Tekma UEFA Super Cup med Manchester City in Sevillo

Rate this post

Angleški “Manchester City”, kot zmagovalec Lige prvakov, in španska “Seville”, kot zmagovalec Lige Evropa, bosta danes igrala med seboj UEFA Super Cup. Superpokal UEFA 2023 bo potekal danes, 16 avgusta ob 22:00 v Grčiji in bo potekal v Pireju na stadionu Georgios Karaiskakis s kapaciteto 33.500 ljudi. Glavni sodnik srečanja bo francoski sodnik Francois Letexier.

Če pogledate statistiko srečanj, je modno videti, da sta Manchester City in Sevilla odigrala 4 medsebojne tekme. Vse 4-krat so “občani” zmagali s skupnim izidom 12:3. V lanski sezoni sta bili ekipi tekmeci v skupinskem delu Lige prvakov. Manchester City je obe tekmi dobil s 4:0 in 3:1.

Manchester velja za izrazitega favorita tega obračuna, a tokrat meščanom ne bo uspelo tako zlahka premagati Seville.

Glede na zgodovino medsebojnih tekem med Angleškim “Manchester City” in špansko “Seville”, kjer je City zmagal v vseh štirih srečanjih, je smiselno razmisliti o stavah na tekmo v korist Man Cityja na Bet at Home. Kljub temu, da je City favorit, pa glede na napoved, da tokrat ne bo tako enostavno premagal Seville, je priporočljivo biti previden in se posvetovati z dodatnimi analizami pred postavitvijo stave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja