Dončič je dosegel 31 točk, ampak vseeno ni rešil Dallasa od poraza proti Toronto

5/5 - (1 vote)

Kljub odlični igri Luke Dončića in Kyrieja Irvinga je ekipa Dallas Mavericks izgubila vodilni položaj v vzhodni konferenci zaradi poraza na današnji tekmi proti Toronto Raptors – 116:127.

Luka Dončić je zbral 31 točk, sedem skokov in osem podaj. Kyrie Irving je dosegel 22 točk. Tim Hardaway mlajši je s klopi dodal 17 točk. Pascal Siakam je za ekipo Toronto odigral tekmo življenja!

Kamerunski napadalec je dosegel 31 točk in dodal 12 skokov. Britanec OJ Anunoby je dosegel 26 točk. Nemški razigravalec Dennis Schröder je dosegel 18 točk.

Tako je Dallas doživel šele drugi poraz v letošnji sezoni in padel na drugo mesto lestvice ter izgubil mesto z vodilnimi Denver Nuggets, ob tem pa ima minimalen zaostanek za Minnesota Timberwolves.

Začetek sezone, ki se je začela v zadnjem tednu oktobra, se je izkazal za zelo dobro za ekipo, upajmo, da bodo Dallas Mavericks še naprej ohranili to razpoloženje in se bodo letos lahko uvrstili v končnico. Pred nami pa je še 74 tekem v naslednjih 159 dneh do začetka končnice, ki se začne konec aprila 2024.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja