Nakupujte pri 22Bet

Zbirajte točke in jih zamenjajte za brezplačne stave! Sodelujte v bonus programu na uradni spletni strani podjetja!

Da bi bili povpraševani, je vrhunski spletni operater 22Bet za svoje registrirane stranke razvil ne le zanimiv in obsežen bonusni program, ampak ponuja tudi sodelovanje v programu zvestobe. Aktivni igralec bo vedno nagrajen, tako da lahko uporabniki prejmejo promocijske točke in individualne nastavitve za stave na šport in igranje igralnih avtomatov.

Kaj je trgovina pri 22Bet

Trgovina 22Bet je prava spletna trgovina, kjer lahko registrirani igralci stavnice s svojimi zbranimi točkami kupijo različne brezplačne stave, brezplačne vrtljaje za brezplačno igranje simulatorjev iz zbirke 22Bet ter kupijo druge bonuse in zamenjajo za darila.

Če želite izvedeti, koliko promocijskih točk je lahko zbral odjemalec igralnega kluba 22Bet, mora igralec le opraviti avtorizacijo in naložiti svoj osebni račun ter nato klikniti ikono “Nakup”. Boljši lahko prejme točke enkrat na dan. Poleg tega je treba upoštevati, da je nemogoče zamenjati točke za pravi denar. V promociji lahko sodelujejo samo aktivni uporabniki produktov in storitev stavnice.

Kako zaslužiti in izkoristiti točke

Če želite pridobiti promocijske točke za njihovo kasnejšo menjavo v trgovini 22Bet, mora registriran igralec skleniti športne stave in igrati v spletni igralnici. Istočasno je sistem zbiranja promocijskih točk naslednji:

  • za športne stave v vrednosti 5 evrov se dodeli 1 točka, pod pogojem, da je bila kvota pri posameznih stavah vsaj 1,3, pri ekspresnih stavah pa na ravni 1,5;
  • za igranje v spletni igralnici bo podeljena 1 točka za vsakih stavljenih 10 evrov.

Pozor! Bonus točke se ne dodelijo za sodelovanje v televizijskih igrah in za stave v 22 igrah.

Ko igralec zbere določeno število promocijskih točk, jih lahko prekliče v trgovini 22Bet Shop za naslednje:

  • brezplačna stava za posamezno stavo;
  • brezplačna stava za sestavljanje brezplačnega ekspresa;
  • brezplačni vrtljaji za igre v spletnih igralnicah.

Pogoji uporabe in stave bonusov

Potem ko je registrirani uporabnik izbral brezplačno stavo ali brezplačne vrtljaje v trgovini 22Bet, je pomembno, da jih pravilno uporablja. Glavni pogoji za stavne bonuse v trgovini 22Bet Store vključujejo naslednje:

  • brezplačna stava za posamezno stavo mora biti uveljavljena za stavo na športni dogodek, pri kateri kvota odstopa ne bo manjša od 1,8;
  • če se igralec odloči za brezplačno parlay, potem je treba izbrati vsaj tri športne dogodke s kvoto najmanj 1,4;
  • po zamenjavi točk za brezplačne vrtljaje jih je treba uporabiti v jasno določenih igralnih avtomatih in znotraj določenih stavnih omejitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja