Se je Mbappe že vrnil k treningom PSG?

Rate this post

Francoski nogometaš Kylian Mbappe je zavrnil vikend in se že vrnil na treninge s Paris Saint-Germainom. Čeprav se igralci, ki so sodelovali na svetovnem prvenstvu v Katarju, lahko vrnejo na treninge po desetih dneh premora, je Mbappe to storil po dobrih 2 dneh.
Minilo je manj kot 72 ur, odkar je francoz Kylian Mbappe igral finale svetovnega prvenstva v Katarju, vendar se ta še ni končal proti Franciji. Kljub doseženemu hat-tricku na tekmi, dvema realiziranim enajstmetrovkam v 80 in 118 minuti tekme ter golu v 81. minuti so Francozi po seriji enajstmetrovk po tekmi zapustili vodstvo proti Argentini (2:4). Vidno razburjeni Kylian Mbappe se je zbral in vrnil k treningom s svojim klubom PSG.


Novica o vrnitvi francoskega napadalca na treninge je bila danes objavljena na družbenih omrežjih. Strelec osmih golov v Katarju si po nedavno končanem svetovnem prvenstvu ni želel daljšega premora. Zdi se, da še vedno ne razumemo popolnoma moči tega igralca. Kylian Mbappé je kot eden ključnih igralcev reprezentance pri 19 letih osvojil svetovno prvenstvo. Nato se je za 180 milijonov evrov preselil v PSG in postal drugi najvrednejši igralec v zgodovini igre. V Parizu je podiral rekorde uspešnosti in na koncu dobil višjo plačo od Messija in Neymarja. Ta tip, to je samo, 20. decembra je imel komaj 24 let!

Kdaj bo končal proslavljanje zmage Messi?

Njegov soigralec, argentinski zvezdnik Lionel Messi, ki v Argentini proslavlja naslov svetovnega prvaka, naj bi začel trenirati v začetku leta 2023. Kakšen bo njun odnos v klubu PSG, ni znano. Medsebojna nenaklonjenost? Kretnje Messija in Mbappeja v finalu svetovnega prvenstva, Messi je prvi začel, po spremembi rezultata 2:0 on Mbappeju in mu pokazal pest v znak zmage. Francoz je Argentincu “odgovoril” ob koncu drugega polčasa po dvojnem dvojcu proti Argentini.
Na družbenih omrežjih so bili komentarji na to deljeni: eni so menili, da so soigralci PSG na ta način zgolj stimulirali drug drugega, drugi so to videli kot nešportno trolanje nogometašev, saj vemo, da ne veljajo za prijatelje. PSG prva tekma po svetovnem prvenstvu čaka 28. decembra proti Strasbourgu, 1. januarja pa proti Lensu, bodo zvezdniki nared? Po 15 krogih ima PSG na lestvici pet točk prednosti pred Lensom. Potem se bodo 6. januarja srečali s La Berrichonne de Châteauroux v francoskem pokalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja