Rebate bonus pri 22Bet

Stavite in pridobite tedenski popust do 1000 € Aktivni igralci lahko računajo na dodaten bonus v obliki vračila dela denarja od depozita.

Najboljše stavno podjetje 22Bet svojim strankam odpira svetel in razburljiv svet športnih stav. Bolj kot uporabnik aktivno stavi na različne tekme, več možnosti ima za dobiček na podlagi rezultatov športne tekme. Poleg tega lahko boljši računajo na dohodek v obliki cashbacka. BC 22Bet ponuja vsakemu igralcu, da prejme bonus za popust.

Bistvo promocije in višina bonusa

Promocija, imenovana “Rebate Bonus”, omogoča vsaki registrirani stranki sodelovanje v bonus programu “WEEKLY RABATE”. Spletni operater spremlja aktivnost vsakega od svojih igralcev, nato pa na podlagi rezultatov koledarskega tedna izračuna znesek položenega denarja in zagotovi vračilo denarja. Betters imajo na voljo več kot trideset tisoč športnih tekem, ki jih BC 22Bet pokriva vsak mesec. Vse, kar potrebujete za sodelovanje v tej promociji, je, da stavite.

Popustni bonus je enak 0,3 % skupnega zneska denarja, ki ga je stavni igralec stavil v tekočem tednu. Minimalni znesek rabata je 1 evro, najvišji pa 1.000 evrov. Po seštevku rezultatov dejavnosti uporabnika stavnica izračuna znesek rabata in tedensko izplača polog v višini 0,3 odstotka denarja, porabljenega za športne stave.

Bonus za popust pri stavnici 22Bet se izplača vsak torek. Stavnica upošteva vse stave, ki so bile oddane med 00-00 v ponedeljek in 23-59 v nedeljo.

Pogoji obračunavanja in pravila stav

Da igralec, ki je stranka BC 22Bet, prejme bonus za popust, morata biti izpolnjena dva ključna pogoja za zbiranje in stavljanje promocije:

  1. Športne stave sklenite v roku enega tedna in jih plačajte z glavnega računa.
  2. Sklenite stavo na športni dogodek s kvoto najmanj 1,5.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja