Dostop do Bet365 – kaj storiti, če spletna stran ni dosegljiva?

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste komaj čakali, da se prijavite na svoj račun na Bet365 in postavite svoje športne stave, vendar niste mogli dostopati do spletnega mesta? Morda ste naleteli na sporočilo o napaki ali preprosto niste mogli naložiti strani. V takšnih trenutkih je lahko izredno frustrirajoče, še posebej če je v igri vaša strast do športa in morda celo nekaj denarja. Toda ne skrbite, niste sami.

Dostop do Bet365

Težave z dostopom do Bet 365 se lahko pojavijo iz različnih razlogov. Lahko gre za tehnične težave na strani Bet365, težave z internetno povezavo, omejitve dostopa v določenih državah ali druge vzroke. Pomembno je razumeti, da tudi najbolj priznana in zanesljiva spletna mesta za stavne igre, kot je Bet365, niso imuna na težave s povezljivostjo.

Vendar pa obstajajo možnosti za reševanje teh težav in ponovno pridobitev dostopa do svojega računa na Bet365. V tem članku bomo raziskali nekaj korakov, ki jih lahko izvedete, če se znajdete v tej neprijetni situaciji. Ne skrbite, rešitev je lahko na dosegu roke. Ostanite z nami in izvedeli boste, kako premagati težave z dostopom do Bet365 ter se vrniti v igro.

Zakaj danes Bet365 ne deluje?

Včasih se pojavijo težave pri prijavi v sistem. Poglejmo možne razloge za napako na spletni strani športne stavnice:

 • Dostop iz Slovenije je prepovedan, drugače povedano, spletna stran stavnice je blokirana v Sloveniji (ali drugi državi).
 • Tehnične težave na spletni strani.
 • Podjetje se je preselilo na novo domeno ali pa je prenehalo delovati. V tem primeru bi moralo ugledno podjetje uporabnika pravočasno obvestiti o možni spremembi naslova ali zaprtju.
 • Težave povezane z uporabnikom. Možno je, da ima stranka podjetja nestabilno internetno povezavo ali druge težave s programsko opremo za igranje.

Kako dostopati do mednarodne strani Bet365.com?

Če ste iz Slovenije, ne bi smeli imeti težav pri dostopanju do Bet365, saj podjetje trenutno brez težav sprejema igralce iz te države. Vendar pa so nekoč veljale omejitve za slovenske igralce stav, ki so morali poiskati alternativne načine dostopa do spletne strani podjetja, kot so uporaba posebnega dostopnega povezave, VPN, proxy-ji in drugo.

Metode za obhod blokade

Obstaja več metod za obhod blokade spletnega mesta:

 • Dostop prek alternativne povezave.
 • Mobilna aplikacija.
 • Proxy strežnik.
 • VPN storitve.
 • Specializirani brskalniki.

Podrobnejše informacije o teh metodah so navedene spodaj.

Nov naslov spletnega mesta

Dostopna povezava je alternativni naslov blokiranega spletnega mesta. Na internetu ga lahko najdete; uradni portal neposredno ne distribuira takšnih povezav, vendar jih lahko zahtevate pri podporni ekipi. Z uporabo te povezave se uporabnik preusmeri na točno kopijo spletnega mesta, ki ni bila blokirana zaradi spremenjenega naslova. Ponovna registracija ni potrebna. Alternativno spletno mesto ohranja vse funkcionalnosti glavnega portala in je varno za stranke.

Bet365 povezava

Za slovenske igralce včasih osnovna povezava Bet365 ne dela. To je zato, ker je vaš IP naslov morda že registriran v bazi podatkov bet365, ker ste morda že uporabili osnovno povezavo za dostop do stavnice na drugi napravi. Zato boste morali uporabiti to alternativno povezavo za dostop do bet365.

Skoraj vsaka država ima svojo alternativno povezavo, in zgoraj omenjena je primerna za Slovenijo. Če se vam glavna povezava do stavnice ne odpre, poskusite s alternativno povezavo.

Namestitev mobilne aplikacije

Aplikacijo lahko namestite na svoj pametni telefon, vendar boste potrebovali IP naslov iz države, kjer stavnica ni blokirana. Predpostavimo, da imate možnost prenosa aplikacije:

Prenos aplikacije

Android IOS
 1. Pojdite v Google Play ali App Store.
 2. Poiščite Bet365.
 3. Tapnite gumb “Prenesi”.
 4. Namestite aplikacijo.

Javni in namenski proxy strežniki

Proxy strežnik je IP naslov, ki skriva izvorni naslov. Preden poskusite dostopati do spletnega mesta prek proxyja, morate prenesti posebno programsko opremo s strežniškimi naslovi ali jih kupiti. Navodila za spreminjanje IP naslova:

 1. Na svojem računalniku vnesite “Proxy strežnik” v iskalno vrstico.
 2. Pomaknite se po strani in omogočite možnost “Uporabi proxy strežnik”.
 3. Vnesite nov naslov.
 4. Ponovno zaženite brskalnik.

VPN storitve in anonimizatorji

Na voljo je več programov, kot so Hola in Hoxx, ki vam omogočajo, da nastavite IP naslov katere koli države in enostavno dostopate do blokiranih spletnih mest. Lahko jih prenesete na svoj telefon in računalnik.

 1. Po namestitvi aplikacije jo odprite.
 2. Izberite državo, kjer je dovoljena mednarodna različica Bet365.
 3. Začnite brskati in uporabljati spletno mesto.

Če ne deluje s prvo državo, ne skrbite, poskusite izbrati druge.

TOR brskalnik

Program je na voljo tudi uporabnikom pametnih telefonov, prenosnih računalnikov in namiznih računalnikov. Ni le VPN, ampak celoten brskalnik, kjer ostane vaša brska zgodovina anonimna. Prenesete ga lahko iz Google Play trgovine za Android ali iz trgovine App Store za iPhone. Nato preprosto odprite odjemalca in vnesite spletno mesto v naslovno vrstico.

Možne težave na strani stranke in njihove rešitve

Bet365 sprejema stranke iz mnogih evropskih držav, vključno s Slovenijo, zato igralci redko doživljajo težave pri prijavi zaradi blokade spletne strani. Vendar pa se lahko občasno pojavijo tehnične težave na strani stranke, vendar jih je enostavno rešiti. Spodaj si oglejmo glavne težave.

Predpomnilnik brskalnika

Včasih se lahko pojavijo težave pri dostopu zaradi predpomnilnika brskalnika. Da odstranite predpomnilnik in dobite najnovejšo različico strani, osvežite stran v brskalniku s kombinacijo tipk Ctrl + F5.

Protivirusni programi in požarni zid

Preverite, ali protivirusni programi (kot so McAfee, Kaspersky Antivirus ali podobni) ali požarni zidovi, nameščeni na vašem računalniku, ne blokirajo dostopa do BET365.COM.

Vtičniki brskalnika

Določeni vtičniki brskalnika lahko motijo pravilno delovanje spletnega mesta stavne družbe. Na primer, razširitve za blokiranje oglasov, kot je AdBlock, lahko blokirajo vsebino spletnega mesta. Poiščite in onemogočite vse podobne vtičnike za spletno mesto, ki ga raziskujete.

Vprašanja in odgovori o dostopu do spletnega mesta Bet365

 • Kaj naj storim, če ne morem dostopati do Bet365?

  Če se ne morete povezati z Bet 365, obstaja nekaj korakov, ki jih lahko izvedete. Najprej preverite, ali je vaša internetna povezava stabilna. Nato lahko preverite, ali spletna stran deluje tako, da obiščete stran za preverjanje statusa strežnika. Če spletna stran še vedno ni dosegljiva, lahko preizkusite uporabo drugih brskalnikov ali naprav. Če težava še vedno vztraja, se lahko obrnete na službo za pomoč uporabnikom.

 • Zakaj se mi zdi, da imam omejen dostop do Bet365 v Sloveniji?

  Dostop do spletnih mest za stavne igre, vključno z Bet365, je omejen v nekaterih državah zaradi zakonodaje o igrah na srečo. V Sloveniji so spletni igralništvo in stavništvo urejene dejavnosti, ki zahtevajo licenco za izvajanje. Če je spletna stran omejena, to pomeni, da Bet365 nima ustrezne licence za delovanje v Sloveniji. V tem primeru obstajajo alternativni spletni ponudniki za športne stave, ki imajo licenco za delovanje v Sloveniji.

 • Kako lahko najbolje izkoristim svoj račun na Bet365?

  Najboljši način za izkoriščanje svojega računa je, da sledite svojim instinktom in analizam športnih dogodkov ter se osredotočite na športne discipline, ki vam najbolj ustrezajo. Poleg tega lahko izkoristite tudi različne promocije, ki jih ponuja Bet 365, kot so bonusi dobrodošlice, brezplačne stave in druge. Upoštevajte pa, da morate biti pri stavah odgovorni in staviti samo z denarjem, ki si ga lahko privoščite izgubiti.