Bo Finska uspela zaustaviti zmagoviti niz Slovenske nogometne reprezentance?

Rate this post

Finska bo v 3 krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo igrala doma na olimpijskem stadionu v Helsinkih s Slovenijo. Tekma bo 16 junija ob 18:00 uri po slovenskem času.
Slovenska reprezentanca je po zmagah v Kazahstanu in doma proti San Marinu v nizu in se aktivno pripravlja na novo tekmo s Finsko.


Kljub dejstvu, da finska reprezentanca v zadnjih tekmah ni dosegla pomembnejših uspehov, njihove ekipe ne gre zanemariti. Zgodovina srečanj med reprezentancama Slovenije in Finske pomni 3 tekme, v letih 1999, 2013 in 2017 statistika kaže eno zmago, en poraz in remi.
Srečanje ekip naj bi bilo precej napeto, tekmo bo sodil Guillermo Cuadra. Upamo, da hladnejše podnebje in gostovanje naši ekipi ne bosta preprečila dobrega rezultata.

Po analizi informacij je priporočljivo staviti na zmago Slovenije v tekmi med Finsko in Slovenijo. Finska nogometna reprezentanca je v zadnjih 4 tekmah dvakrat ostala brez doseženega gola, kar kaže na težave v njihovi napadalni igri. Zato je vredno razmisliti o stavah na posamezno skupno število golov Finske, kjer je stava na manj kot 1 gol s kvoto 1.94 smiselna.

Slovenska nogometna reprezentanca pa je v zadnjih 5 tekmah zmagala kar 4-krat. Glede na njihovo dobro formo je staviti na zmago Slovenije pri stavnice Bet at Home, kjer so kvote 3.07, smiselna izbira.

Poleg tega je v 3 od zadnjih 5 tekem s sodelovanjem slovenske reprezentance prišlo do zadetka obeh ekip. Tako lahko kot možno stavo vzamemo rezultat “oba ekipi dosežeta gol” s kvoto 2.16.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja