Bet365 Login – Kako se prijaviti v svoj račun

Bet365 je eden izmed vodilnih svetovnih spletnih stavnic, ki ponuja vrhunsko uporabniško izkušnjo in široko paleto športnih stav ter drugih zabavnih igralnih možnosti. Če ste Slovenec in se želite registrirati na spletni strani bet365.com, smo za vas pripravili preprosta navodila, ki vam bodo pomagala odpreti račun in začeti staviti.

Bet365 Login

Korak za korakom navodila za registracijo

 • Korak 1: Obiščite spletno stran Bet365 Login
 • Korak 2: Kliknite na gumb “Registration” v zgornjem desnem kotu strani
 • Korak 3: Vnesite svoje osebne podatke, kot so ime, priimek, datum rojstva in naslov
 • Korak 4: Izberite uporabniško ime in geslo za svoj račun
 • Korak 5: Potrdite svoj račun preko e-pošte ali mobilne aplikacije
 • Korak 6: Vloga za verifikacijo vašega računa

Pravila za ustvarjanje računa

Pri ustvarjanju računa na spletni strani Bet 365 je nekaj pomembnih pravil, ki jih morate upoštevati. Prvič, morate biti stari najmanj 18 let. Poleg tega morate zagotoviti veljavne osebne podatke, saj bo vaš račun verificiran preden lahko začnete staviti. Nazadnje, morate biti pozorni na pravila stav in vedenja, ki jih določa Bet365. Če jih kršite, lahko to privede do zaprtja vašega računa.

Ugodnosti pri registraciji

Bet365 je mednarodno priznana spletna stavna stran in vam lahko priskrbi številne ugodnosti, ko se registrirate in začnete staviti.

Registracija pri spletni stavni hiši Bet365 prinaša številne koristi in prednosti. Tukaj so nekatere izmed njih, zaradi katerih bi morali igralci iz Slovenije izbrati Bet 365 kot svojo izbiro za spletno stavno stran:

 1. Velika izbira športov in dogodkov: pokriva širok nabor športov in dogodkov, ki jih lahko stavite. Od nogometa in tenisa do boksa in MMA, lahko najdete številne možnosti za stavo.
 2. Konkurenčne kvote: ponuja konkurenčne kvote, ki so pogosto boljše od drugih spletnih stavnic.
 3. Enostavna uporaba spletne strani: Spletna stran je zasnovana tako, da je preprosta za uporabo, zato lahko igralci hitro najdejo želene informacije in postavijo stave.
 4. Mobilna aplikacija: ima mobilno aplikacijo, ki jo lahko prenesete na svoj pametni telefon ali tablični računalnik, kar vam omogoča stavo kjerkoli in kadarkoli.
 5. Živa stava: ponuja možnost žive stave, kar pomeni, da lahko stavite med tekmo in tako izkoristite spremembe v igri.
 6. Bonusi in promocije: ponuja številne bonuse in promocije, ki jih lahko izkoristite pri registraciji ali med stavami.

Bet365 je eden največjih in najbolj priljubljenih spletnih stavnic na svetu. S svojo veliko izbiro športov in dogodkov, konkurenčnimi kvotami, enostavno uporabo spletne strani, mobilno aplikacijo, možnostjo žive stave in številnimi bonusi in promocijami je Bet365 odlična izbira za igralce iz Slovenije, ki želijo staviti na športne dogodke.

Bonusi za nove stranke

Prejmi bonus

Bet365 v Sloveniji ponuja tudi številne bonuse in promocije za nove stranke. Ena izmed najbolj priljubljenih ponudb je dobrodošli bonus, ki vam ponuja dodatna sredstva za staviti na vaše najljubše športne dogodke. Poleg tega lahko uživate tudi v drugih promocijah, kot so brezplačne stave, kjer lahko stavite brez tveganja, ter druge ekskluzivne ponudbe.

Bonus

Opis

100% bonus

Vam bo vrnila 100% vaše prve stave do višine 30 €.
Da bi pridobili bonus, morate staviti najmanj 10 €.
Bonus bo izdan v obliki stavne kredita, ki ga lahko
uporabite za staviti na druge športne dogodke.

Bonus za ponovno napolnitev računa

Vam lahko priskrbi bonus za ponovno napolnitev
vašega računa. Če napolnite svoj račun s 50 € ali več, boste prejeli bonus v višini 50% naloženega zneska do višine 100 €.

Bonus za kombinacijske stave

vam lahko priskrbi bonus za kombinacijske stave.
Bonus se začne pri 5% za kombinacijo treh izbir in se povečuje za vsako dodatno izbiro do največ 70% bonusa za kombinacije z 14 izbirami ali več.

Kako se prijaviti v svoj račun Bet365?

Če še nimate računa na Bet365, morate najprej ustvariti račun. To storite tako, da obiščete spletno stran Bet365 in kliknete na gumb “Registracija”, ki se nahaja na zgornjem desnem delu strani. Nato boste morali izpolniti obrazec za registracijo in slediti navodilom, ki jih prejmete po e-pošti.

Ko imate svoj račun, se lahko prijavite v svoj račun tako, da obiščete spletno stran Bet365 in kliknete na gumb “Prijava”, ki se nahaja na zgornjem desnem delu strani. Nato vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter kliknite na gumb “Prijava”. Če ste pozabili geslo, lahko uporabite funkcijo “Pozabljeno geslo” in prejmete navodila za obnovitev gesla po e-pošti.

Katere funkcije so na voljo strankam po prijavi?

Po prijavi v svoj račun na spletni strani Bet365 lahko dostopate do številnih funkcij in storitev. Med najbolj priljubljenimi funkcijami so športne stave, casino igre, poker, igre v živo, virtualne igre, finančne stave in še več. Stranke lahko spremljajo tudi tekme v živo in prenašajo dogodke v živo, kar je idealno za tiste, ki želijo staviti na tekme v realnem času.

Zakaj je imeti račun na tej spletni strani izjemno koristno?

Imeti račun na spletni strani Bet365 je izjemno koristno, saj lahko stranke dostopajo do številnih funkcij in storitev. Poleg tega je spletna stran znana po svojih ekskluzivnih ponudbah, promocijskih kodah in bonusih za nove in obstoječe stranke. Stranke lahko uživajo v številnih igrah na srečo in stavah, ne da bi zapustili svoj dom, in lahko stavijo na športne dogodke po vsem svetu.

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja o registraciji na spletni strani Bet365

 • Ali moram plačati za registracijo računa na spletni strani Bet365?

  Ne, registracija računa na spletni strani je brezplačna.

 • Kaj potrebujem, da se registriram na spletni strani Bet365 v Sloveniji?

  Za registracijo na spletni strani v Sloveniji potrebujete veljavno e-poštni naslov, mobilni telefon in osebne podatke, kot so vaše ime, priimek in naslov.

 • Kako dolgo traja postopek registracije?

  Postopek registracije na spletni strani traja le nekaj minut. Po vnosu vaših osebnih podatkov in izbiri uporabniškega imena in gesla, boste prejeli e-pošto ali sporočilo preko mobilne aplikacije za potrditev vašega računa.

 • Ali moram biti Slovenec, da se lahko registriram na spletni strani Bet365 v Sloveniji?

  Ne, čeprav je spletna stran na voljo v Sloveniji, lahko svoj račun odprete tudi če ste državljan druge države.

 • Ali lahko odprem več kot en račun na spletni strani Bet365?

  Ne, odpiranje več kot enega računa na spletni strani ni dovoljeno in lahko privede do zaprtja vašega računa.

 • Kako lahko preverim, ali je moj račun na spletni strani Bet365 verificiran?

  Ko ste uspešno registrirali svoj račun na spletni strani, boste prejeli e-pošto ali sporočilo preko mobilne aplikacije, ki vas prosi, da potrdite svoj račun. Po potrditvi vašega računa, bo Bet365 poslal sporočilo, da je vaš račun verificiran.

 • Ali moram naložiti denar na svoj račun, preden lahko začnem staviti?

  Da, morate naložiti denar na svoj račun, preden lahko začnete staviti. Spletna stran omogoča več načinov za vlaganje sredstev, vključno z uporabo kreditne kartice, debetne kartice, e-denarnic in bančnega nakazila.