Cedevita Olimpija v polfinalu lige ABA

Rate this post

Neverjetno tekmo pričakujemo že v nedeljo, 28 maja, ko bo na sporedu prva polfinalna tekma Lige ABA, Ljubljančane čaka dvoboj s prvo ekipo srbskega Partizana.
Drugi medsebojni obračun bo v torek, 30 maja.

Slovenski prvaki bodo v nedeljo začeli polfinalno serijo lige ABA proti srbski ekipi. Spomnimo, Partizan je profesionalni košarkarski klub iz Beograda, glavnega mesta Srbije. Klub ima bogato zgodovino in je eden najuspešnejših košarkarskih klubov v regiji.
Partizan, najboljša ekipa rednega dela, ki je pustil vtis tudi v Evroligi.

Prva polfinalna tekma bo v Štark Areni v Beogradu v nedeljo ob 19.30:
Partizan – Cedevita Olimpija.

Druga tekma bo v torek ob 18 uri v ljubljanski Areni Stožice:
Cedevita Olimpija – Partizan.

Upam, da bomo tokrat prikazali dobro igro, da se bomo čim bolje uprli Partizanu.

Pred vami je napeta košarkarska tekma med Cedevito Olimpijo in Partizanom, ki prinaša zanimive možnosti za stavljaje na Bet365. Analiza kaže, da Cedevita Olimpija igra izjemno doma, s svojo močno postavo in napadalnim pristopom. Njihova sposobnost nadzora igre in učinkovitost v metu iz razdalje jim daje prednost. Če pogledamo na drugi strani, Partizan se bori z nekaterimi poškodbami ključnih igralcev in ima težave s konsistenco v svoji igri na gostovanjih. Vse to odpira priložnosti za dobre kvote pri stavah na Cedevito Olimpijo. Ne zamudite priložnosti in izkoristite ugodne kvote na Bet365 za ta pomemben dvoboj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja