: service.sl@bet-at-home.com
 • Telefon: +356-27922492

Visoka raven storitev in 24-urno delo predstavnikov tehnične podpore sta pomembni prednosti stavnice Bet at Home. Spletna stavnica svojim registriranim uporabnikom omogoča kvalificirano podporo strokovnjakov za podporo, ki pomagajo rešiti različna vprašanja, povezana z ustvarjanjem novega računa, s težavami, ki se lahko pojavijo med postopkom preverjanja, uporabo možnosti zaledne pisarne in denarja na računi.

Vsaka stranka stavnice Bet at Home lahko s pomočjo strokovnjakov tehnične varnostne službe reši vprašanja katere koli zapletenosti. Jasna navodila, podrobni odgovori in hitrost pri reševanju zastavljenih nalog so glavna merila za delo podporne spletne stavnice. Nekateri igralci lahko pripišejo slabosti stavnice dejstvo, da bet at home ne deluje, da morate včasih iskati delujoča ogledala, da naložite stran. Predstavniki podjetja so v stiku s strankami neprekinjeno 24/7. Obstaja več načinov za pomoč strokovnjakov za podporo, in sicer:

 • pokličite telefonsko številko klicnega centra – +356-27922492;
 • pošljite pisno zahtevo na elektronski naslov – service.sl@bet-at-home.com;
 • Za vprašanja o oglaševanju in trženju pošljite e-pošto – marketing.sl@bet-at-home.com;
 • za sodelovanje v okviru partnerstva je zagotovljena e-pošta – affiliate.sl@bet-at-home.com;
 • pisne pritožbe sprejemamo po elektronski pošti – complaint.sl@bet-at-home.com;
 • podajte zahtevo v klepetu.

Odgovori na priljubljena vprašanja o Bet-at-Home

 • Zakaj se moram registrirati pri klubu stavnic Bet at Home?

  Če imate račun pri stavnicah podjetja, lahko igralec ima pravico do uporabe vseh izdelkov in storitev operaterja – stavite na šport in e-šport, igrate na igralnih avtomatih, sodelujete v promocijskih ponudbah.

 • Ali moram opraviti preverjanje?

  Prepoznavanje identitete stranke pri stavnicah Bet-at-Home je obvezen postopek za vse uporabnike brez izjeme. Zahvaljujoč temu se spletni operater bori proti kibernetskim goljufom, nezakoniti uporabi sredstev in zagotavlja zanesljivo zaščito osebnih podatkov svojih strank.

 • Kako odprem račun za novo stranko stavnice?

  V procesu ustvarjanja osebnega računa se vsakemu novemu igralcu dodeli osebni račun. Po registraciji računa mora uporabnik le še položiti depozit in začeti sklepati športne stave.

 • Kakšna je vrednost minimalne športne stave pri Bet at Home?

  Znesek minimalne stave v stavnici Bet-at-Home je 0,5 evra.

 • Kdo je upravičen do uporabe promocijskih ponudb operaterja Bet-at-Home?

  Igralci, ki so ustvarili osebni račun in opravili postopek preverjanja profila, so upravičeni do sodelovanja v operaterjevem bonus programu.

 • Kaj so vzroki za težave pri dvigu dobička po uspešnih stavah?

  Gotovinske transakcije za dvig dobitkov običajno potekajo brez težav. To se lahko zgodi, ko igralec poskuša dvigniti znesek bonusa, ki še ni bil stavljen, in uporablja tudi neplačilno metodo, ki je bila uporabljena v času pologa. Ne pozabite, da morate pred ustvarjanjem zahteve za dvig sredstev preveriti svoj račun.

 • Ali obstaja razlika med kibernetskimi stavami in stavami na tradicionalne športe pri Bet-at-Home?

  Stave na virtualne tekme se sklepajo na enak način kot običajne športne stave na vrsti in v živo. Najprej mora igralec izbrati smer, nato prvenstvo ali turnir, klikniti na koeficient in označiti znesek stave. Po tem je treba shraniti kupon in počakati na zaključek športnih tekmovanj, izbranih v dogovoru.

 • Kako lahko sklenem ekspresne stave pri Bet-at-Home?

  Za sestavo kombinirane stave mora biti v kuponu izbrana več kot ena tekma. Po tem morate določiti znesek stave in shraniti operacijo.

 • Kolikšen je najvišji dobitek, določen v stavnem klubu Bet at Home?

  Najvišji znesek dobitka v stavnici je 15.000 evrov.

 • Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja