Bonus 5 € od Estave

Betters from Slovenia so lahko takoj po registraciji in prvem pologu deležni promocije dobrodošlice.

Zanesljiv in preizkušen spletni operater Estave je legalni stavni klub v Sloveniji. BC že več kot dvajset let samozavestno drži seznam vodilnih. Hkrati se vsako leto povečuje vojska strank. Stavnica Estave kot del programa zvestobe pozdravlja svoje nove igralce z začetnim bonusom. Betters from Slovenia so lahko takoj po registraciji in prvem pologu deležni promocije dobrodošlice.

Kako pridobiti začetni bonus

Prva stvar, ki jo mora storiti, da igralec novinec prejme bonus dobrodošlice, je, da se registrira na spletni strani Estave BC. Stranka stavnega kluba Estave lahko postane polnoletna oseba s prebivališčem v Sloveniji. Boljši naj skrbno izpolni vprašalnik, v katerem navede naslednje podatke:

  1. Priimek in ime uporabnika, datum rojstva.
  2. Telefonska številka, naslov stanovanja.
  3. Davčna številka.
  4. Državljanstvo.
  5. Podatki o plačilu, ki se lahko uporabijo za plačilo davka.

Po shranjevanju registracijskega obrazca postane igralec polnopravni komitent stavnice E Stav. Naslednji korak za prejem začetnega bonusa je dopolnitev računa. Torej, pod pogojem, da novi uporabnik opravi svoj prvi depozit v znesku največ 10 evrov, mu operater pripiše začetni bonus v višini 50% zneska depozita. Največji odjemalec podjetja lahko prejme 5 evrov kot darilo.

Pogoji uporabe in stavnega darila

Pomembno! Vsako vrsto bonusa stavnica knjiži v dobro ustreznega računa.

Zato je treba začetni bonus pravilno uporabiti, se pravi staviti. Za nove igralce podjetje postavlja najbolj preproste in razumljive pogoje. Igralec mora samo obrniti bonus dobrodošlice s stavo x1, torej enkrat.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja