Manchester City je pred rokom osvojil prvenstvo v angleški Premier Lige

Rate this post

Manchester City je pred rokom osvojil angleško premier ligo v sezoni 2022/2023. Ta zmaga v prvenstvu je bila deveta v zgodovini kluba.

Vse je bilo odločeno na tekmi 37 kroga angleške Premier lige med “Manchester City” in “Chelseajem”, v kateri je zmagal prvi (1:0), v tekmi “Arsenal” in “Nottingham Forest” zmagal Nottingham (0:1), s čimer je “Manchester City” dobil zadnje potrebne točke za naslov prvaka v tej sezoni. Manchester City, ki je po 36 tekmah zbral 88 točk, je končno zmagal pred Arsenalom, ki ima pred zadnjo tekmo samo 81 točk.

Angleška premier liga je zelo pomemben dogodek v svetovnem nogometu, kjer igra 20 profesionalnih ekip z igralci iz vsega sveta. Vsako sezono se igrata dva polna kroga in tri ekipe izpadejo v prvenstvo. Liga privablja najboljše igralce z vsega sveta v nekateri izmed najbolj znanih ekip. Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea in Manchester City porabijo na stotine milijonov dolarjev na leto za svoje igralce, taki kot so Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Alexander Zinchenko, kljub temu, da je vsebina takih klubov še vedno komercialno donosna.

Kot so mnogi pričakovali, je branilec naslova čempiona Manchester City dosegel tretji čas za preboj na prvo mesto, pred Arsenalom.

Kljub temu sta pred nami še dve tekmi, v katerih lahko samo uživate, danes igra Manchester City proti Brighton, in zadnja tekma 28 maja z Brentfordom.

City je trenutno v odlični formi in se nahaja na vrhu lestvice Premier lige, medtem ko je Brentford v sredini lestvice. Ob upoštevanju trenutne forme in kakovosti obeh ekip, se zdi, da ima Manchester City jasno prednost.

Glede na to, da je tekma med Cityjem in Brentfordom, priporočam stavo na zmago Manchester Cityja na športni stavnici Bet365.

Napoved za stave na zmago v tekmi Brentford – Manchester City: Manchester City. Napoved za pravilen rezultat: 1 : 1. Verjetnost zmage: 21,51% (Brentford), 22,99% (X), 57,8% (Manchester City).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja