Dallas Mavericks so premagali Golden State Warriors s 125:127

Rate this post

Spomnimo, da je bila to pomembna tekma za Dallas, saj so Golden State Warriors pred tekmo zasedali 6. mesto, ki si ga je Dallas želel zavzeti ob koncu sezone.  Z razmerjem zmag in porazov 37:36 je San Francisco končal na šestem mestu, Dallas pa na osmem po premajhni igri (36:36), zmaga nad Golden State Warriors bi lahko zagotovila končnico ob koncu sezone.

Na tej tekmi je Kyrie Irving po dveh tekmah znova počival zaradi poškodbe stopala, Luka Dončić pa je tekmo prvič po petih tekmah začel v začetni enajsterici in jo končal s 30 točkami, sedmimi skoki in 17 podajami, a je to ne pomaga ekipi Dalas Mavericks zmagati.

Dallas Mavericks je po porazu proti Golden State Warriors s 125:127 razburil dogodek pozno v tretji četrtini, ko je gostujoča ekipa zadela lahek koš brez obrambe.  Lastnik Texansa Mark Cuban je jasno povedal, da je celotno moštvo Dallasa mislilo, da žoga pripada njim.  Pravijo, da je sodnik na minuti odmora spremenil odločitev, domačih pa ni obvestil.  Cuban je celo napovedal protestno pismo, ki ga bodo vložili v 48 urah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja