Neposredni prenosi košarkarskih tekem

Danes lahko vsak igralec na srečo prosto obišče stavnico na spletu. Vodilni športni operaterji ponujajo svojim oboževalcem ogromen seznam disciplin, na katere lahko stavite z obsežno linijo, ugodnimi kvotami, pa tudi velikodušnimi bonusi in možnostjo spremljanja statistike. Poleg tega, zahvaljujoč tehnološkemu napredku v svetu športnih stav, vrhunske stavnice svojim strankam nudijo tudi možnost brezplačnega spremljanja iger v živo.

Košarka je ena izmed najbolj priljubljenih športnih disciplin na spletni strani vsake ugledne stavnice. Slovenski igralci lahko na spletu enostavno izberejo stavno platformo po svojem okusu, ki bo poleg udobja zagotavljala tudi donosne stave na šport, tudi na košarkarske tekme. Pri pregledu možnosti stavniškega kluba so izkušeni stavniki pozorni na prisotnost oddelka v živo, kjer lahko stavite med igro. In če želite doseči uspeh v tej obliki transakcij, lahko gledate samo spletne oddaje.

100% do 122€ Bonus dobrodošlice
5.0
50% do 200€ + 5€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 100€ Bonus dobrodošlice
4.8
100% do 25€ Bonus dobrodošlice
4.5
Bonus €30 brezplačna stava
4.0
100% do €100 Bonus dobrodošlice
4.0
10€ Bonus dobrodošlice
3.8
100% do €40
4.0
Bonus €30 brezplačno
3.8
100% do €100 Bonus dobrodošlice
3.5
100% do €130 Bonus dobrodošlice
3.3
Bonus do €120
3.0
€30 Bonus
3.0

Kje najdem neposredne prenose košarkarskih iger?

Ljubitelji košarkarskih stav v realnem času z razlogom namenjajo ustrezno pozornost neposrednim prenosom košarkarskih tekem. Intenzivnost iger se lahko razlikuje glede na sezono, vendar iskanje video posnetkov s prenosi v živo ni tako težko. Do danes ima internet veliko izbiro spletnih virov, s katerimi lahko spremljate tekme lige NBA, svetovna prvenstva in manj pomembne turnirje.

Stavniki začetniki lahko zastavijo vprašanje – kje najdem neposredne prenose obračunov znanih ekip Nacionalne košarkarske zveze, košarkarskih tekem znanih ekip in iger lokalne ravni? Pravzaprav, če košarkarski navdušenec ne želi samo spremljati obračuna, ampak raje stavi tudi v živo, potem bi bila najboljša rešitev ogled video prenosov na strani izbrane spletne stavnice.

Poleg tega lahko z naslednjimi možnostmi začnete z neposrednim prenosom košarkarske tekme, ki je zanimiva za boljšega:

 • program blagovne znamke stavnega kluba, ki ga je mogoče brezplačno prenesti in namestiti na pametni telefon kot mobilni odjemalec;
 • specializirane televizijske kanale in njihove uradne internetne vire;
 • športne video storitve z brezplačnimi prenosi nogometnih in drugih tekem.
 • programi za oddajanje na YouTube;
 • specializirana spletna mesta za pretakanje;
 • blagovnih znamk za spletne oddaje.

TOP stavnice, ki prenašajo košarko

Košarka je ena izmed vrhunskih športnih panog, ki je iskana v kateri koli državi na svetu. Igralci iz Slovenije tako kot stavniki iz drugih evropskih držav radi spremljajo košarkarske tekme, kjer se na igrišču pomerita dve ekipi. Naloga vsake strani, ki jo sestavlja pet udeležencev, je, da mora žogo spraviti v nasprotnikov obroč in s tem doseči gol.

Bet365 Slovenija
4.5/5
Bet365 Slovenija
22Bet Slovenija
5.0/5
22Bet Slovenija
20Bet Slovenija
4.8/5
20Bet Slovenija
Bet at Home Slovenija
4.8/5
Bet at Home Slovenija

Ljubitelji športnih stav so že dolgo prešli na spremljanje prenosov košarkarskih iger v živo na spletnih straneh vodilnih spletnih operaterjev. Hkrati si vsa samospoštljiva vrhunska stavna podjetja prizadevajo na svoji uradni spletni strani zagotoviti takšno storitev, kot je gledanje video prenosov. Med najbolj priljubljenimi stavnicami, ki jih izbirajo igralci iz Slovenije in ki hkrati prenašajo košarkarske tekme, velja izpostaviti naslednja podjetja:

 • 22Bet;
 • Bet365;
 • Bet at Home;
 • Unibet;
 • Bwin;
 • Betwinner.

Kako brezplačno gledati košarkarsko tekmo v živo?

Nemalokrat začetniki ne vedo, kje najti in kako začeti spletni prenos košarkarske tekme, ki jih zanima. Pravzaprav je povsem preprosto, če upoštevate naslednje zahteve stavnic, in sicer:

 • registrirajte se in postanite stranka operaterja (v tem primeru mora igralec doseči polnoletnost, 18 let);
 • imeti pozitivno stanje na igralnem računu;
 • uporabniški račun mora biti aktiven prejšnji dan, kar pomeni, da mora boljši skleniti vsaj eno športno stavo.

Če igralec upošteva vsa zgoraj navedena pravila, ki jih svojim strankam postavlja večina vodilnih spletnih stavnic, potem mora uporabnik za spremljanje neposrednega prenosa določene košarkarske tekme slediti naslednjim korakom:

Vstopite na uradno spletno stran stavnice, njeno mobilno različico ali uporabite vnaprej nameščeno blagovno znamko.

 1. Prijavite se.
 2. Izberite razdelek, kjer lahko sklepate športne stave v formatu V ŽIVO.
 3. Pojdite na disciplino “Košarka” in izberite tekmo, ki vas zanima za boljšega.
 4. Nasproti športnega dogodka, za katerega stavnica omogoča prenos v živo, pritisnite gumb “Igraj” ali s sliko TV/monitorja.

Stave v živo na košarko med tekmo

Večina igralcev na srečo raje napoveduje rezultate športne tekme v realnem času. To vam omogoča, da sklepate uspešne stave in zaslužite velike vsote dobitkov. Športne stave v živo so oblika stav, ki se odda neposredno med košarkarskimi in drugimi tekmami. Glavna razlika med tovrstnimi športnimi stavami v živo in stavami pred tekmo je v višjih kvotah in skromnejšem seznamu.

Za uspešno sklenitev stave v živo na izid košarkarske tekme mora igralec slediti naslednjim korakom:

 • prijavite se in se prijavite v svoj račun;
 • preverite stanje računa in po potrebi opravite transakcijo za dopolnitev stanja;
 • pojdite na razdelek menija “V živo”;
 • z uporabo filtrov izberite disciplino “Košarka”;
 • nadaljujte s preučevanjem predstavljenih obračunov, izidov in kvot, ki jih ponuja stavnica;
 • kliknite na ustrezen rezultat konca sestanka;
 • vnesete znesek stave v samodejno ustvarjen kupon ali nadaljujete z izbiro košarkarskih dogodkov in izidov, če se boljši odloči za zbirno stavo;
 • shranite ustvarjen kupon.

Spremljanje košarkarskih tekem v živo je izjemno vznemirljivo doživetje, ki ga lahko doživite. Košarka v živo vam omogoča, da se potopite v svet najboljše košarke in uživate v neposrednih prenosih najboljših ligaških tekmovanj in mednarodnih turnirjev. Ne glede na to, ali ste navijač NBA, evropskih lig ali mednarodnih tekmovanj, stavnica vas bo navdušil z zanesljivimi prenosi v živo, izjemno kakovostjo slike ter možnostjo, da stavite na tekmo v realnem času. Pridružite se milijonom navijačev, ki izbirajo Bet365 za svojo košarkarsko izkušnjo, in doživite vsak met, vsak zabijanje in vsak adrenalin v polnem sijaju, ki ga prinaša košarka na Bet365!

Vrhunski košarkarski turnirji in razporedi iger

Košarka upravičeno velja za eno izmed najbolj priljubljenih področij v svetu sodobnega športa. Vsaka samospoštljiva stavnica si prizadeva svojim oboževalcem zagotoviti široko pokritost košarkarskih dogodkov, ki potekajo na svetovni, regionalni in lokalni ravni. Obenem pa se odlikujejo najbolj ikonični in vrhunski košarkarski turnirji, in sicer:

 1. NBA je največje in najbolj znano košarkarsko prvenstvo na svetu, ki poteka v dvainosemdesetih krogih. V izboru sodeluje trideset ekip, posledično pa se v finale uvrsti pet ekip. Končnica pomeni tekmo nasprotnih strani do 4 zmag.
 2. Evroliga je najbolj znano in najpomembnejše košarkarsko prvenstvo v Evropi.
 3. VTB United League je obsežno evropsko prvenstvo, ki se je začelo izvajati med klubskimi košarkarskimi ekipami v vzhodni in severni Evropi. Dogodek poteka že več kot deseto leto zapored.

Da bi bili na tekočem z vsemi zanimivimi in pomembnimi športnimi dogodki v svetu košarke, mnogi izkušeni igralci stav vedno iščejo razpored turnirjev, prvenstev in tekem svojih najljubših ekip. S pomočjo interneta lahko vsak košarkarski navdušenec vedno najde tekmo, ki ga zanima, na specializiranih športnih portalih, na uradnih spletnih straneh televizijskih kanalov in s pomočjo tematskih spletnih virov, namenjenih prenosom košarkarskih tekem.

Poleg tega lahko ljubitelji športnih stav vedno spremljajo razpored košarkarskih tekem, predvidenih za prenose, neposredno na spletnih straneh spletnih stavnic. Če se želite seznaniti s prenosi košarkarskih iger v živo, ki jih lahko spremljate na uradni spletni strani operaterja, ki ga izbere boljši, morate iti v razdelek s stavami v živo in odpreti zavihek s sporedom prihajajočih prenosov.