Miami Heat in Denver Nuggets sta v hudem boju za naslov prvaka lige NBA

Rate this post

Miami Heat in Denver Nuggets napredujeta v finale lige NBA. Miami Heat je pogost gost finala NBA in je letos končal redni del sezone s 44 zmagami in 38 porazi. Tako je že sedmič postal prvi v Jugovzhodni ligi. Miami je v konferenčnem polfinalu v petih tekmah premagal Milwaukee Bucks, v šestih tekmah pa New York Knicks. V finalu vzhodne konference je Miami Heat v sedmih tekmah premagal Boston Celtics. Denver Nuggets so se prvič uvrstili v finale lige NBA. Nuggets so redni del sezone končali s 53 zmagami in zasedli prvo mesto v severozahodni diviziji. Denver je v prvem krogu v petih tekmah premagal Minnesoto Timberwolves, v drugem krogu pa v šestih tekmah Phoenix Suns. V finalu zahodne konference so Nuggets v štirih tekmah premagali Los Angeles Lakers.

Prva tekma finalnega obračuna se je končala z zmago Denver Nuggets s 104:93.
Toda že na drugi tekmi so Denver Nuggets v drugi tekmi finala v ogorčenem boju izgubili z Miami Heat s 108:111.

Že v četrtek, 8 junija, se bosta ekipi srečali v 3 tekmi finala.

Spomnimo, finalna serija se je začela 2 junija 2023, morebitna sedma tekma pa je na sporedu 18 junija 2023. V finale gre po principu štirih zmag po shemi: 2 + 2 + 1 + 1 + 1. Igre 1, 2, 5 in 7 bodo odigrane na domačem igrišču Denver Nuggets. Miami Heat bo gostil tekme 3, 4 in 6.

Na podlagi dosedanjih informacij bi priporočal, da stavite na tekmo med Miami Heat in Denver Nuggets. Miami Heat je že izkušena ekipa v finalih NBA in je v tej sezoni dosegla 44 zmag in 38 porazov v rednem delu, s čimer so osvojili prvo mesto v jugovzhodni ligi. Premagali so močne nasprotnike, kot so Milwaukee Bucks in Boston Celtics, ter pokazali svojo vztrajnost. Nasprotno, Denver Nuggets so prvič dosegli finale NBA, vendar so v drugi tekmi izgubili proti Miamiju. Glede na to, da bo tekma potekala na domačem igrišču Miamija in da so že dokazali svojo zmogljivost proti Denverju, bi bila stava na Miami Heat pri stavnicah bet365 smiselna odločitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja